clovek moze slubit len to co by mohol splnit. nemam rad ludi, ktori povedia daco a potom zrazu zrazu to nesplnia. proste taky ludia su pre mna niec moc. ja sovje slubi plnim. ked raz slubim splnim vsetko (pokial sa neda tak splnim aspon polovicu toho)
Je najlepsie roste nesubovt vei, co clovek nieje schopny spravit a ak uz nieco slubi, tak potom robit vsetko pre to, aby to dodrzal. Ked to nedodrzi, tak riskuje pokazenie vstahou s osobou, ktorej to slubil.
podla toho aky slub, komu je to slubene, ako je to slubene...
podla mna od toho ako ti nesplnenie slubu prinesie nasledky, aj ked sa to neda vopred zistit, skus na zaklade tvojich pozorovacich schopnosti usudit asi aky to bude mat dopad a podla toho sa rozhodni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Teda zhrniem to: ANO
-Musíš byť poctivý a opatrný.
-Čo znamená byť poctivý?
-Splniť všetko, čo sľúbiš.
-A opatrný?
-Nikdy nič nesľubovať.
podla mna od toho ako ti nesplnenie slubu prinesie nasledky, aj ked sa to neda vopred zistit, skus na zaklade tvojich pozorovacich schopnosti usudit asi aky to bude mat dopad a podla toho sa rozhodni
Osobne ak si nie som istá že sa niečo dá splniť, tak sľúbil len že sa o to pokúsim..
osobne sa snazim neslubovat nic, co by som nevedel splnit (bez ohladu ze kedy )
Snazim sa riadit podla tohto pravidla..