fuck birdz 255 znakov je limit... ja chapem že premenná typu char je možno pre niekoho atraktívnejšia ako int ale v dnešnej dobe keď je pomer ceny a kapacity úložiska tak malý, šetriť na znakoch je podľa mňa trolling najvyššieho stupňa hlavne keď sa jedná (kupodivu) o popis príspevku na diskusnom fóre do3,14če...
Tiež sa vám stáva že keď čítate nejaký článok, knihu alebo myšlienku tak vám to mozog automaticky spojí s nejakým miestom bez nejakej podobnosti? Napr. keď čítam o čiernych dierach v knihe - vesmír v orechovej škrupinke od hawkinga tak si automaticky predstavujem most pri lidli v našom meste... alebo keď čítam liber null tak sa mi v mysli zjaví lekáreň tiež v mojom meste... mam pocit ako by som tam bol.. a takych pripadov je viac ale momentalne si nwm spomenuť na žiadny iný... chcem vedieť či len ja som taky divny a čo si o tom myslite
pri citani knih sa zvyknem pozastavovat a predstavovat si, no toto co ty mavam pri pocitoch, redpektive mi nenapadne presne, ale ma to aj spojitost s tym, ked sa mi sniva nieco z mojho mesta. Napriklad casto som jazdil na bicykli sam alebo siel peso nasou stromovou alejou, spajam si to s depresivnymi pocitmi a ked myslim na byvalu, alebo, ked snivam, mam nadej o lepsej buducnosti myslim na sutok riek kde som chodieval ako dieta a obcas sa tam prejdem, pokojne miesto az na sumenie vody, vyvolava to vo mne vyzva do buducnosti. Alebo su aj ine miesta, o poliklinike sa mi casto sniva, lebo je to dost velka budova a prechadzam sa mestom, ktore vyzera inak, ale podla budovy viem, ze to je moje a dost mam zmiesane pocity, bojim sa a utekam, casto som byval chory a tiez som chodieval popri nej do skoly. Alebo most a zeleznica, strach a beznadej, smutok, par ludi sa tam uz zabilo. Prechod pre chodcov pri obchode s potravinami, ked som hladny. Umelecka skola a park mi pripominaju detstvo, behaval som okolo nich a pocit neprekobatelnosti, tazkosti a temnota. Zakladna skola, smutok za kamaratmi. Mozno este nas hrad, sila, dosiahnutelnost, narocnost, prekonanie tazkosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@Strangelove to aj ja ... to je snáď automatické