jop,mávam,napríklad skočiť na holuba,keď si nevinne chodí po ulici...alebo,keď mám v ruke kružítko alebo ihlu tak mám chuť si spraviť dierku do žily,či by som vykrvácala (pravdaže,ovládam to ? )
Také myšlienky má asi každý... Keď som bola menšia stále som mala chuť trhať mame peniaze...Sem tam dostanem taký stav,že chcem porozbíjať nejaké okná,kričať,zabiť niekoho... Ale vždy ma to prejde .D
@lucina223 ja som taktiež jeden čas otváral dvere naaute počas jazdy,pokiaľ mi zrazu z nenazdania 1x zmizli ... ale to som mal cca 10 rokov , tak to sa neráta
Aj ja mám tendenciu robiť hlúposti ...no určite niesú typu pichnúť si do oka nožničkami ... moje začínajú kdesi pri samovražedných myšlienkach pri rýchlej jazde na aute ... aj keď v poslednom čase som ich mal zo smútku kvôli nejakým osobným problémom ... ale neoplatí sa mi predsa urobiť nejakú hlúposť kvôli niekomu komu na mne už nezáleží predsa , nie ? Musíme predsa nechať minulosť za nami , ináč budúcnosť nepríde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ?
a ináč dnes som prepýšlala o tom, ako is odfaklím ukazovák.. ale čisot teoreticky .D netúžim po tom ale prosto ma to napadlo. to sa asi neráta že
a občas som mala chuť skočiť z okna :/ respektíve, rozmýšľala som, aké by to asi bolo (ach)
Aj ja mám tendenciu robiť hlúposti ...no určite niesú typu pichnúť si do oka nožničkami ... moje začínajú kdesi pri samovražedných myšlienkach pri rýchlej jazde na aute ... aj keď v poslednom čase som ich mal zo smútku kvôli nejakým osobným problémom ... ale neoplatí sa mi predsa urobiť nejakú hlúposť kvôli niekomu komu na mne už nezáleží predsa , nie ? Musíme predsa nechať minulosť za nami , ináč budúcnosť nepríde