ja si občas prídem pri pohlade do zrkadla že ,,dá sa,, a občas si prídem ,,fuj,, ... horšie je to s fotkami keď ma niekto odfotí tam je to neustále fuj a kedže neviem ako vyzerám pre iných, občas dostávam komplimenty, slušne poďakujem ale vždy to zoberiem len ako zdvorilosť .. chcel by som vyzerať kompletne inak do tváre a mať iné pigmentové zafarbenie atď ale to už je zase o sťažovaní sa .. zvykol som si na seba, takýto som, rešpektujem to a snažím sa to usmerňovať tak aby som vyzeral čo najmenej zle
skor nie ako ano... mam len uplne inu predstavu o tom co je pekne ...proste neviem sa na seba pozriet a vidiet tie dobre veci...vzdy sa zameriam len na tie nedostatky a tym si aj dost ublizujem to viem...ale bojujem s tym
2016 bol z toho hladiska asi najlepsi, vtedy sa o mna zaujimalo akoze doost chlapov, potom sa to znacne zhoršilo a momentalne si nepripadám atraktivne, ale uz sa citim lepsie a kedze to suvisi nielen s vonkajskom ale aj s vnutrom, verim ze tento rok bude opat super a budem sa citit pritazlivo
@wewo ale tak veď ja som to od teba vzal úprimne, len proste nepoznám veľa ľudí čo o sebe prehlasujú že dostali skvelu genetickú výbavu a podobne a väčšinou sa na ,,prehnané,, sebavedomie toto hovorí .. ale tak pokial si prideš proste ako kanec tak nie je o čom..dobre pre teba potom, človek sa cíti asi lepšie a aj to je vidieť na živote (asi)
@wewo si to zle zobral, toho som sa bál ... ja som to negatívne nemyslel len ma to prekvapilo ta forma toho komentu proste ... toho kanca som zaobalil proste, že to tak vyznieva keď sa opisuješ (zase to použijem ako rímska socha D
veď ok no si pohladný mladý uspešny muž po ktorom pokukujú ženy no nezneužívaš svoju príťažlivosť na manipulovanie so ženami, no nie si zároveň ani skromný natolko že by si nevypichol svoje kvality ktoré sa predtŕčajú samé môže byť ?
veď klud .. proste máš svoj názor na základe nejakých ,,dôkazov,, a informácií .. to je ok
nevyhral som sice geneticku loteriu a nie som ani ten typ, ktory sa dievcatam prvoplanovo paci ale citim sa atraktivne vdaka mojej osobnosti a vyzarovaniu. v podstate uz od strednej, ked som vyzeral ako mech zemiakov mi dievcata vraveli, ze mam obrovsku charizmu alebo quirkiness a myslim, ze mi to tak nejak ostalo
akoze v x/10 ratingu je to nad 5 vo vzorke generalnej populacie, ale isto pomoze, ak ma clovek nejake specifickejsie preferencie, aby som sa mu ja pacila
no a mne sa pacia presne take zeny, ako ja, takze si atraktivne pripadam
Nie som najkrajšia žena na svete, ale atraktívna som. Nepáčim sa každému, ale ani to nie je môj cieľ a o záujem zo strany mužov nemám problem. A som za to fakt rada, lebo pred pár rokmi som atraktívna nebola. @wewo chápem čo si chcel povedať a nemyslím si že to bolo samolube. Niektoré veci sú proste holý fakt a tváriť sa že to tak nie je by bolo od veci.
@41 ale zas na druhej strane, ked sa na to divam odosobnene, vsimam si, ze sa za mnou kukaju zeny na ulici/v praci, takze az tak zle na tom asi nie som
@wewo to celkom beriem ako kompliment .. no veď ja ťa napriklad beriem ako inteligentného človeka, občas máš síce ,,zaujímavé,, názory ale si rozumný človek všeobecne podľa mňa
Staru vraskavu cinanku ludia chvalia..
Pre eno-nuno sexepil ktory ma ....Ona je pritazlivost sama
Btw... kazdy zdravo zmyslajuci clovek..musi mat aj zdrave sebavedomie..vediet o svojich nedostatkoch a o svojich prednostiach t.j aj o svojej atraktivite /neatraktivite
podľa nálady ako sa zobudím, a v akom fyzickom a psychickom rozpoložení sa nachádzam
ale viac sa cítim atraktívna, hlavne pre okolie, ako nie.. akosi som už v mojej hlave uverila tomu, že keď mi niekto povie zemdobre vyzerám tak asi ma tak naozaj vidí a asi bude na tom kus pravdy.. a je pravda že čím lepšie sa cítim tým lepšie vyzerám alebo vyžarujem, ale to asi každý čiže majte sa radi *
no keď stojím pri brutálne niekom atraktívnom a je jedno či je to žena alebo muž, tak dakedy sa mám chuť zakopať
Netusim, neriesim to moc, ale citim sa v svojom tele super, takze asi je to ok. Asi taky priemer tak si myslim. Ale viem ze som dobra spolocnost to je lepsie
toto je strašne otázka zdravého sebavedomia. ale po tých sakra dlhých rokoch šikany, nematia sa rada a skúsenosťami s rôznymi ľuďmi som úprimne spokojná. a sú dni, kedy sa cítim echt atraktívna, že by aj Brad Pitt podľahol no a potom, žiaľ, denné svetlo, zrkadlo, blbý uhol na fotke a už to ide do intergalaktických rozmerov podsebaveodmia ale šak tak to má asi každý. nemôžme sa ľúbiť všeckým.
Snazim sa to neriesit ale ak mam povedat tak...pre seba som len mierny nadpriemer a pre ostatnych myslim ze podpriemer. Spolocenske a komunikacne schopnosti slabsie...Charizma ziadna a tak...
Ako kedy... keď som oholený, ostrihaný, dobre oblečený a mám dobrú náladu, tak aj áno... ale keď si potom uvedomím, s akými chalanmi chodia mnohé baby (tým zas nechcem viniť so svojich neúspechov iných, len konštatujem), alebo že mám telo ako utečenec z koncentráku, tak nie...
Nie. Málokedy vnímam samú seba ako atraktívnu a aj keď ma tak vidia ostatní, veľmi tomu neverím. Ale trápi ma to už niekoľko rokov, takže sa snažím vnímať to ako nepodstatné..
aha, takže ľudia, čo si o sebe myslia že sú neatraktívni majú hviezdičky a pochopenie a keď si niekto dovolí o sebe myslieť že je fajn a je so sebou ok a verejne to dá najavo tak sa musí obraňovať , aby nebol úplný kokot.
interesantné.
birdz, nezmenil si sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
A mám problém veriť ľuďom, aj priateľovi, ak mi niečo také povedia.
@3 nene take nieco neni mozne
ja si občas prídem pri pohlade do zrkadla že ,,dá sa,, a občas si prídem ,,fuj,, ... horšie je to s fotkami keď ma niekto odfotí tam je to neustále fuj a kedže neviem ako vyzerám pre iných, občas dostávam komplimenty, slušne poďakujem ale vždy to zoberiem len ako zdvorilosť .. chcel by som vyzerať kompletne inak do tváre a mať iné pigmentové zafarbenie atď ale to už je zase o sťažovaní sa .. zvykol som si na seba, takýto som, rešpektujem to a snažím sa to usmerňovať tak aby som vyzeral čo najmenej zle
veď ok no si pohladný mladý uspešny muž po ktorom pokukujú ženy no nezneužívaš svoju príťažlivosť na manipulovanie so ženami, no nie si zároveň ani skromný natolko že by si nevypichol svoje kvality ktoré sa predtŕčajú samé môže byť ?
veď klud .. proste máš svoj názor na základe nejakých ,,dôkazov,, a informácií .. to je ok
no a mne sa pacia presne take zeny, ako ja, takze si atraktivne pripadam
@wewo chápem čo si chcel povedať a nemyslím si že to bolo samolube. Niektoré veci sú proste holý fakt a tváriť sa že to tak nie je by bolo od veci.
Pre eno-nuno sexepil ktory ma ....Ona je pritazlivost sama
Btw... kazdy zdravo zmyslajuci clovek..musi mat aj zdrave sebavedomie..vediet o svojich nedostatkoch a o svojich prednostiach t.j aj o svojej atraktivite /neatraktivite
Ale jedneho dna ked budem mat dost penazi tak si dam spravit predne zuby a pevne verim ze toho Boleka budem v zrkadle vidiet menej krat.
ale viac sa cítim atraktívna, hlavne pre okolie, ako nie.. akosi som už v mojej hlave uverila tomu, že keď mi niekto povie zemdobre vyzerám tak asi ma tak naozaj vidí a asi bude na tom kus pravdy.. a je pravda že čím lepšie sa cítim tým lepšie vyzerám alebo vyžarujem, ale to asi každý čiže majte sa radi *
no keď stojím pri brutálne niekom atraktívnom a je jedno či je to žena alebo muž, tak dakedy sa mám chuť zakopať
Keď mám zlý, vyzerám ako August Pullman
A zvyšok je taký, že no... Mohlo by byť aj horšie
interesantné.
birdz, nezmenil si sa.