haha, prvú možnosť by nemal označiť nikto, keďže slobodný bohužiaľ nikto nie je ...ale ja sa zase necítim ani úplne manipulovaná médiami, ale do istej miery som určite manipulovaná..aj keď nechcem, no je to tak :/
nemozem povedat ze by som bol nejako moc manipulovany mediami a politikmi (aj ked trochu urcite ako seci) proste som znechuteny s tohoto sveta a zivota ktory tvoria media , politika atď. ... lebo to tak je my sme proste len babky v rukach tych hore (alebo kde su mozno aj dole
@tunidlo skvelá otázka! ..no podľa mňa by stačilo: a) aby v niektorých jedincoch neexistovala taká obrovská túžba po moci alebo b) keby sa ľudia proti tomu vzbúrili, čo nepredpokladám....ani jednu z týchto možností nepredpokladám, že sa stane...ale najdôležitejší predpoklad podľa mňa osobne je keby si každý z nás uvedomil hodnoty v živote a žil aktívnejšie..nie pasívne hltať informácie z médií, s priateľmi komunikovať len cez internet pomaly, hnať sa za materiálnymi vecami, ktoré nás robia "šťastnými", resp. "niekto" sa snaží, aby sme si mysleli, že to je pre nás šťastie...a tak ďaleej.....a tá najdôležitejšia okolnosť čo sa týka spoločnosti by mala byť, aby neexistovali také obrovské výkyvy v prijímoch a podmienkach na život u ľudí.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
To tak nechutne potláča moju slobodu, že to až pekné nie je.
A za akých okolností by človek bol slobodný?