Od konca poslednej sme každým dňom bližšie k tej nasledujúcej. Vojny boli od nepamäti. Predpokladám, že to bude o obyčajnú pitnú vodu. Lebo voda je základ života. Znečisťovanie prírody používanie chémie znižujú zásoby vody na pitie. A každý koniec je vlastne začiatkom niečoho nového.
Určite bude 3.svetová vojna ale nemyslím že by mal byť aj koniec sveta skôr bude koniec ľudstva alebo určitým národom ale nikto nebude chcieť zničiť svet ako tak aby sa zahubil aj sám. Preto sa vytvorili biologické a chemické zbrane lebo sú efektívne vo vojne ale nedokážu nič ničiť ani devastovať a hlavne sú dokonalé na usmrcovanie.
budu len male konflikty ked... atomovky nad kazdym vysia ako Damoklov mec... vsetci sa boja zacat nieco vacsie... ale mozno sa raz najde nejaky psycho ale to dufam ze budem uz davno cuchat fialky odspodu
Už teraz o tom hovoria že to Obama pokašle z Činou...Chce od nich aby nevyrábali atómové bomby lenže Čina sa toho nevzdá, lebo vie že keby sa proti Amerike pustili s tými bombami tak ju dajú dole. Bulharska veštkyňa predpovedala začiatok 3. svetovej na Október dnešného roku. To podľa mňa pravda neni ale určite to začne Čína alebo blízky štát z Jadrovými zbraňami. V takom prípade sa asi opat budeme muset podriadiť činskému režimu t.j. komunizmu
myslim si ze vojna urcite bude , pretoze uz teraz vidime ake su vztahy medzi velmocami ...ale ci to bude aj koniec sveta? to je otazne ,pretoze prezit chce kazdy a da sa vypocitat kam ma mierit bomba a aku rozlohu znicit ...
jasne že bude vojna ....stale v historií boli a stále budú ...tak isto jak bude aj ďalšia doba ľadová ,diktatúry a nwm čo ešte ....to len my ľudia tejto doby si myslíme že je to všetko za nami ...ale omyl ....furt sa to všetko točí dookola ...len proste máme šťastie že teraz je relatívny pokoj
hmm 3sv bude kto ju vyvolaaa to je tasko drbnut v hlave moze kimovi v korey ale aj iranu USA sa mozu zastarat do iranu co sa znepaci rusom a ostatnym krajinam SCO rozpinavost USA bude srat aj cinu kt.sa chce stat velmocou na azijskom kontinente,aa velka pravdepodobnost je ze USA as rusmi nepohodnu 2012 budu v rusku volby prezidentom sa stane putin alebo nejaky jeho panak a PUTIN sa s USA bavit nebude bud ustupia alebo konec aaale USA mozu tomu zabranit ak nebudu rozsirovat NATO na vychod hlavne nech sa vyhnu ukrajine a gruzinsku a vsetko bude OK ....aspon na urcity cas.....
Na necelých 80% bude podla bulharskej vestkyne ktorej doterajsie predpovede vysli takze ja jej verim ale samozrejme aj toto nieje na 100% (na 100% je len smrť) a vyvolaju ju podla mna tie moslimske staty ako su pakistan afghanistan izrael, palestina alebo ine arabske staty a podla predpovedi moslimovia zautocia na europu a budu tu vladnut a europa by mala ostat takmer ludprazdna........ale JA VERIM PEVNE ZE DUFAM ZE NEBUDE UZ ZIADNA VOJNA NIKDY (CO JE MALO pravdepodobne, pretoze vzdy sa taki najdu) nebude!!!
AJ KED SOM VOJNU NIKDY NEZAZIL TAK JU ANI NIKDY ZAZIT NECHCEM VOJNA JE TO NAJHORSIE CO MOZE BYT!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nooo a koniec to asi tiež nebude... ale len začiatok konca
A keď už bude nejaký veľký konflikt tak bude posledný...
no my sme maličky na to aby sme vojne zabranili, bohuzial urcite bude, prosím Boha aby som sa takeho niečoho nedozil....filip
kto: USA
bude to koniec sveta: nie ale bude to najvacsia vojna zo vsetkych
A kto vyvola vojnu..no USA, cina alebo rusko...
V 60. rokoch sme od nej boli tak blizko ze stacil jeden pohyb prstom a bola by
...........dufajme že vojna bude v 15% percentach a naozaj nebude....filip
Bodaj by bol aj koniec sveta....
tak do 20 rokov...
Kto ju vyvolá? :
USA - nebude ropa a niekde si predsa musia vyskúšať nový arzenal...
Židia - » www.juraj2009.estranky.sk/stranka/holokau...
Moslimovia - bude ich tak moc, že zvyšok sveta bude musieť zakročiť
AJ KED SOM VOJNU NIKDY NEZAZIL TAK JU ANI NIKDY ZAZIT NECHCEM VOJNA JE TO NAJHORSIE CO MOZE BYT!