Tej random vygenerovanej hudby z PC je už aj teraz veľa. Na skupiny ako ACDC, Guns N' Roses , Rolling Stones,Queen,U2 a podobne sa nezabudne . Ale také kapely už teraz vznikaju v minimálnom počte alebo sa im nedáva šanca. Zato basnickarom a djom ktorý si to naklikaju v FL štúdiu a podobných programoch, bohužiaľ tým sa dáva stále väčší priestor aj keď to stojí za hovno. ( Ja nemám žiadnu kapelu ani som nikdy nemal , to len keby niekto išiel rýpať )
to záleží od toho či sa považuje za elektronickú hudbu aj autotune a podobné veci, ktoré zvuk doupravia, alebo musí samotný zvuk vzniknúť v programe
to prvé vysoko pravdepodobne nahradí väčšinu živej hudby
to druhé už s menšou pravdepodobnosťou
niekto (ako ja) si ale pod živou hudbou môže predstaviť aj hranie pred ľuďmi na pódiu a pod elektronickou akúkoľvek zreprodukovanú hudbu a v tomto už elektronická z väčšej časti nahradila živú
@veryhappyhippo To že je to izi som nikde nespomenul, ty však áno a asi na tom niečo bude keď ja napr. rap nepočúvam ale kadejaké mena nových random YouTube raperov sa ku mne dostanú ale mena nejakých nových rockových , punkovych kapiel nie. A áno bolo také obdobie že som to skúšal preto som to FL spomenul lebo to som mal cracknute.
@mnichivcan nic na tom nie je ine nez to ze metalisti a rockeri radi kopu do elektronickej hudby
Ak nezachytavas nove mena tak to je dost blbe kedze rizne sceny funguju, ja sledujem aktivne prog rock/metal /djent/math rock scenu a tam su za len poslednych 5 rokov strasne fajnoty, nove energicke kapely, len niesu az tak v mainstreame, ale ze by sa netesili oblube si nemyslim
Milujem množstvo rôznorodých žánrov, medzi nimi aj mnohé elektronické...
Ale nie, živá hudba nesmie vymrieť! Kks to keby už sa malo stať, tak vezmem gitaru na ktorú mi roky padá prach a budem brnkať už len aby nejaká živá hudba bola!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na margo @2 i love eigenharp
to prvé vysoko pravdepodobne nahradí väčšinu živej hudby
to druhé už s menšou pravdepodobnosťou
niekto (ako ja) si ale pod živou hudbou môže predstaviť aj hranie pred ľuďmi na pódiu a pod elektronickou akúkoľvek zreprodukovanú hudbu a v tomto už elektronická z väčšej časti nahradila živú
@Mnichovcan skusal si niekedy nieco naklikat, alebo trepes len z brucha ake je to izi?
Ak nezachytavas nove mena tak to je dost blbe kedze rizne sceny funguju, ja sledujem aktivne prog rock/metal /djent/math rock scenu a tam su za len poslednych 5 rokov strasne fajnoty, nove energicke kapely, len niesu az tak v mainstreame, ale ze by sa netesili oblube si nemyslim
Ale nie, živá hudba nesmie vymrieť! Kks to keby už sa malo stať, tak vezmem gitaru na ktorú mi roky padá prach a budem brnkať už len aby nejaká živá hudba bola!