Ááále kdežéééé. V markíze? Veď tam nikomu nejde o peniaze! Oni sú tu na to, aby svojim divákom prinášali len kvalitný, poctivý zážitok a medzi slovenský národ šírili kultúrny vkus. Na supperstar nie sú sms-ky vôbec dôležité, ide iba o kvalitu hudobného zážitku a o poznanie, koľko máme v československu mladých nádejných speváckych hviezd.
Podla mojho nazoru nie, len proste Bendik dostal najmenej hlasov... Ja osobne by som teraz vyhodil Smajdu a Bendika az v dalsom kole... Ale kazdopadne najlepsi spevaci su tam Chodur a Dominika
čo vám drbe? Si myslíte že tam v zákulisí sú všetci od Markíza a Nova sa len pekne pozerá z Česka? Zastavuje sa mi rozum nad touto logikou.. Ty okos čo je an tom divné? keby sotali dvaja česi a jeden slovák aj to by vám bolo divné?
len kvôli tomu že vypadol Bendig ideme tu robiť konšpiračné teórie? Hold mali ste viac hlasovať..
A tá notárka tam tiež nie je pre srandu králikov, ak si spomeniete na Mojsejovcov, kde sa stými hlasmi naozaj podvádzalo
Nabudúce vypadne Šmajda alebo Stará. Proste Chodur ostane, aby bolo ČESKO-SLOVENSKÉ finále. Lebo ak by vypadol čech, tak na Nove by to malo zlú sledovanosť to finále. U nás je to jedno. Takže jeden zo slovákov vypadne.
no len aby nepoletel chodur... všetci ho začinaju mať plne zuby spievať možno vie, ale je priliš maličky aby si takto pysk otvaral na kdekoho... nabuduce pojde stara ... a vyhra to podla mna smajda...
Ziadne manipulovanie nie je. Ta pani notarka, ktora tam chodi sa tam nechodi prejst po mole A aj tak Markiza uz upada celkovo, drzi ju len ta SuperStar a podla mna uz nic ine.
Čo je na tom nepochopiteľné ? Za Šmajdu vo veľkom hlasujú trinástky, Stará ja tam posledná baba a taktiež má veľkú podporu v kategórii 10-15. (stačí počúvať ovácie v publiku) Za Chodúra ľudia hlasujú ako za najlepšieho speváka.
Bendík? Ten neoslovil mladé dievčatá a spevom je horší ako Chodúr... Hlavné dve prúdy čo hlasujú teda minul...
ja si myslim, ze nie. ale najvacsie svinstvo je to, ze niektore rodiny finalistov si mozu dovolit poslat tolko esemesiek, ze sa ich odchovanec dostane pekne daleko. aj ked sa mozno zvysku ceska a slovenska nepaci. a to je isty druh manipulacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Už keď vypadla leona mi to bolo podozrivé...
ale je mi to jedno ten co bude superstar aj tak nemusi nic dosiahnut akurat dostane tie 3 melony
len kvôli tomu že vypadol Bendig ideme tu robiť konšpiračné teórie? Hold mali ste viac hlasovať..
A tá notárka tam tiež nie je pre srandu králikov, ak si spomeniete na Mojsejovcov, kde sa stými hlasmi naozaj podvádzalo
A bude "medzinárodné finále" aká náhoda
Ale na druhej strane ak uvazim, ze Slovaci su zakomplexovani narod schopni zavidiet aj 15 rocnemu chalanovi lebo sami nic nedokazali......
Je mozne ze markiza manipuluje s smskami ale nemusi to tak nutne byt.... ake raz to tak uz bolo ze...
Keby im na to nahodou prisli tak postup je nasledovny:
1. Televizie nova a markiza sa distancuju a o celej zalezitosti nemali ani tusenia za vsetko moze firma, ktora to scitavala
2. Vedenie firmy sa distancuje, nikto z vedenia o tom nemal ani tusenia vsetko padne na jednu osobu
3. Ta osoba o tom samozrejme nevedela chyba bola v systeme moze za to programator....
4. Pracovalo na tom velmi vela ludi a uz sa neda dokazat kto za to moze.
Problem vyrieseny
Bendík? Ten neoslovil mladé dievčatá a spevom je horší ako Chodúr... Hlavné dve prúdy čo hlasujú teda minul...