niekedy bohuzial nepomaha ani inteligencia... presne ako ubosko vravi, prekryje to krasa... ale casto to rteba spojit dohromady, dobrevyzerajuci ludia to maju istejsie ze im nieco vyjde atd.
ked sa podstivo v skole ucim, som mudra (co uz je min ulost ), ked sa dobre namalujem, oblecem atd som krasna,... k mojej sucasnej velmi dobrej praci mi pomaha viac druha moznost
stačí byť krásny, keď už to chceš takto brať...budeš robiť modeling a k tomu ti moc iného netreba, no keby si bol múdry, tak na to, aby si sa uchytil ešte potrebuješ plno iných vlastností ako cieľavedomý, priebojný, šikovný, atď.
ani jedna u mna neni vyssie,ako ta druha ..ale ovela radsej byt mudra, ako pekna s krasou sa neskor da nieco spravit.. ale ked niekto ani v skole nedava pozor,tak za tyzden to nedozenie a do buducna je inteligencia velmi dolezita,ak toho chce clovek dost dosiahnut
ani by som nepovedala ze krasa prekryje nevedomost. moze byt clovek pekny ale ked otvori usta a "stoji to za to" tak moze vyzerat aj ako neviem kto, dobry dojem z neho nebude.
najlepšie je byť oboje. ja by som povedala, že v mojom okolí je prevažná väčšina múdrych a pekných báb. nie každá má 180, prsia 3 a modré oči ale to je len plytká krása.
kazdy bude po niekolkych rokoch stary a vraskavy.. potom ta krasa nepomoze uz nikomu.. ostane len to, co ma dotycny v hlave.. a tiez si myslim, ze ak je niekto mudry, dokaze svoje pozitiva vyuzit aj na to, aby sa ludom zapacil (ak to chce ) a pritom nemusi oplyvat fyzickou krasou
urcite je to byt krasny. lebo ked si krasny a sprosty nikdo sa nad tym nepozastavuje lebo setci pozeraju na to ze si krasny. ale ked si skaredy a mudry vsetci sa pozastavuju nad tym aky si skaredy a nikoho to nezaujima ze si mudry!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
Stretol som už i krásne a múdre ženy, sú však vzácne a majú obrovskú charakterovú vadu: Nechcú ma.
viď - ja. + skromnosť je taktiež dôležitá
nejake sproste sexyce sa lepia na bohatych , tomu ja hovorim vyhoda..
a kto si myslí že krásu tak je to blbosť, krása mnoho vecí sťažuje, ale zas múdrosť nič nepokazí ale múdrym vačšinou závidia a nemajú ich radi