myslim ze je este skoro plemizovat nad tym ci bol ku mne zivot spravodlivy ...nad tym budem uvazovat ked sa budem ako stary,senilny dedko pohupovat vo swojom hojdacom kresle na verande,srkajuc cez brcko rozmixovanu stravu a pri mne bude pobehovat 54 maciek..
ešte sa tak necítim chvalabohu... A všetko je len vec pohľadu podľa mňa, aj keby neviem ako zle bolo, vždy sa nájdu aj ľudia čo sú na tom horšie.. a takisto aj naopak to platí
to je tazko tak specifikovat, ci bol zivot ku mne spravodlivy, este som ho cely neprezila (aspon dufam)...no prezila som si uz mnoho a verim, ze este prezijem, prezila som vela nespravodlivosti, krid a ublizovania, popasovala som sa s tym, je to podla mna o pohlade na zivot
@alpynus Ty by si sa mal zamyslieť nad tým, čo som ti vravela o tom, aký si úbohý, keď sa staráš do iných ľudí a namýšľaš si o nich bludy, ty šialenec. Toto je vyslovene obťažovanie.
@27 Ja si nemyslím, že som zaujímavá či dôležitá, ale nechápem načo a o čo sa tu týmto snažíš, lebo to je asi nejaká vada. Pozri, za to sa nemusíš hanbiť, to sa občas stáva... Dnes sa už dá liečiť všeličo a všelijak.
Ja som spokojná so svojím životom. Nepozastavuje sa moc nad tým, že či bol spravodlivý, alebo nie. Ale keď sa mi niečo na ňom nepáči, tak sa ho pokúšam zmeniť.
Jasne, sú ľudia, čo si fakt nezaslúžia to, čo im život nadelil, ale ja sa medzi sa neradím.
ak by som sa riadil mottom "podla seba sudim teba" tak nie, nebol by ten zivot ku mne spravodlivy, ale kedze sa neriadim tak mozem dodat len to co uz bolo spomenute..."kazdy je strojcom vlastneho stastia"...
Navyse clovek ktory by sa stazoval ze mu "zivot" urobil jeho zivot tazkym je chaba vyhovorka, vsetko v konecnom dosledku zavisi od teba a vyhovaranim sa na fantazmagorie nadprirodzene veci ti to neulahci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ešte sa tak necítim chvalabohu... A všetko je len vec pohľadu podľa mňa, aj keby neviem ako zle bolo, vždy sa nájdu aj ľudia čo sú na tom horšie.. a takisto aj naopak to platí
Dám ti priateľskú radu - mala by si sa nad tým zamyslieť.
Ach, ty máš veru podivné definície slov "úbohý" a "obťažovanie".
Myslím si, že nestojíš za námahu ani Dunčovi môjho suseda : )
Či mám ťa radšej zanechať v mylných predstavách, že si zaujímavá a dôležitá?
Jasne, sú ľudia, čo si fakt nezaslúžia to, čo im život nadelil, ale ja sa medzi sa neradím.
Navyse clovek ktory by sa stazoval ze mu "zivot" urobil jeho zivot tazkym je chaba vyhovorka, vsetko v konecnom dosledku zavisi od teba a vyhovaranim sa na fantazmagorie nadprirodzene veci ti to neulahci....