ťažko povedať, skôr si myslím že taký nie sú, lebo to ako vyzeráme a to v akom sme evolučnom štádiu je dané situačne a čo ilen iná podmienka a odchýlka vo vývoji zeme a života by to otočila úplne inam ... čiže na mimoňov verím, ale podľa mňa vyzerajú inak ... aj iný zmysel a spôsob života majú
ja si tiez myslim ze je moznost bytosti co sa nam podobaju vzhladom/zmyslanim. urcite neexistuju len formy vo forme bakterii, zvierat, astralnych bytosti, alebo neviem coho.
kedže to záleží od podmienok na planéte a pri takom počte hviezd a planét, niekde sa určite nájde aspoň na 99% podobná planéta tej našej, takže podľa mňa možu kľudne vyzerať ako my
Podľa mňa boli mimozemštania na našej planéte skôr než vznikol Homo Sapiens,možno oni spôsobili vyhynutie dinosaurov.Tvrdí sa dokonca,že mimozemštania sú naši stvoriťelia,ale ja tomu neverím,lebo ľudstvo nevie,ako mimozemštania vyzerajú alebo to v dávnej minulosti vedeli,ale poznatky o tomto strete boli zamlčané.Určite nepredstaviteľné by bolo to,že by mimozemštania vyzerali ako Teletubbies,Slenderman,pankáč z filmu Výkrik alebo medveď Freddy a jeho parta z hry Five Nights at Freddy´s.Možno má ľudstvo niekde skrytú inšpiráciu...
Vedú sa o tom diskusie, že je možné, že aj mimozemšťania by sa mohli podobať na druhy, ktoré poznáme, vrátane nás. Ide o to, že evolúcia to "zariadila" tak, že náš dizajn je najoptimálneší, samozrejme môžeme špekulovať o zložení organizmov, výške, mohutnosti, ale čo sa týka základných parametrov, budú asi veľmi podobné. Takže ak by sme teoreticky našli vyspelú bytosť vo vesmíre a bola by v podobnom štádiu vývoja, mala by 1 hlavu, 2 ruky, 2 nohy a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a po druhé: vo vesmíre majú niektoré vzory/štruktúry tendenciu sa opakovať, čiže áno, viem si predstaviť nám veľmi podobných humanoidov.
nuž, môžeme
aj 100 %
nemyslím ale je to tiež jedna z možností, nevravím, že 100%
Filip