pretoze je jedno aka si vysoka, kolko vazis, aku mas farbu vlasov, oci, topanok, ci mas krive zuby alebo nie. pokial lubis samu seba, najde sa kopa muzov ktori ta budu lubit aj ked budes aka kriva.
Zahadzuju sa odpadky nie ludia.Problem cloveka je ze vidi sam seba len svojimi ocami je skoda ze nemozme vidiet ocami niekoho ineho.Mohli by sme vidiet co sme naozaj a v skutocnosti.Jediny problem je stanovenie si cielu zaujem je niekde urcite ale iniciatory zaujmu su mimo ciela.Jednoducho povedane ten zaujem ktory mame si nevsimame chceme ten co nemame.Vsetko je len o spravnom zaradeni a cieli.A uz len nas mozog nam nedovoluje sa zaradit spravne.
k teme...tiez sa o mna zeny zrovna netrhaju, mam tu aj nejake svoje fotky a nemyslim si, ze som zrovna "zlobr"... je to o tom v akych spolocenskych kruhoch sa pohybujes...a ja sa pohybujem v pekne drbnutych...
podľa mňa niekedy (záleží od okruhu ľudí) v 16-ich stačí byť trochu viac introvert. potom je tu aj spomínané sebavedomie, potom to, že ten človek možno len nepozná dosť veľa ľudí na to, aby sa z toho dala robiť štatistika (čo trochu súvisí s prvým bodom), alebo to, že má možno v skutočnosti inú prioritu - niekto sa zaujíma len o zmysluplný vzťah s niekým, s kým by sa už dobre poznal a potom pri zoznamovaní vysiela signály, že sa nechce spoznať iným spôsobom. to by chcelo vedieť viac o tom, ako sa ten človek správa.
@kail91 tak, ja som ho nemala do 26.. potom som si zbalila kufre, odisla z domu.. a ako som sa pokusala byt samostatnou a nieco si sama vybudovat, prisla som na to ze to viem a ze mi to, aj ked rozhodne nie hladko, ide. a vtedy prislo sebavedomie.
napriklad ja som si myslela ze to bude o tom ze budem konecne spokojna so svojim vyzorom a len tak sa budem pacit. ale nie. neda sa to inak opisat ako ze som spokojna sama so sebou. s celou sebou
mozno az vekom si clovek uvedomi ze aj tie chyby a blbosti co spravil z neho spravili toho kym je dnes. a pokial sa dnes vies pozriet sam na seba do zrkadla (bez prilisneho zhnusenia a nie, nehovorim o vyzore ale o svedomi) odcenis tie chyby a tak odcenis sam seba. a jednoznacne s vekom pride clovek na to, ze vyzor nie je vsetko.
nuž samozrejme sebavedomie robí veľa...ale niekedy má ešte väčší vplyv prostredie, v ktrorom sa pohybuješ... mám pocit, že u nás na škole väčšina ľudí dosť dbá na výzor... snažia sa byť veľmi štýlový, baby aj chalani, niekedy si myslím, že sa ráno najmenej hodinu stailujú pred zrkadlom.. možno len pomôže zmena prostredia, kde nájdeš ľudí s podobnými hodnotami a záujmami... nie každý je extra krásny alebo extrovertný a predsa si nájde svoju polovičku...
Nemyslím si to. Je to veľmi často o tom, že väčšina ľudí si neuvedomí tvoju krásu a tvoje kvality, pokým ich neoceníš ty sama a nezačneš mať rada samú seba takú aká si. To, že je niekto pre druhých príťažlivý, nie je len o fyzickom výzore, ale hlavne o charizme, vyžarovaní. Reagujú na teba podľa toho, aké pocity/emócie/myšilenky vyžaruješ podľa toho, čo sama vnútri riešiš, prežívaš. A tiež čo si sama o sebe myslíš.
Keď potrebuješ, aby o teba javili druhí záujem, je to znak toho, že sama si ten záujem máš venovať. Stále keď ti niečo chýba od druhých, dopraj si to sama. Maj skutočne rada samu seba a príde aj láska (náklonnosť) od druhých ľudí. Aj keď už nebudeš lipnúť na tom, aby bola! je to ozaj tak... viem, o čom hovorím... nestavaj svoju hodnotu na tom, ako o teba prejavujú záujem druhí ľudia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
veľmi jednoduchá mužská logika.
to je to jedine co pomoze a co potrebujes.
pretoze je jedno aka si vysoka, kolko vazis, aku mas farbu vlasov, oci, topanok, ci mas krive zuby alebo nie. pokial lubis samu seba, najde sa kopa muzov ktori ta budu lubit aj ked budes aka kriva.
k teme...tiez sa o mna zeny zrovna netrhaju, mam tu aj nejake svoje fotky a nemyslim si, ze som zrovna "zlobr"... je to o tom v akych spolocenskych kruhoch sa pohybujes...a ja sa pohybujem v pekne drbnutych...
napriklad ja som si myslela ze to bude o tom ze budem konecne spokojna so svojim vyzorom a len tak sa budem pacit. ale nie. neda sa to inak opisat ako ze som spokojna sama so sebou. s celou sebou
mozno az vekom si clovek uvedomi ze aj tie chyby a blbosti co spravil z neho spravili toho kym je dnes. a pokial sa dnes vies pozriet sam na seba do zrkadla (bez prilisneho zhnusenia a nie, nehovorim o vyzore ale o svedomi) odcenis tie chyby a tak odcenis sam seba. a jednoznacne s vekom pride clovek na to, ze vyzor nie je vsetko.
Keď potrebuješ, aby o teba javili druhí záujem, je to znak toho, že sama si ten záujem máš venovať. Stále keď ti niečo chýba od druhých, dopraj si to sama. Maj skutočne rada samu seba a príde aj láska (náklonnosť) od druhých ľudí. Aj keď už nebudeš lipnúť na tom, aby bola! je to ozaj tak... viem, o čom hovorím... nestavaj svoju hodnotu na tom, ako o teba prejavujú záujem druhí ľudia