@goldenbeach Isteže a úplne najlepšie by dopadol, kebyže nikto okrem jeho osoby nekandidoval. Lenže tie svine sa mu to rozhodli svojími kandiatkámi prekaziť. Tieto voľby možno sú ešte slobodné, ale už nie spravodlivé! Rovnako ako všetky predchádzajúce v ktorých Eguard neúspešne kandidoval!
@goldenbeach Ja som nikde nenapísala, že si myslím, že by mal byť, alebo že bude. Ale je tu aj taká možnosť, je to celé veľmi otvorené. Verím, že agentúry Ako, Focus sú dôveryhodné. Môžu tam byť výkyvy podľa toho, kto prieskumy objedná, ale nemyslím si, že nejaké veľké (max. pár percent). Taktiež si myslím, že tie výsledky môžu ovplyvniť niektorých protestných voličov, ktorí zrazu vidia, že sa také niečo "šialené" naozaj môže stať - aby vyhralo OĽaNO. Ďalšia vec je predvolebná kampaň. Matovič ako šikovný marketér a rečník, dokázal spraviť kroky, ktoré ostatné opozičné strany nie. A verím, že tým mohol prilákať množstvo voličov (Počiatek, symbolická anketa pre ľudí, zdravotníctvo a Penta). OĽaNO ako jediná demokratická opozičná strana takýmto spôsobom dokázala zmobilizovať aj množstvo nevoličov, protestných voličov a voličov Kotlebu.
PS/Spolu a Za ľudí preferencie klesajú a dalo sa to čakať. O Kiskovi nebolo skoro ani za ten čas počuť, Truban sa nevie moc dobre vyjadrovať, nemá takú charizmu a pohybovať v politike sa ešte len učí. PS/Spolu bojujú s fašistami, prespávajú v národnej rade (je vidno, že sa od Matoviča a jeho netradičných taktík rýchlo učia, lenže on robil takéto cirkusy počas veľmi vážnych káuz, nie kvôli 13. dôchodkom a zvyšovaniu rodičovských prídavkov). A to nie, že by som súhlasila s tým, akým spôsobom a kedy ich Smer zavádza.
Táto anketa je len čisto hypotetickou otázkou. Sama vôbec netuším, ako voľby dopadnú. Myslím si, že to so Slovenskom do určitej pre mňa priateľnej miery myslia úprimne Za ľudí, PS, SaS aj OĽaNO. A osobne budem asi voliť buď OĽaNO alebo Za ľudí. To je všetko. Ničomu neverím, snažím sa len vnímať fakty a okolnosti. Necháme sa prekvapiť
@goldenbeach Vôbec nemám averziu, len sa nezhodnem s väčšinou jeho zahranično-politických a ekonomických postojov. Ale hlavne mi príde komická jeho neschopnosť po mnohých neúspešných kandidatúrach na všetko možné od poslanca, europoslanca, prezidenta a teraz opäť poslanca pochopiť, že po jeho politickej prítomnosti v akejkoľvek podobe jednoducho na Slovensku nie je dopyt. A jeho egomaniactvo a mazanie akejkoľvek kritiky na Facebooku v štýle Blahu je tiež notoricky známe a celkom vtipne zúfalé.
Ze o kiskovi nebolo pocut? Ved stale sa na neho vselico vytahuje, a nemyslim tym tie nove videa. Uz ked bol prezident, tak sa take nechutne veci vytiahli na neho. Poznam kisku, viem co je to za cloveka.
Vedela si trebars o tom, ze chcel vo svojom meste postavit municny sklad pre NATO? chapes? V meste! V 40 000-vom meste! A vo vedlajsom meste mal plan urobit z byvalych kasarni azylovy dom pre tu zgerbu moslimsku
@h8r ak by mal take peniaze, marketing ako sas, olano, ps, , tak by nebol vyssie? Cital si ich program? Rozpraval si s nimi? Videl si kanditatov? Mozno ma nejake veci populisticke, niektore prehnane, ale treba si uvedomit, ze 2/3 slovenska potrebuje aj zit. Nie len prezivat od vyplaty do vyplaty, ak vobec.
Ale evidentne ludia ziju v tej bubline a co je za nou ich netrapi, lebo si myslia, ze sa maju dobre.
@goldenbeach Uvádzam aj verejný zdroj. A podľa toho čo viem, pre fyzické osoby to trestné nie je (zisťovala som si to predtým). Ak zistím opak, tak to zmažem a zverejním len zdroj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
*nemal to v pláne, ale ASI sa tak nakoniec rozhodne
Ty vazne veris tym preferenciam? Zrazu z nicoho nic? Zamysli sa
PS/Spolu a Za ľudí preferencie klesajú a dalo sa to čakať. O Kiskovi nebolo skoro ani za ten čas počuť, Truban sa nevie moc dobre vyjadrovať, nemá takú charizmu a pohybovať v politike sa ešte len učí. PS/Spolu bojujú s fašistami, prespávajú v národnej rade (je vidno, že sa od Matoviča a jeho netradičných taktík rýchlo učia, lenže on robil takéto cirkusy počas veľmi vážnych káuz, nie kvôli 13. dôchodkom a zvyšovaniu rodičovských prídavkov). A to nie, že by som súhlasila s tým, akým spôsobom a kedy ich Smer zavádza.
Táto anketa je len čisto hypotetickou otázkou. Sama vôbec netuším, ako voľby dopadnú. Myslím si, že to so Slovenskom do určitej pre mňa priateľnej miery myslia úprimne Za ľudí, PS, SaS aj OĽaNO. A osobne budem asi voliť buď OĽaNO alebo Za ľudí. To je všetko. Ničomu neverím, snažím sa len vnímať fakty a okolnosti. Necháme sa prekvapiť
Vedela si trebars o tom, ze chcel vo svojom meste postavit municny sklad pre NATO? chapes? V meste! V 40 000-vom meste! A vo vedlajsom meste mal plan urobit z byvalych kasarni azylovy dom pre tu zgerbu moslimsku
Ale evidentne ludia ziju v tej bubline a co je za nou ich netrapi, lebo si myslia, ze sa maju dobre.