Treba sa obrátiť na odborníka. My tu nie sme tak fundovaní, aby sme ti mohli kompetentne radiť. Mám pocit, že máš veľký problém, ten nevyriešime. Ozaj, študuje tu niekto psychiatriu?
ako ktorý na jednej strane väčšina ľudí je trošku úchylná+normálna ľudská zvedavosť na strane druhej keď vidím že 20 a viac ročný chlap zakladá anketu koľkokrát ste si to dnes robili príde mi že je úchyl viac ako je zdravé vzhľadom na to pre ktorú vekovú skupinu je tento portál určený
neviem preco by to malo byt uchylne, vsak to je normalne ze to cloveka zaujima ci nieje "iny", je sice divne ze sa to clovek pyta tak verejne ale koli anonymite internetu to je pochopitelne ze je tu tych ankiet tak vela...
tak čo no niekto je možno zvedavý niekoho to zas možno vzrušuje... však čo kto chce može to s kľudom odignorovať, myslím že je to rozumnejšie ako všade len pindať
môžú to robiť jedine len úchyláci, nikto iný. Normalné decká nezaložili niečo úchylného. Úchylné veci sú dosť aj nechutné a nedávajú zmysel.
Keď si chcem prečítať niečo intivné, tak tak mám na to web a najdem si to čo chcem ja a je a viem to čo som chcela vedieť a nebudem to zakládať či už v ankete alebo v do fóra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
každopádne, názov ankety ma pobavil
inak tie ankety sú traápne hlavne úchylné, odveci a aj tak nikto neodpovedá pravdivo
Tak do takých ankiet, diskusiíí neprispievajte... ale zapájate sa do nich, takže vás musia zaujať
(len môj názor)
Treba sa obrátiť na odborníka. My tu nie sme tak fundovaní, aby sme ti mohli kompetentne radiť. Mám pocit, že máš veľký problém, ten nevyriešime. Ozaj, študuje tu niekto psychiatriu?
Bez nich by to proste nebolo ono.
Keď si chcem prečítať niečo intivné, tak tak mám na to web a najdem si to čo chcem ja a je a viem to čo som chcela vedieť a nebudem to zakládať či už v ankete alebo v do fóra.