skeptikom odporúčam tento blog čo napísal jeden člen volebnej komisie, vyplýva z neho že pri spočítavaní hlasov sa podvádzať v podstate nedá. Podvadzat sa da viac menej len volebnymi slubmi. » dennikn.sk/blog/sa-ocitol-...
Neviem na to odpovedať jednak všetkým zúfalcom a diletantom padajú sánky dole keď uvideli výsledky ĽS NS čo by nasvedčovalo že voľby neboli zmanipulované. Jednak neustále hľadajú príčinu toho kde ako a kedy sa vzalo 200 000 Kotlebových voličov a snažia sa vyvodiť dôsledky ako je to možné čo zase môže nasvedčovať že snaha o zmanipulovanie volieb tam bola ale za väčšej miery im nevyšla. Lenže ak sa pozirem na výsledky takého Matoviča či Sulíka nedokážem si vybaviť skade dokázali nazbierať 12% a 10% jedine že by základňa politickí angažovaných Birdzákov bola taká obrovska čo vylúčujem. Okrem toho Ficové výsledky volieb ma ani neprekvapujú. prekvapuje ma skôr to že stratili 5% takže v mojích prognózach že voľby boli zmanipulované je tu šanca asi takých 50%.. Jednak voľby boli zmanipulované a masmedialná kampaň spoločne s pravicovími figurantmi sa snažili ovplyvniť voľby ešte pred 5 márcom organizovaním protestov a informačnou vojnou, ale ich zámer úplne nevyšiel lebo percenta ktoré chceli týmito aktivitami ukradnuť Ficovi záskala SNS a ĽS NS:....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Bol som v komisii, ale manipulovať s voľbami?
Čosi, všetko bolo zapečatené a zabezpečené.