ale skús sa vcítiť do toho učiteľa... celý deň musí počúvať ušomrané decká, čo si o sebe myslia, že sú najlepší na svete a ešte mu aj znížia plat... no tak jasné, že bude na hovno učiť... a potom na slovensku vyrastá "inteligentné" obyvateľstvo a všetci sa čudujú že prečo
@spoluobcan Dovolím si arogantne tvrdiť že im neskáču po hlave kvôli výške platu Učiteľ ak si nevie vybudovať rešpekt tak 5 či 10% k platu na tom nič nezmení.
Ja som za to aby sa niektorým zvýšili. Som ale proti plošnému zvyšovaniu. Takéto zvyšovanie diskriminuje dobrých učiteľov ktorí by mali dostať pridané na úkor tých zlých, slabých a bez záujmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale zvýšiť tiež nie
chudáci učitelia, deti im skáču po hlavách a aby sa im ešte znížili platy? ako keby ich nemali dosť malé..
no ok, uznávam, niektorým by som tie platy vôbec nedávala za ich (ne)snahu, ale tak..
ale skús sa vcítiť do toho učiteľa... celý deň musí počúvať ušomrané decká, čo si o sebe myslia, že sú najlepší na svete a ešte mu aj znížia plat... no tak jasné, že bude na hovno učiť... a potom na slovensku vyrastá "inteligentné" obyvateľstvo a všetci sa čudujú že prečo
Ja som za to aby sa niektorým zvýšili. Som ale proti plošnému zvyšovaniu. Takéto zvyšovanie diskriminuje dobrých učiteľov ktorí by mali dostať pridané na úkor tých zlých, slabých a bez záujmu.