napríklad ja som v znamení ryba: niečo na mňa sadne niečo úplne nie ale možno je to preto, že som 16.3 a ryby sú do 21.3. takže som blízko baranovi a zo znamenia baran mi sadne tvrdohlavosť.
Pravdepodobne áno,pretože existuje veľa charakteristík znamení a každý si tam nájde niečo čím ho to ktoré znamenie vystihuje.Ja som vodnár a ja sa s charakteristikou znamenia takmer vo všetkom zhodujem.
určite, som narodená 19.6. čo sú blíženci, ale som osobnostne rak a ten začína 22.6., čo je len tri dni potom ale tak dobre, v istých veciach som aj blíženec, ale len v tých zlých
ja som typicky blizenec a vacsina veci o nich na mna pasuje a napriklad by som si mala najviac rozumiet s vodnarmi a vahami a tak to aj je Poznam aj troch skorpionov napriklad a vsetci traja maju hlavne povahove rysy rovnake cize urcite to ovplvnuje aj ked kazdy sme originalny takze to nesedi na kazdeho uplne
ach ..je to vsetko o VEDE! proste to nemá vplyv..NAJMENSI..neviete to pochopit? a v predoslom fore som aj pisal ze aj tak su cele dosahane tie znamenia
@romanzkrajinyx Nechaj to tak Ja som už o tom robil anketu, tam bolo väčšina nie, a ešte jedna anketa tu bola o tomto medzitým a tam boli zase iné pomery výsledkov.. ^^ Nechaj ich čítať horoskopy a veriť na znamenia, nič s tým nespravíš
@neith74 ale to aj aj clovek s fakt malým IQ má tolko logiky aby si dal do súvisu to, že kedy si sa narodil jednoducho nemoze mat vplyv na tvoju osobnost.jedine ze by ti rodicia od mala citali charakteristiku daného znamenia..az nakoniec by si si tie vlastnosti vsugeroval..
@neith74 ale mne sa zda ze to beru ako srandu..to si zziadny spon trochu rozmyslajuci clovek nemoze mysliet ze datum ovplyvnuje osobnost cloveka, ked to je cista biologia + prostredie
tieto veci ma v spolednom čase dosť zaujímajú a myslím si, že to aké je človek znamenie je naozaj na niečom založené...pretože na každého sedí niečo z toho znamenia...to že nesedí všetko, je normálne, pretože by sme nemohli byť všetci rozdelení do 12 skupín, všakáno...naša povaha je ovplyvňovaná nielen znamením ale aj ascendetom a transcedentom, čo robí veľa a odlišuje nás to...taktiež výchova, vplyv prostredia atď atď, ale v konečnom dôsledkku zastávam názor že na tých znameniach predsalen niečo bude tak napr. ja som váha a som úplne typická
vidím podobnosť pri škorpionoch/kach, blížencoch/kiňach a trocha pri váhach(muž) a pannách(žena)-lenže tieto dve čisto len v tom, že viem, že sú to zväčša pokojné milé osoby
ja si myslim ze horoskopy na predpovedanie buducnosti su bludy ale tie charakteristiky vacsinou sedia... neviem preco... myslim ze to nevie nikto... racionalne zalozeni ludia to casto odmietaju pretoze vacsinou ich zneistuje pocit ze nerozumeju UPLNE vsetkemu... ale tiez si myslim ze na cloveka ma velky vplyv vychova a prostredie nielen horoskopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja mam svoj osobny od jedneho indickeho astrologa a ten mi sedi ale aj tak je tam par veci ze o___O