Nehovorím, že si ich zhodili sami, ale ten kto verí tomu ako nám situáciu predložili média a kompetentné úrady je hlupák.
Už len to, že WTC 7 spadla sama od seba aj keď do nej žiadne lietadlo nenarazilo, už len to, že nikdy predtým ani potom nespadla žiadna budova na svete kôli požiaru mi hovorí, že niečo nesedí, ten kto to nevidí, je buď hlúpy, naivný, slepý, alebo podstrčený agent FBI.
@ wampirekiss Dvojičky boli konštruované tak, aby vydržali aj náraz lietadla. Bolo to po skúsenostiach, keď aj do Empire state building narazilo lietadlo. Okrem toho kto môže uveriť, že horiaci letecký benzín mohol vyvolať takú teplotu, pri ktorej by sa rozpúšťala oceľ. Amerika potrebovala len dôvod na útok na Afganistan.
@gwendolyn kedykoľvek len neviem či by ma tá tlupa paranoidných ľudí za mnou v čakárni,ktorí by vo mne určite videli nepriateľa spoločnosti a agenta temných mocností Ameriky a Izraela,nezlynčovali
v jednom nemenovanom dokumentárnom filme tvrdili, že dvojičky boli pár týždňov pred tým nešťastím poistené na dosť veľkú sumu...hm..náhoda...ktovie...a tuším, že tam bolo spomenuté, že jedna blížka budova spadla bez toho ,aby sa jej ten náraz čo i len dotkol...celé to je také diskutabilné...
možno sa do toho nerozumiem ale ja si myslím že to bolo všetko veľmi dobre naplánované .... jednoducho poisťovací podvod a potrebovali dôvod na rozpútanie vojny ( či už kvôli tomu ropovodu alebo mali na to iný dôvod).... len mi je ľúto že pri tom zomrelo toľko nevinných ľudí a nechápem ľudí ktorí uverili tomu čo ukazovali slovenské televízie...
urcite nie, niektori ludia skratka veria konspiraciam ktoru su im podavane ako 100% a overene fakty...pricom su vymyslene nejakaymi novinarmi prinajlepsom..
...@klaudiqaaa hlasujes za ano a napriek tomu chces zit v krajine ktora nema problem zabit svojich ludi vo velkom pre politicke ciele? to mi vysvetli..
@belzeboss a "fakty" čo píšu v obyčajných novinách sú pravdivé ? tak isto ako sa nedá na 100% veriť konšpiračným teóriám, tak isto sa nedá veriť ani tomu čo píšu v obyčajných novinách... tu ide skôr o to, či človek slepo verí dajakej teórii (konšpiračnej,obyčajnej) alebo si vie spraviť na to vlastný názor...
@belzeboss tebe asi fakt veľmi ležím v žalúdku keď si ma všade takto všímaš
Označila som áno, pretože si nemyslím, že to bolo tak, ako nám to médiá podali a nevylučujem možnosť, že by to spravili sami, aj keď to nedáva zmysel...
@johnny89 iste mas v niecom pravdu, na 100% mozeme verit len tomu co sme my videli...samotny fakt, ze budovy WTC spadli...a vlastny nazor si musi iste kazdy utvorit sam, ja som svoj nazor vyjadril a hadat sa s nikym nemienim o tomto ani to nerobim...
@johnny89 no podla mna sa to nestalo az tak rychl ..dost dlho tam najprv dymili...su tam mozno nejake nejasnosti, na druhej strane ja neviem uverit, ze by americania boli az taki hlupi...ako uz niekto vyssie uviedol...tym arabom ani netreba davat velke zamienky aby zautocili sami...a zas tvrdit ze bin ladin je len nastrcena figurka alebo herec je smiesne nie?
@klaudiqaaa nie, suhlas nieje potvrdene..ty si hlasovala za to co si myslis, to je v poriadku...len ja by som nechcel zit v krajine ktora je schopna pre politicke ciele vrazdit svojich...aj ked tam je lepsi zivot..ja si zle nezijem ani tu..
@belzeboss ... Ak sa ti dobre žije v krajine s nízkou životnou úrovňou, neschopnou vládou, znečisteným prostredím a mohla by som menovať ďalších milión vecí, tak prosím..veď niekomu stačí tak málo... Ale ja sa so životom tu určite nezmierim, pretože je len otázkou času (alebo to už tak je?), že označenie "slovák" bude v ostatných krajinách vyvolávať len samé negatívne myšlienky... Aj tak nikdy nebudeme vedieť, či si to američania spravili sami, kvôli "politickým cieľom", alebo kto iný za tým stál.. Je mi to jedno, stále bude mojim snom žiť tam...
@klaudiqaaa ... Radsej budes zit v krajine ktora vrazdi ludi po celej zemi...V Iraku a Afganistane zabili uz vyse 1 000 000 ludi.To teba netrapi hlavne ze ty mas vysoku zivotnu uroven...
Kazdy by mohol mat taku uroven ako USA ale nie vsetci su tyky chamtivy ze zabijaju,kradnu,vykoristuju...
A usa si vytlaca sama dolare...Aj SR by si mohla vytlacit 10000000000000000000 € a hned by sme mali vysoku zivotnu uroven ale to by bol podvod ako usa... A okrem toho usa je najzadlzenejsi stat na svete...Ale to ich netrapi vsak ked budu musiet vratit tak dobyju par krajin a hned budu mat s coho vracat...
A ty tam kludne ostan ked sa ti zda ze oznacenie Slovak moze vyvolavat negativne myslienky...Slovaci su narod s velkou hystorijou.Zatial co usa anilen narod niesu...Iba multikulturna zmiesanina...
@opinko Pokladaj ma za sebca, ale je mi to fakt jedno.. Ja s týmto vraždením ľudí v afganistane nemôžem nič robiť tak prečo by som sa tým mala zaoberať?? Mám si odoprieť blaho len kvôli tomu aby som vyzerala dobre pred moralistami ako ty??? A nechápem čo to má spoločné s tlačením peňazí..
A keď už hovoríš o histórii Slovenska tak múdro, tak by si si o tom mohol niečo aj naštudovať alebo si mal dávať pozor na dejepise a vedel by si akú krásnu históriu náš národ má viac sa ku tomu vyjadrovať nebudem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Silno ma zaujíma, prečo si to myslíte ?
Už len to, že WTC 7 spadla sama od seba aj keď do nej žiadne lietadlo nenarazilo, už len to, že nikdy predtým ani potom nespadla žiadna budova na svete kôli požiaru mi hovorí, že niečo nesedí, ten kto to nevidí, je buď hlúpy, naivný, slepý, alebo podstrčený agent FBI.
A navyše, nezdá sa ti divné že budova ktorá mala obrovské oceľové jadro padla dole za pár minút ?
mňa už skôr zaujíma, či človek ozaj kráčal po Mesiaci. tiež existuju rôzne dohady, že Američania si to všakovako natočili.
...@klaudiqaaa hlasujes za ano a napriek tomu chces zit v krajine ktora nema problem zabit svojich ludi vo velkom pre politicke ciele? to mi vysvetli..
Označila som áno, pretože si nemyslím, že to bolo tak, ako nám to médiá podali a nevylučujem možnosť, že by to spravili sami, aj keď to nedáva zmysel...
ale aj tak ja nedokazem uverit tomu ze by sa budovy ktorych centrum bolo cele z ocelovych trubiek dokazali zrutit tak rychlo
ale inak mi je to vcelku jedno, ci si to zburali sami alebo nie... ja som tam nebyval ani som tam nemal znamych takze ma to extra netrapi
...ani mna to vlastne netrapi...len diskutujem
Kazdy by mohol mat taku uroven ako USA ale nie vsetci su tyky chamtivy ze zabijaju,kradnu,vykoristuju...
A usa si vytlaca sama dolare...Aj SR by si mohla vytlacit 10000000000000000000 € a hned by sme mali vysoku zivotnu uroven ale to by bol podvod ako usa... A okrem toho usa je najzadlzenejsi stat na svete...Ale to ich netrapi vsak ked budu musiet vratit tak dobyju par krajin a hned budu mat s coho vracat...
A ty tam kludne ostan ked sa ti zda ze oznacenie Slovak moze vyvolavat negativne myslienky...Slovaci su narod s velkou hystorijou.Zatial co usa anilen narod niesu...Iba multikulturna zmiesanina...
A keď už hovoríš o histórii Slovenska tak múdro, tak by si si o tom mohol niečo aj naštudovať alebo si mal dávať pozor na dejepise a vedel by si akú krásnu históriu náš národ má viac sa ku tomu vyjadrovať nebudem...
Ked budes mat cas tak si pozri toto:
» video.google.com/videoplay?docid...