Myslite si ze este existuju dievcata ktore vedia milovat ???
Myslite si ze este existuju dievcata ktore vedia milovat ??? , lebo ja si myslim ze nie, mam 21 a som z KE okolie a ako tak pozeram na tie dievcata co su tu tak si myslim ze nikto nepozera srdcom ale ocami aky nazor mate vy ?
@amyexis Lenže škaredý človek si u opačného pohlavia ani len neškrtne. Neprepracuje sa do fázy vzťahu - pritom ten človek môže byť inteligentný, úprimný, verný, komunikatívny, milý atď. ale skrátka, žena/muž nedá tej osobe šancu lepšie sa prejaviť a spoznať ju, nakoľko nie je dotyčnej osobe príťažlivá. Ostane to max. tak na kamarátskej úrovni. Do vzťahu sa nikdy neprepracuje...
Zato taký pekný, fešný človek...to je už iná vec...
Ťažko povedať...tak ti poviem dnes letia najmä iba tí FB vychrtlíci čo sa vyfotia napumpovaní pred zrkadlom a majú obdiv 100viek dievčat...niekedy sa pýtam, sám seba, že som 2x viac namakaný a ked sa vycapím na net budú mi písať komenty "ja ho milujem, úžasný" atd...určite si si všimol aké to dnes je...existuje také dievča a tvojou úlohou je nájsť ju ...tichá voda brehy myje
Dobře, takže když je holka krásná, přitažlivá, nemá vlastní názor, ale je krásná jako obrázek. To je správné? Nebo holka co je průměrná, umí se vyjadřovat? Já nevím, nejspíš máte pravdu. Moc čtu.
@amyexis no ved ty sa za babou otočiš ked...vlastne ty sa neotočiš ale za tebou sa otoči...niečo...preto ako vyzeras a az potom nasleduje nejaky rozhovor(teda aspon vacsinou) ...aj ked baba je pre chalana doležita aj podla toho ako vie ,,tie tvoje usta" otvarat
je logické, že pozerajú očami .. keď chcem chlapa tak sa mi najskôr musí páčiť fyzicky a až potom ho spoznám... no keď je debil tak s nim určite nebudem len preto, že je pekný.
Ako, ja poznám TOĽKO pekných až krásnych dievčat, ktoré majú (podľa mňa a iných kamarátiek a kamarátov) škaredých frajerov (resp, no, to je individuálne), ale ktorí sú strašne super povahovo. Takže všetci čo tvrdia že to je blbosť, to ešte fakt nezažili.
Existuju dva druhy zien - tie co chcu vztah a vedia milovat, ale su stale zadane s PEKNYMI chlapmi, a tie co ani nedokazu mat vztah a chcu stale vzrusenie, zabavu a pod., a u tych maju sancu aj ti menej pekni, ale musia byt "grazlici", a pritom to vydrzi max. tyzden nez pojdu za dalsim... takze zeny vedia milovat, ale iba peknych (pre tie dievcata peknych) chlapov....ak si vela krasy nepobral, tak sa zmier s tym, ze ta milovat nebude ani skareda (ano, ani skarede nechcu skaredych...tiez chcu peknych na vztah...na obcasny sex im ale stacia aj menej pekni), ale zato mozes robit zo seba "grazla" a sexu si celkom uzijes s velmi kratkymi znamostami...
PS: vsetko co som napisal hore neplati na 100%...su aj vynimky (aspon dufam), len som ich este zatial nevidel.......
cakal som na tvoj koment...a nesklamala si krasne "inteligentne feministky" nepovazujem za zeny, ale za vyplod chorych nezmyslov, ktore zacali frigidne alebo zakomplexovane sufrazetky a rozvratili uplne rodovu strukturu spolocnosti, a navyse si pomylili pojmy rovnopravnost a rovnakost, takze nakoniec vznikla muzska zena - feministka, zensky muz-citlivy "moderny" chlap a podobne dristy
JA! a nemysli si také pičoviny o babách ked chalani su 100 kat horši!
Ide im len o vzhľad , to môžem potvrdiť... na mňa sa nikto ai nepozrie, ale na tie nádherné namyslené kurvy idu všetci.. ďalej im ide len o sex... česť výnimkám!!!
@bellaragazza ale nezovseobecnuj! aj babam ide len o vzhlad a sex, len si to nechu pripustit takto verejne ..a raz som chodil s nie uplne najkrajsim dievcatom (vidis, ze vzhlad nie je vzdy najdolezitejsi) , a to ma bralo iba kvoli tomu, ze chcela sex, nic viac, a zvysok vztahu bol hroza
Ja si to nemyslím..Ja to viem! je pravda že je veľa dievčat, ktoré pozerajú iba na vzhľad a popularitu chlapca, ale je aj veľa iných, rozumnejších dievčat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
wtf..
... ktorou neoplyvas
Casto hra ulohu aj cas a priestor.
To ze ta nemiluje teraz, neznamena, ze by to nedokazala v inom case a na inom mieste
(Ked sa zmenis konecne
Zato taký pekný, fešný človek...to je už iná vec...
to su jake prijebane otazky dnes
milujem takéto diskusie
PS: vsetko co som napisal hore neplati na 100%...su aj vynimky (aspon dufam), len som ich este zatial nevidel.......
Tak máš to o šťastí či nájdeš tú ktorá ťa chce preto, že sa jej páčiš vzhladom alebo naozaj kvôli tomu aký si povahovo a atď..
Ide im len o vzhľad , to môžem potvrdiť... na mňa sa nikto ai nepozrie, ale na tie nádherné namyslené kurvy idu všetci.. ďalej im ide len o sex... česť výnimkám!!!
A ani nemyslím, že taký existuje.
Dobre, ty možno, ale inak nikto