Tak čo si myslíte je problém nájsť si dievča v 15 rokoch. Ja mám 15 a ešte nikdy som žiadnu nemal. Je to tým že 15-ročné sa otočia za staršími?? A take 13-14ročné nesu moc zaujimáve. Čo si mýslíte?
no mam kamosky co maju aj 17 rokov a v zivote nikoho nemali takze ten problem nemas len ty Ale napriklad ja som mala o 3 roky mladsieho takze si nemyslim ze sa otocaju len za starsimy
@helusiq no vydrzalo nam to 2 mesiace co bolo viac ako hocikto predpokladal ale fakt som ho velmi lubila, len potom raz ked sme sa stretli rano bol divny a povedal mi, ze chce na mna zabudnut...bezdovodne
@fxx no vdaka teda podla mna na tom fakt nieje nic zle chodit s niekym mladsim moja spoluziacka chodi s 32 a ona ma 16 a to je dvojnasobok jej veku on by jej mohol byt otcom tomu sa hovori pedofil
@helusiq no fakt mas pravdu ze niekde ziadny normalny niesu ja napriklad byvam na dedine a tu su take pripady a je tu mladych ludi asi 20 tak velky vyber
@pumaamravec 16 a 30 hmm ...tak to už je dosť brutál ...
Najväčší vekový rozdiel v mojom okolí je chlap 42 a baba 25 .. Chlap je rozvedený,z 1. manželstva má dcéru vo veku 17 rokov .. čiže keď sú všetci traja spolu tak on vyzerá ako otec a ony dve ako jeho dcéry ..(Keďže jeho frajerka vyzerá tak na 20 rokov)
@helusiq toto je uplne pripad tej spoluziacky ide s frajerom a jeho dcerou do kina a mozu si kupit ze jeden dospely s dvomi dcerami ale je to nechutne, len ta predstava ze by som mala chodit s niekym kto mi moze byt otec A chapes ona ma 16 a uz je aj tak trochu macocha nechcela by som
skor to bude tym ,ze mozno este nie si uplne zrely na vztah,kedze ak ides do vztahu vazne mal by si ratat aj s dorbym koncom cize so svadbou a vztah,ak este nie si pripraveny by bol len chybou a sklamanim... raz urcite najdes tu pravu ! cakanie stoji za to... naucis sa trpezlivosti.. prajem ti ju ,mal by si sa radsej sustredit na to aby si dokazal byt dorbym partnerom ako na to,mat hocijaku za kazdu cenu...
V sucasnej dobe je to velky problem, ak nevyzeras uplne ze "drsne", nie si krasavec a netvaris sa uplne ze "drsne". Sucasnym dievcatam totiz o nic ine nejde(cest vynimkam), urcite teda drvivej vacsine. Ja mam 18 a tiez som este nikdy nikoho nemal. No ale nezastrelim sa preto.
určite ne... ja som si to tež myslela že je problem najst si chlapa... ale tych chlapov je sialene množstvo... takže to je v phode.. treba sa nauzatvarat pred spoločnostou...
kks... vy ste trápni!! čo si myslíte že ak s niekym práve nechodite tak ste neni normalny alebo čo?? a mat niekoho len preto že ho mám, a nie preto čo k nemu cítim...tak to je maximálne úbohé a povrchné..chodiť s niekym, len aby som mohla povedať kamarátom, to by som račej ostala sama celý život!!! sa spametajte!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Tak podľa mňa sa tam prejavilo tých 14 rokov
ja poznam chalana 15rocneho a ma 19rocnu babu a taa baba je teda kocka ozaj
ale aj ty si pumaamravec
Najväčší vekový rozdiel v mojom okolí je chlap 42 a baba 25 .. Chlap je rozvedený,z 1. manželstva má dcéru vo veku 17 rokov .. čiže keď sú všetci traja spolu tak on vyzerá ako otec a ony dve ako jeho dcéry ..(Keďže jeho frajerka vyzerá tak na 20 rokov)
Tak támto to napočudovanie drží už 4. rok
ale poznam jedneho co ma 16,zbalil 40rocnu,ta uz mala rodinu aj manzela, a opustila koli nemu celu rodinu a isla s nim byvat prec
veľmi záleží na čo ju chceš...
babu dnes nieje problém nájsť, na sex, ale ked ju chceš mať aj naniečo iné...
hmm chlapec, také sa ťažko hladajú... ja som bohužiaľ nenašol takú nikdy...