Hospodársky rastie zásadne najmä tak Rusko, ktoré má síce lepšiu budúcnosť, ale ostatné slovanské národy sú hospodársky ďalej a podľa mňa ani im ani nám by to nič nepomohlo, hospodársky USA, Čínu, Nemecko, Japonsko aj tak nedobehneme, a ešte nám bude konkurovať India a Afrika.
čiže NIE
b) vojensky?
Vojensky by sme si asi pohoršili. Tam sa Rusko chce asi skôr priradiť k západu, ako s ním súperiť...
c) kultúrne?
Budeme miesto amerických filmov pozerať iba ruské, ukrajinské a poľské (všetky v češtine , no neviem či nám to nejak ovplivní životy...
d) športovo?
Hej vyhráme viac medajlí, ale väčšina športovcov bude z Ruska...
Ale zas uvedomte si. Koľko je Rusov? 140 miliónov Rusov, potom 50 miliónov Ukrajincov, 40 miliónov Poliakov, potom neviem 10M Čechov, Bielorusov, Srbov a neviem koho... My by sme boli koľkí? siedmy-ôsmy v poradí, a boli by sme 1,6% menšina v 300 miliónov velkej krajine... To by sme boli ešte nepodstatnejší ako sme teraz (To sorry, ale vo Veľkom Maďarsku by sme sa menej strácali, ako v Slovanskej ríši)
americania davaju do zbrojenia rocne viac ako dalsich 16 statov dokopy a tam su take krajiny ako rusko cina UK FR NEM ..... takze priradenie ukrajiny polska nas ceska balkanu atd. k rusku by im vela nepolepsilo pre rusov by bolo vyhodnejsie spojit sa z cinov otazne je kde by ostali madari kedze oni slovania niesu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hej noa.. zacali by sme madarskom, ,potom na cely svet
ach vy chytráci
a) hospodársky?
Hospodársky rastie zásadne najmä tak Rusko, ktoré má síce lepšiu budúcnosť, ale ostatné slovanské národy sú hospodársky ďalej a podľa mňa ani im ani nám by to nič nepomohlo, hospodársky USA, Čínu, Nemecko, Japonsko aj tak nedobehneme, a ešte nám bude konkurovať India a Afrika.
čiže NIE
b) vojensky?
Vojensky by sme si asi pohoršili. Tam sa Rusko chce asi skôr priradiť k západu, ako s ním súperiť...
c) kultúrne?
Budeme miesto amerických filmov pozerať iba ruské, ukrajinské a poľské (všetky v češtine , no neviem či nám to nejak ovplivní životy...
d) športovo?
Hej vyhráme viac medajlí, ale väčšina športovcov bude z Ruska...
A inak ceska genetika ma blizsie ku germanom..