V niektorých situáciach aj áno, napríklad teraz, kedy je veľká nezamestnanosť, tak skoro všade požadujú fotku a na veľa pozícií to zaváži, ak človek pekne vyzerá a preto ho vyberú. Takisto aj pri hľadaní partnera/partnerky môže vzhľad pomôcť.
Ale my Slováci sme veľmi závistliví národ, takže na druhej strane sa môžu nájsť aj ľudia, ktorí takému človeku budú závidieť a preto mu budú robiť problémy.
ja si myslím skôr presný opak nemám rada také typicke ideály krásy mne sa viac páčia ludia ludia, ktorý niesú nádherný ale zaujímavý celkovo výzorovo aj charakterom... Nejde vždy o krásu..vela krásnych ludí čo poznám to mali v živote ovela ťažšie ako tý „škaredý”...
nejde o "krasu" ide o take to vyzarovanie... ci je niekto sympaticky, alebo tak... a ako vpliva na okolie. A nemyslim si, ze sa im skor prepaci, alebo tak, ale jednoducho skor sa dohodnu s niekym na niecom a podobne...
@pernik pozri, bezdomovec nie je bezdomovec, lebo je skaredy, on je skaredy preto, lebo je bezdomovec... nemoze si dovolit holica, ziletku, zubnu kefku, neaky krem, hreben, oblecenie...
ano, ale to neznamena, ze ak je niekto pekny, je hned aj hlupak. ak sa ludia nepoznaju, samozrejme si neurobia o druhom nazor z jeho povahovych vlastnosti, ale z prveho dojmu, ktory zanecha.
Hmm a ja si myslím, že to všetko nie je len o výzore. Ide o to aký ten človek je, nech je aj model . Ľudia to vycítia...ale zase, niektorí tí chlapi . Ale tak aj ženy sú také určite, že zvýhodňujú krásavcov . Ale to sú takí ľudia myslím, ktorí dúfajú v sex s nimi
ked su dvaja ludia, ktorí su na jednej profesionalnej urovni - vzdelanie, prax, uspechy - tak je uprednostnovany ten krajsi resp simpatickejsi... už len preto, lebo dokaze prezentovat sam seba ci firmu
Problém ľudí, ktorý nie sú od prírody nejako extréme pekný je hlavne v tom, že sa tejto "úlohe" poddajú. Prispôsobia tomu svoj prejav, svoju reč tela, svoje obliekanie atď. A práve v tomto je ich nešťastie. No dá sa to samozrejme zmeniť, a dosť jednoducho. Mimochodom, určite ste niekedy stretli niekoho, kto nebol krásny (je jedno, či žena alebo muž" ale svojou charizmou, kúzlom osobnosti vás očaril viac, než nejaký/á krásavica. A o tom to je.
@jaro1991 Chápem čo tým chceš povedať, ale drvivá väčšina tých ľudí, nie sú len neupravený, ale hlavne fyzicky škaredý, hlavne u žien je to tak, aj keď súhlasím, že na to vo veľkej miere pôsobí aj spôsob života.
Ja som len napríklad v živote nevidel peknú bezdomovkyňu, myslím prirodzene peknú, určite vieš, že veľa žien je pekných aj bez make upu a nejakej prehnanej starostlivosti.
Ešte takto, čo to znamená to "úspešnejší?" Je Bill Gates úspešný? Je. Je úplny krásavec? Adonis medzi mužmi? V žiadnom prípade! Je Steve Jobs úspešný? Je. Tak isto nie je super krásavec. Je Radičová alebo Merkelová stelesnením krásy ženského tela? Nie, Merkelova ani za mlada. A pozrite sa kam to dotiahli. Ak považujete za úspech 600€ čistého, nejakého pekného/peknú manželku. Vlastný dom, byt, vtedy (možno) tá fyzická krása trošičku, ale naozaj len malilinko zaváži. Ak chcete byť ozaj úspešný (teda podľa toho, čo ja považujem za úspech) tak treba proste makať, a dbať na svoj prejav, to v prvom rade! Ani Einstein nemal postavu Brada Pitta, ale zatiaľ čo na Brada si o 100 rokov nikto nespomenie, meno Einstein bude vždy pojem. Samozrejme obaja sú(boli) úspešný, no nemyslím, si že aj ten Brad je úspešný, len vďaka akejsi kráse. Proste je vynikajúci v tom čo robí.
krása je veľmi relatívna...zastávam názor, že ak si človek myslí o sebe, že je pekný, múdry, vtipný atď. , tak svoju mienku o sebe prenesie aj na svoje okolie a tieto jeho superlatíva ho môžu vyšvihnúť k úspechom... takže, nie nadarmo sa hovorí, že mienka o samom sebe je infekčná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale my Slováci sme veľmi závistliví národ, takže na druhej strane sa môžu nájsť aj ľudia, ktorí takému človeku budú závidieť a preto mu budú robiť problémy.
ale možno to bude len tým, že príliš často pozerávam tých majstrov podvodu na spectre
a tí čo vravia že je to len o výzore sa proste len vyhovárajú aby sa sami nemuseli snažiť
PLUS pekní sú sebavedomejší a vytvárajú dojem, že majú vysokú hodnotu
či už je to pravda, alebo nie, ostatní im to zhltnú................ niekedy kým bublina nepraskne.........
Ja som len napríklad v živote nevidel peknú bezdomovkyňu, myslím prirodzene peknú, určite vieš, že veľa žien je pekných aj bez make upu a nejakej prehnanej starostlivosti.
ale hej určite keby to dáme na percentá tak hej