@24 "podľa light nádychu tvojich fotiek" DDDD really? za to, že som na jednej fotke mala obtiahnuté tričko? fuuha, ty si vieš ľudí dosť rýchlo zaradiť, čo takého to ešte o mne vypovedá?
@3dmeraya To nie je pravda ...som síce tichá voda, občas aj brehy myjem , no i keď nie som emák, tak k tomu určite neinklinujem ...zas záleží od človeka, nie každý človek je taký a je jedno, či je slušný alebo menej slušný ...záleží od charakteru
Vzdy v to dufam. Tie koncepty si dost casto poziciavaju fashion - choker, korzet, opatky. Materialy - koza, latex, pvc. Farby - Cierna, cervena. A praktiky - drsnost, tragedia, ublizovanie. Takze chapem kam tym mieris ale vacsina emakov si to prevzala len ako fashion styl. Vzdy ma vsak skor zaujme na ulici dievca co ma choker uz len koli tomu ze jej nevadi pocit, ked jej nieco zvazuje krk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale možno sa mýlim, hlavne ale vtip chápem a citim sa dotknuto, lebo si mi ukradol komentár
@Antifunebracka tak predsa yes
Prave som si to vymyslela, takze prosiiim
Zvláštne myšlienkové pochody.
Ja mám z toho skôr taký pocit, že sú možno skôr otvorenejší ohľadom toho, ale to je možno len môj pocit.