Nenavidieť ciganov a radikalnych moslimov nie je rasizmus či islamofobia, ale zdravy rozum. Su neškodny dokial ich je malo až ich bude viac, začnu tu presadzovať svoje nechutne zvyky a ničiť našu kulturu.Nezatvarajme oči!
Jebnutosť tých videí niekedy nepozná hraníc. Áno "ľavičiari" budú určite pomáhať moslimom dobývať Európu, len preto, že sú za multikulturalizmus Kriste... a áno, všetci moslimovia v Európa patria výhradne k jej ortodoxnej vetve a čo viac, určite sú to všetci extrémisti a množiť sa sem prišli priamo z výcvikových táborov al kajdy... Ak nás prerastú je to prirodzený vývoj. Čo bude ekonomiku Európy ťahať desať ľudí ale hlavne že to nebudú moslimovia?
@1 áno cigáň sa množí jednoznačne len pre to, že chce dobiť Európu...
Všetko sú to problémy ktoré má riešiť krajina a parlament. Čo čakáš prosím ťa keď si kokot zamestná radšej desať moslimov ako za rovnakú mzdu zamestnať dvoch krajanov? Choj robiť agendu radšej k zahraničným podnikateľom a do parlamentov. Degešina dpč zas tu, čo má neťahané info z jednostranne zameraných ultrapravicových videí robených na objednávku ale bude ti vravieť aby si otvoril oči. Čo máme ísť teraz do ulíc a linčovať každého kto kedy pomohol moslimovy? Či Spraviť nejakú ultraswingers párty, kde budeme masovo oplodňovať naše ženy?
zdravý rozum dá za pravdu že v tých štátoch kde uctivejú toho posratého alaha sa nedeje nič dobré, zabíjajú sa tam navzájom, a chcel by som vidieť keby to prišlo do európy, teba by som prvého postavil ako barikádu pred nimi
Každopádne ty máš tých odborných argumentov až, až Riešiť sa to nedá, aspoň ako si poznamenal dokým sú taký ľudia ako sú v našich vládnych inštitúciách
tebe o čo ide? otázka bola položená jasne, že či si myslíme že by nemali patriť moslimovia a černoši do európy a nie že ako to riešiť, ja som len vyjadril názor na tvoj príspevok že nesúhlasím s tým že tie videá sú jebnuté, tak potom neviem čo sa tu ideš obraňovať svojimi argumentami
@waudee Aha. To si tam spomenul teda Prepáč, asi sa musím lepšie naučiť čítať pomedzi riadky. Moja chyba, že som si to nevyvodil z toho ako ma chceš prvého do barikády pred nimi stavať
je to tak, stačí sa pozrieť ako to vyzerá v Anglicku, chceli multi kulty a teraz si s nimi nevedia rady...Francúzsko, stačí sa pozrieť na tie ich športové reprezentácie, tam to krásne vidieť...Slovensko tu tiež samí makumbovci, je ich vyše 600 tisíc a tiež si s nimi nevie nik rady...tak a je toho veľa...teraz ma tu dojebe nejaký zástanca ľudských práv a neviem čoho, tak mu vopred Ďakujem, takže dík
Európania sa dokázali brániť stáročia pred vpádmi moslimov a teraz multikulty degeši vo vládach ich sem pustia s otvorenou náručou a keď sa konečne spamätajú, tak už je neskoro (vid západná Európa). Naši predkovia sa v hrobe obracajú, za čo asi bojovali a umierali?
no minule som sa bavila s jednym muslimom o tom co sa stalo pred tyzdnami v pakistane, kde zabilli horolezcov ale on si stale nedal povedat. a pisal mi este : Do not try to fool yourself and fool others
Muslims do not kill your people .. But ask yourself what did your army of Muslims?
Muslims do not come to your country to the occupation or looting ..
This most western media says that they muslims is terrorists !!
And connects all the problems in the Muslims, but despite all this there is still a lot of people Conversion Islam ..
Muslims did not attack on some countries to their occupation, as America, Russia and France ..
Muslims did not use nuclear bombs in people as it did on the Japan America
Muslims no kill innocent in Africa and Pakistan, Chechnya and Iraq and Syria.
did you ask yourself why your country still supports Bashar (the dog ) with Iran to kill women and children in Syria ..
I think that little child knows the distinction between error and health at this time ..
Netvarme sa, ze krestania boli ini, ked bolo ich nabozenstvo rovnako "stare" ako je dnes islam. Bolo to rovnake zvesrtvo (ak nie horsie), len forma sa s technologickym pokrokom zmenila. Ludia nie su zli ( » www.trueactivist.com/new-study-sugge... ), su len hlupi a ako vzdy aj teraz naleteli na dogmy tychto indoktrinacnych institucii. Rovnako ste naleteli na dogmy aj vy, co verite, ze mate nejake prirodzene teritorialne prava na tejto Planete.
@aezakm@1 nenávidieť [rasu] z akéhokoľvek dôvodu je rasizmus, pretože definícia rasizmu je "škatuľkovanie ľudí podľa rasy".
ale inak tiež mi lezú krkom, včera som zachytil v buse takú tú správu v bežiacich titulkoch, že moslimovia vo francúzku chcú autonómny štát? akože wtf, presťahujú sa zo svojho štátu inam a potom tam inam chcú vyrábať metastázu svojho štátu? pevne dúfam že francúzi nebudú idioti a vysmejú ich.
akože.... nepreháňajme.... lebo ja si nemyslím že teraz príde 200 000 moslimov a obsadia pol europy.... pozrela som len kusok prveho videa ale blbosť.... asi ako filmy alá v roku 2100 budu lietajuce autá.... -,-
a aj tak clekove ked sem pár moslimov dojde tak asi pre zmenu životneho štylu alebo ja neviem...za lepším životom možno.... za prácou.... nie preto aby si podmanili svet....
a keby to aj robili preto, nemylsím si že by sa im to len tak podarilo.... lebo keby začali vystrkovať rožky štát by ich asi hned vyhostil.... alebo podobne.... jednoducho to vo videu je trochu sci-fi a nie buducnosť
"všetci sme ludia a planéta zem je domovom nás všetkých..."
to znamená že niesom doma len na slovensku, alebo v európe... to isté platí aj pre ostatných ludí... no čo stoho keď si nevieme dôverovať... a ubližujeme jeden druhému...
@miaja par moslimov?si pozri kolko percent obyvatelstva uz tvoria v zapadnej Europe a nie su to len umierneni co sem prisli za pracou a lepsim zivotom ale aj kopa radikalov co sa netaji tym ze chcu casom ovladnut Europu
@hetfield joj bože ale myslíš si že europania by sa nechali ovladnuť? .... a podľa mňa tých skupín nie je až tak veľa čo chcu ovladuť niečo...lebo keby ich bolo tak moc asi by štat niečo robil nie?
a jednoducho nedajú sa všetci hádzať do jedného vreca... čiže nie je spravne povedať že sem nepatria.... len by jendoducho si nemali narokovať na "ovladnutie sveta " ale kludne si nažívať....
Pre boha ľudia však je prirodzené že svet sa mení. Pre tích čo tie videá nevideli, odporúčam vyhnúť sa im na 100 kilometrov. Za to že si to nejakí (s prepáčením) rasistický bastard vymyslel, máme ho mi počúvať? Myslím že presne takíto Hitler, a ako to skončilo. A čo sa tíka toho 3. videa, vo Francúzsku žijú aj iné národnosti (a samozrejme medzi nimi aj slováci), boh už vie či je to vôbec z Francúzka, predpokladám že je to celé vymyslené. A ak keby sa to stalo, aký je v tom problém? Pochybujem že by sme kvôli tomu museli zmeniť náboženstvo. Nezabúdajte že mi sme (mysliac tím európania) tiež vtrhli do Ameriky, Afriky či do Austrálie kde sme utláčali tamojších obyvateľov a nútili zmeniť ich spôsob života. Ale čo k tomu dodať? Čo sme si navarili to budeme teraz jesť...
@marjy77@40 to sa mýliš, islam je o dosť mladší ako judaizmus aj kresťanstvo, aj keď je pravda že sa jedná o tzv. abrahámovské náboženstvá ktoré majú veľa spoločných prvkov hlavne vieru v jediného boha, moslimovia napríklad dokonca vychádzajú z Ježiša (arabsky Ísá) aj keď ho chápu inak ako kresťania
@hetfield národnosť, viem, neviem pod akú rasu spadajú, ale mám pocit že buď majú nejakú viacmenej vlastnú, alebo by mali mať
okej, skrátka kategorizovanie ľudí na základe vecí a faktov ktoré o sebe a na sebe nemali a nemajú ako ovplyvniť, predsudky, pohlavie, miesto narodenia (dedina/mesto, štát, kontinent, planéta, galaxia), sexuálna orientácia, atď atď, neviem prečo majú niektoré kúsky samostatné názvy, je to to isté.
samozrejme, kategórie budú existovať, ale... podstatné je ako veľmi sa o ne ten-ktorý človek vo svojom posudzovaní/tvorení si mienky o druhých opiera.
@majry77 všetko vychádza zo všetkého, prinajmenšom v tejto oblasti, každé náboženstvo má niektoré kúsky pôvodného mýtu, a okolo nich má nalepenú haldu vlastného balastu, ktorý sa na mnohých miestach prekrýva s kúskami pôvodného mýtu v iných náboženstvách, alebo s kúskami balastu iných náboženstiev, možno ježiš keď bol 90 dní či koľko v púšti, tak je to záznam o jeho ceste do arabských krajín a učil sa u mohameda či nejakého proroka, plus stal sa u nich prorokom, lalala, gratulujem k zisteniu
...btw, WTF?
"kresťanstvo vychádza z islamu" => "takže Ježiš a jeho apoštoli boli židia"
?
niečo mi nedochádza, alebo máš v hlave niečo popletené? vysvetli sa
@hetfield bože ale oni s anemnožia s ceľom ovladnuť svet ale to majú v kulture vela detí zatiaľčo my europania , dá sa povedať nemáme až takú tradíciu v množení sa.... ale aj tak je jedno koho bude viac. napokon všetci skončíme rovnako pretože tento svet speje k záhube
@miaja pri vladach ake si volia a ako sa ku radikalom mierne spravaju, tak sa Europania ovladnut nechaju.Btw pozri sa na take Svedsko, Francuzsko, UK, vsade, kde ich je dost len zacinaju robit problemy. A ako sa ma stat zbavit obrovskej masy ludi humanne?
Ja osobne nemam nic proti tym slusnym, ktori su OCHOTNI AKCEPTOVAT tunajsie prostredie a nie tlacit svoje. Bohuzial ich natura ma zakoreny presny opak a hlavne ti nevzdelani, co robia lacnu robotu su zlo pre Europu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
tie videa si ani pozerat nejdem
(ale fakt uz ani neviem co dodat)
inak tie videá tu už boli aspoň 10-krát
A prečo by nepatrili?
@1 áno cigáň sa množí jednoznačne len pre to, že chce dobiť Európu...
Všetko sú to problémy ktoré má riešiť krajina a parlament. Čo čakáš prosím ťa keď si kokot zamestná radšej desať moslimov ako za rovnakú mzdu zamestnať dvoch krajanov? Choj robiť agendu radšej k zahraničným podnikateľom a do parlamentov. Degešina dpč zas tu, čo má neťahané info z jednostranne zameraných ultrapravicových videí robených na objednávku ale bude ti vravieť aby si otvoril oči. Čo máme ísť teraz do ulíc a linčovať každého kto kedy pomohol moslimovy? Či Spraviť nejakú ultraswingers párty, kde budeme masovo oplodňovať naše ženy?
zdravý rozum dá za pravdu že v tých štátoch kde uctivejú toho posratého alaha sa nedeje nič dobré, zabíjajú sa tam navzájom, a chcel by som vidieť keby to prišlo do európy, teba by som prvého postavil ako barikádu pred nimi
Každopádne ty máš tých odborných argumentov až, až Riešiť sa to nedá, aspoň ako si poznamenal dokým sú taký ľudia ako sú v našich vládnych inštitúciách
A neviem čo chceš v tomto prípade za argumenty okrem toho, že do rovnice treba zaviesť viac ako len dve hodnoty...
tebe o čo ide? otázka bola položená jasne, že či si myslíme že by nemali patriť moslimovia a černoši do európy a nie že ako to riešiť, ja som len vyjadril názor na tvoj príspevok že nesúhlasím s tým že tie videá sú jebnuté, tak potom neviem čo sa tu ideš obraňovať svojimi argumentami
ktorými úprimne aj tak nerozumiem
Európania sa dokázali brániť stáročia pred vpádmi moslimov a teraz multikulty degeši vo vládach ich sem pustia s otvorenou náručou a keď sa konečne spamätajú, tak už je neskoro (vid západná Európa). Naši predkovia sa v hrobe obracajú, za čo asi bojovali a umierali?
Muslims do not kill your people .. But ask yourself what did your army of Muslims?
Muslims do not come to your country to the occupation or looting ..
This most western media says that they muslims is terrorists !!
And connects all the problems in the Muslims, but despite all this there is still a lot of people Conversion Islam ..
Muslims did not attack on some countries to their occupation, as America, Russia and France ..
Muslims did not use nuclear bombs in people as it did on the Japan America
Muslims no kill innocent in Africa and Pakistan, Chechnya and Iraq and Syria.
did you ask yourself why your country still supports Bashar (the dog ) with Iran to kill women and children in Syria ..
I think that little child knows the distinction between error and health at this time ..
So do not be a fool!
ale inak tiež mi lezú krkom, včera som zachytil v buse takú tú správu v bežiacich titulkoch, že moslimovia vo francúzku chcú autonómny štát? akože wtf, presťahujú sa zo svojho štátu inam a potom tam inam chcú vyrábať metastázu svojho štátu? pevne dúfam že francúzi nebudú idioti a vysmejú ich.
a aj tak clekove ked sem pár moslimov dojde tak asi pre zmenu životneho štylu alebo ja neviem...za lepším životom možno.... za prácou.... nie preto aby si podmanili svet....
a keby to aj robili preto, nemylsím si že by sa im to len tak podarilo.... lebo keby začali vystrkovať rožky štát by ich asi hned vyhostil.... alebo podobne.... jednoducho to vo videu je trochu sci-fi a nie buducnosť
to znamená že niesom doma len na slovensku, alebo v európe... to isté platí aj pre ostatných ludí... no čo stoho keď si nevieme dôverovať... a ubližujeme jeden druhému...
a jednoducho nedajú sa všetci hádzať do jedného vreca... čiže nie je spravne povedať že sem nepatria.... len by jendoducho si nemali narokovať na "ovladnutie sveta " ale kludne si nažívať....
okej, skrátka kategorizovanie ľudí na základe vecí a faktov ktoré o sebe a na sebe nemali a nemajú ako ovplyvniť, predsudky, pohlavie, miesto narodenia (dedina/mesto, štát, kontinent, planéta, galaxia), sexuálna orientácia, atď atď, neviem prečo majú niektoré kúsky samostatné názvy, je to to isté.
samozrejme, kategórie budú existovať, ale... podstatné je ako veľmi sa o ne ten-ktorý človek vo svojom posudzovaní/tvorení si mienky o druhých opiera.
@majry77 všetko vychádza zo všetkého, prinajmenšom v tejto oblasti, každé náboženstvo má niektoré kúsky pôvodného mýtu, a okolo nich má nalepenú haldu vlastného balastu, ktorý sa na mnohých miestach prekrýva s kúskami pôvodného mýtu v iných náboženstvách, alebo s kúskami balastu iných náboženstiev, možno ježiš keď bol 90 dní či koľko v púšti, tak je to záznam o jeho ceste do arabských krajín a učil sa u mohameda či nejakého proroka, plus stal sa u nich prorokom, lalala, gratulujem k zisteniu
...btw, WTF?
"kresťanstvo vychádza z islamu" => "takže Ježiš a jeho apoštoli boli židia"
?
niečo mi nedochádza, alebo máš v hlave niečo popletené? vysvetli sa
Ja osobne nemam nic proti tym slusnym, ktori su OCHOTNI AKCEPTOVAT tunajsie prostredie a nie tlacit svoje. Bohuzial ich natura ma zakoreny presny opak a hlavne ti nevzdelani, co robia lacnu robotu su zlo pre Europu.