nezovseobecnoval by som to..ako v mojej rodine, tak i frajerkinej, soferuju mamy rovnako casto (mozno aj viac) ako otcovia a rovnako dobre..to iste sa tyka aj mojej frajerky..soferuje minimalne 50x lepsie, ako dost podstatna cast chlapov, co tak vidavam na cestach
kde ako si myslím... niektoré rodiny to majú takto zaužívané lebo kedysi bolo nemysliteľné, aby sedela žena za volantom.. doba sa mení a podľa mňa je dosť aj takých rodín kde "velenie" preberá žena...
@flussica hehe, jj, na staych autach, ktore nemali synchrony sa muselo sliapat na plyn aby ti kvalt skocil
vpodstate vyznam ostal rovnaky, menej trha s autom pri podradovani a pri pripadnom predbiehani ta motor nespomali klesajucimi otackami (preto tam ten medziplyn)
podľa mňa jednoducho len preto, že v rodinách kde je živiteľom muž a auto patrí jemu, si na to nárokuje....navyše niektorí muži sú takí arogantní,že si nevedia predstaviť žeby žena vedela odjazdiť rovnako dobre ako oni (alebo lepšie ).
no a statisticky su zeny bezpecnejsie soferky, lebo sa boja sa blaznit a davaju si pozor, zatial co chlapi jazdia ako khokhos lebo ich to bavi
a niekedy veru zalamuje clovek rukami nad zenskymi, hlavne, ked to vidim parkovat, predstavivost 0 bodov, hlavne, ze ma kokotsku lod alebo SUVcko, to je taky brainoff toto, ze by som tym ludom prejebal obuskom po tvarach, tam mala mat C3ojku alebo smarta a hotovo
@majo To je eňo-ňuňo, že princíp ostáva zachovaný v takýchto pozitívach a áno, chcem to vedieť . Koľko sa u Teba platí za inštruktážny doškolovací kurz ?
tak ako sa medzi muzmi najde skvely sofer ako napr. najlepsi pilot forlumy jeden Ayrton Senna vo WRC J.S.Loeb a podobne tak aj zeny mali skvele soferky ako napr. Jutta Kleinschmidtová a tak dalej
pretože sme lepší šoféri, to je určite pravda (nemusí byť, ale vo väčšine prípadov je), neznamená to, že neexistujú aj muži lamy, ale skôr je tá logika, predstavivosť a vnímavosť potrebná na šoférovanie a parkovanie vyškrtnutou vlastnosťou u žien. Ale pokiaľ vie žena dobre šoférovať, tak pretože ju to nejak neberie... Poznám aj také...
Ja si myslím, že auto šoféruje ten, komu patrí, alebo kto si ho požičal od kamaráta alebo tak, chápete... Kto za neho nesie zodpovednosť ak sa to tak dá povedať. Moja mama aj oco majú svoje autá a ak ideme všetci maminým, tak pokiaľ nie je pod vplyvom omamných látok šoféruje ona, to isté v prípade ocovho auta.
Môj tato nemá problém pustiť za volant mamu, ale zase je pravda, že je asi trochu lepší šofér, hlavne teda viac dodržiava zákony. Mama sa s tým nesere a zakúri si to po dedine 90-tkou
priateľ mi bez problémov prenechá šoférovanie pretože jazdíme jednako a to neni žiadny straštiput za volantom. Vraj ma viac rozčulujú niekedy druhá vodiči jak jeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no omg
áno ukameňujte ma, ale každý má svoj názor
vpodstate vyznam ostal rovnaky, menej trha s autom pri podradovani a pri pripadnom predbiehani ta motor nespomali klesajucimi otackami (preto tam ten medziplyn)
tato sa radsej prepravuje viac eko-friendly
no a statisticky su zeny bezpecnejsie soferky, lebo sa boja sa blaznit a davaju si pozor, zatial co chlapi jazdia ako khokhos lebo ich to bavi
a niekedy veru zalamuje clovek rukami nad zenskymi, hlavne, ked to vidim parkovat, predstavivost 0 bodov, hlavne, ze ma kokotsku lod alebo SUVcko, to je taky brainoff toto, ze by som tym ludom prejebal obuskom po tvarach, tam mala mat C3ojku alebo smarta a hotovo
...@pershing363 Ty nie si lacnejší ?
Môj tato nemá problém pustiť za volant mamu, ale zase je pravda, že je asi trochu lepší šofér, hlavne teda viac dodržiava zákony. Mama sa s tým nesere a zakúri si to po dedine 90-tkou