@1matko105 podla mna dan nie je rozumne vyberat proste nechapem naco ? staci ze platime za tovar v jeho cene je uz zaratana vyroba a neviem co + doprava + navysenie predavajuceho a este aj dan ? naco ?
na kampaň, na ich reklamu pouziju neuveritelne miliony a to v kazdom štáte. Vyhodene penaize, len preto aby si dokazali, ze su lepsi v ohlupovani ludi.
no tych dani je velmi vela niektore su opodstatnene ale len tolko ze je naozaj zaujimave ze ani jeden kandidujuci politik od cias CSFR nezdokladoval pouzite prostriedky na kampan a odkial ich ma?????? nie je to divne ze maju neuvratne majetky a nielen na slovensku ale aj inde a je to v pohode???? a vy skuste nezaplatit jeden krat elektrinu a odpoja vas,a za pripojenie budete musiet zaplatit . spravodlivost na slovensku neopustaj nas
no a co mas z toho ze tu na to nadavas?ludia ti maximalne bud daju za pravdu ale ti povedia ze ich to nezaujima...zabava, televizia a vsetky tie klamstva okolo tak ohlupli ludi ze im je to uz aj tak jedno mozno ich niekedy napadne ze nemaju na pivo je to zle, ale preco to je tak a ze by sme to mohli zmenit, nad tym sa nezamyslia...
pozri, ak nechces volby tak sa prestahuj do ruska. neviem ako by sa ti pacilo keby si nemohol rozhovodovat o tom, kto tam bude. dane sa platia preto, lebo sa dospelo k tomu ze neexistuje iny sposob ako zabezpecit niektore potreby ludi. priklad: keby neboli dane, nebolo by na policiu. si schopny zabezpecit svoju bezpecnost uplne sam? nebolo by ani skolstvo: si ochotny zaplatit si kvalitneho ucitela ked hodina vyucby stoji x korun a potrebujes vela hodin aby si sa nieco naucil. nehovorim ze vsetko funguje dobre, hovorim ti to preto, aby si trochu viac chapal spolocnost v ktorej zijes.
Hlasoval som síce,že áno, ale určite,ak sa neminú vo voľbách tak na nejakú "zmysluplnú" vec...napr.:našim pánom poslancom na nové limuzíny alebo niečo podobné
Ja mám z vás fakt dosť, ako vidím, tak celý štátny rozpočet ide buď na limuzíny alebo rovno niekomu do vrecka ...
Elita národa v krčme nad pivom nadáva na politiku ... (o tom, že to je samozrejme bez kúska konštruktivity snáď ani nemá cenu hovoriť) ... Ale samozrejme jedna z mála vecí, čo to môžu aspoň trocha zmeniť - voľby - je mrhaním peňazí ...
Toto ma fakt núti zamyslieť sa, kde na toto ľudia chodia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Obávam sa, že na kampaň nejdú peniaze priamo z daní ...
Veci typu že strany dostanú stovečku za každý hlas sa dajú nazvať mrhaním, ale v tom žiadny kolosálny problém nevidím ....
Ak tuto bola irónia tak sa vopred ospravedlňujem, ale nevšimol som si ju ...
... To má byť čo za priblblú kravinu?
Elita národa v krčme nad pivom nadáva na politiku ... (o tom, že to je samozrejme bez kúska konštruktivity snáď ani nemá cenu hovoriť) ... Ale samozrejme jedna z mála vecí, čo to môžu aspoň trocha zmeniť - voľby - je mrhaním peňazí ...
Toto ma fakt núti zamyslieť sa, kde na toto ľudia chodia?