Myslite si ze nasi politici pri rozhadzovani nasich penazi naozaj rozmyslaju?
mam namysli konkrate to ze kazdy rok nasi politici urobia preslapy v zbytocne vyhodenych peniazoch v objeme priblizne 100 miliard sk? zaujimave ze ich to ani nestve a nepovedia ani to sproste prepac slovensku. sak sice neminuly zo svojho vrecka a co buduc
Myslím, že ako ktorí. niektorí len niečo šťuknú pri hlasovaní a netrápia ich dôsledky schválenia. Niektorí hlbšie rozmýšľajú ale takých bohužiaľ v parlamente veľa nemáme
v podstate neviem o com je politika, hoci sa to snazim pochopit. Je to o rodinkarstve a o tom kto si pre seba hrabne viac, politici tu vobec nie su pre občanov.
samozrejme, ze rozmyslaju. ako inak by si mohli tak nakradnut? ved aj to chce trochu rozumu, ako to urobit tak, ze slovaci zas proti tomu nic neurobia. a tych cca 100mld nejde von oknom ale dnu do vacku poslancom.
nejde o to ci rozmyslaju, ale skor o to ake maju hodnoty. ale je take tazke pochopit ze ludia nie su dokonali -> poslanci tiez nie su dokonali a tak tiez robia chyby. niekedy su to chyby a niekedy naschvaly. chcel by som vidiet teba ako riadis napriklad ministerstvo zdravotnictva co ma rozpocet 100 mld SK a pod sebou taku splet financnych tokov ze boh sa v tom nevyzna. a to som este nespomenul ze denne desiatky podnikatelov rozmyslaju ako si ukrojit co najviac z tych 100mld. ich je vela a ty si len jeden, navyse ked nemozes verit ani svojmu predsedovi co spravi. preto nechcem byt politik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov