teda ked chcem na nieco mysliet a nepocuvat, prakticky byt psychicky mimo na hodine, tak mi v tom nic nebrani, cize asi ano? neviem ci je to to, na co si sa pytal
@hoperpohroma no ale musíš byť vedome prítomná a nemysleť na nič iné iba sa sústrediť na to čo je neznamená to že nebudeš sledovať čo sa deje na hodine a budeš myslou uplne inde to nemam na mysli
@d2v1d Well, v casoch, ked ma zivot jebal a drzkou som ryl zem, som o.i. siahol aj po Sile pritomneho okamihu a podobnych knihach (Uvedeni do Zenu napr.). No moc mi nepomohli...
@hoperpohroma musíš byť vedome prítomná a nemyslieť na nič iné a iba byť taký pozorovateľ ktorý pozoruje ale vôbec o tom nepremýšla..... iba sa sústrediť na to čo je v tom danom okamihu. Ja viem je to trošku zložite ale da sa to pochopiť aj naučiť
@31 dala som si teda tu namahu a precitala som to, a nejak mi nejde do hlavy "vobec o tom nepremyslat" a zaroven "sustredit sa na to co je v danom okamihu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
gg
Môžem len nemyslieť seriózne a myslieť na hovadiny. A občas sa mi to i podarí prepnúť späť
A nedá sa to ovládnuť.
teda ked chcem na nieco mysliet a nepocuvat, prakticky byt psychicky mimo na hodine, tak mi v tom nic nebrani, cize asi ano? neviem ci je to to, na co si sa pytal
je to namahave po tebe precitat a este viac namahave nad tym rozmyslat, ked to nie je nijako oddelene