@4 napodobne :/ na mna aj ked chalan ziza a ja sa nanho usmejem, tak nic..bud si ma potom vobec nevsima alebo neviem...asi na mna zizaju aka som hnusna
este som si neziskala ziadneho sposobom ze by som zazerala naneho alebo usmievala sa,alebo on, mne by bolo strasne trapne len tak sa usmiat na niekoho koho nepoznam..
Ja si to nemyslím a ani tomu neverím...ved musí vediet aj to aka si, ked ta nepozna určite mu nebude stačit usmev booože : / a ked si dajme tomu jeho kamoška a vie aka si tak to zaberie možno... OMG
ty vole co mate proti strojcekom?podla mna su super preto som ho aj chcela a asi to tiez funguje len na zaujatie raz som to skusila a sice ma potom pozval von ale dopadlo to tak ze ja som sa zalubila a on nic...aj ked teraz to vyzera uz lepsie z jeho strany
Zaujmú vždy sympatie... ked uz niekto ma tie tak potom je to len na tom ci si budu sediet povahovo... ale najviac ludi dostane ked ich druhí chápu a vedia poradit... Ked majú dvaja problém tak sa nič nevyrieši tým ze sa nadurdia, ale jedine a jedine komunikáciou!
ja si myslim ze plati pravidlo: ked sa citis dobre ty sama, pritahujes ludi (a tym padom aj chalanov)
takze holky nedepkarte lebo tak nikdy v zivote nikoho nenajdete....
ked sa citite dobre, vasa aura vyzaruje taku neskutocne dobru energiu ze ostatni nemaju sancu vam odolat je to ako keby ste im mavali cokoladou pod nosom
ja toho svojho uz mam 2 roky a som stastna takze mozno sa mi o tom lahko hovori ale naozaj si myslim ze to tak aj je.
podla mna nejde len o usmev ale o celkovu energiu aku vyzarujete a tiez...nasilu usmev, alebo hladny usmev, nie je prirodzeny usmev a tym to je horsie potom, staci ked sa budete citit krasna aj ked nahodou fyzicky nie ste, ale psychicka krasa duse prevazuje stale, tot vsjo moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Hej hej ... Napríklad vo filme Danny the dog (odtrhnutý z reťaze) diovka so strojčekom vyzerala úžasne ...
prepac nehodnotim..
ale suhlasim s @crew
chalan sa nezalubi do usmevu..ale ak sa na neho baba pozrie a usmeje, je dost mozne ze sa jej prihovori..alebo sa moze i ona..
nemusi to byt hned laska ci tak, ale moze vzniknut priatelstvo.. mono raz i ta laska..
a medzi nami.. radsej nech sa na mna cudzie dievca pousmeje ci zmurkne i ked len tak, z dlhej chvili.. ako by mala zazerat ci mracit sa..
napr. ja poznám chalana z videnia, kt. sa úplne nádherne usmieva nebyť mojej hanblivosti hneď za ním idem
KEEP SMILING
takze holky nedepkarte lebo tak nikdy v zivote nikoho nenajdete....
ked sa citite dobre, vasa aura vyzaruje taku neskutocne dobru energiu ze ostatni nemaju sancu vam odolat je to ako keby ste im mavali cokoladou pod nosom
ja toho svojho uz mam 2 roky a som stastna takze mozno sa mi o tom lahko hovori ale naozaj si myslim ze to tak aj je.
podla mna nejde len o usmev ale o celkovu energiu aku vyzarujete a tiez...nasilu usmev, alebo hladny usmev, nie je prirodzeny usmev a tym to je horsie potom, staci ked sa budete citit krasna aj ked nahodou fyzicky nie ste, ale psychicka krasa duse prevazuje stale, tot vsjo moj nazor