takze uz pat dni mi meskaju(menzes),nikdy mi to nemeskalo,neberem antikoncepciu,a robili sme to bez prezervativu ale nevystriekal sa do mna len viete ono to aj poccas toho....kupila som si test ale este neurobila bojim sa myslite si ze som tehotna?a co a
ale prosím ťa, nieje to nič zlé pri najhoršom keď pôjdeš za vagínológom, tak ti poviem, že si tehotná. no a čo? nevládnu tu kdh-áci, ako v poľsku, tak proste pôjdeš na interupciua hotov ozaj sa nemáš čeho báť
@5 vagínológ škaredší výraz som fakt nepočula možno len "pičný"
@7 týžden tak to budeš vedieť isto či nie alebo áno fakt podla mna nie si nemáš prečo stresovať ale lepšie neriskovať nabuduce a ked už bez tak aspon spermicídny gel
11...hmm ale ak by som bola naaahodou s cim ani len neratam pretoze by sa vsetko dojebal jo podcenila som to radsej som si uzivala ako rozmyslala nad nejakou zodpovednostou chcela by som vidiet kolki z vas su tu naozaj ,,samostatny"...ked sme pritom
pocit?prvy krat ked som si robila test tak riadne cudny robila mi to kamoska takze pohoda vedela som ako to dopadlo,druhy krat to som robila preto aby som sa uistila ale vedela som ze je to ok....no a dneska si spravim test ked budem sama doma a moj pocit dufanie ze je to oka
co takeho zleho sa moze stat? ber to z tej lepsej stranky: nie si neplodna a pravdepodobne budes mat vlastne dietatko...vies kolko zien by sa tesilo? kolke to skusaju cele roky a nedari sa im. ale ked tak pozeram na ten tvoj vek tak mi pride na um ze tento koment preskoc
No, je to dost zlé, keď si sexovala bez kondómu a teď nariekať.. ako dosť neskoro nie?.. možno si ani neni tehotná, len stressuješ a preto nechodia.. ja som to tiež tak mala, a to beriem antikonciepciu.. preistotu si sprav ten test a nestresovať zbytočne.. nabuduce byť opatrnejšia, alebo si choď dať predpísať tabletky.. to môžeš ísť aj bez matky, keď sa niečoho bojíš, z jej strany...
nechcem byť hnusná, ale keď si nezodpovedná, tak ten strach je teraz za trest.
Urob si test, ale jeho výsledok nemusí byť vierohodný, lebo testy sú spoľahlivé väčšinou až mesiac odo dňa počatia.
Ak budeš tehotná, gratulujem. Začni vymýšľať meno.
Ak tehotná nebudeš, tiež gratulujem. Nabudúce ale už nebuď taká naivná a použi ochranu!!
no dobre od nového roka sa nevyjadrujem k veku, ale že vás to ešte baví radšej súložte so skúsenými chalanmi nad 20 rokov a nie s tými trapákmi vo vašom veku a nebudete zakladať takéto témy
Kľudne môžeš byť tehotná, veď prečo by aj nie? Ak si mala plodné dni, tak úplne kľudne môžeš začať rozmýšľať nad farbou kočíka a motívom na detských tapetách... kvapôčky lááásky...
načo takáto diskusia preboha ??? akože keby ti tu 50 ludí napísalo že nie nie si, tak budeš spokojná ? alebo naopak ked ti tu 50 napíše že si, tak budeš tehotná ? sprav si test, a nezakladaj tu takéto zbytočné kraviny...dobre že si to nedala ako anketovú otázku v prvom rade si myslím že si sprostá, ale či si tehotná netuším.
ja len neviem prečo Každý vravíte že je to nezodpovednosť sexovaať bez Kondómu.. aKo príde mi to vtipné viete lebo minimálne tí Ktorí majú sKúsenosť vedia že je to atK proste lepšie
wodaziva ale naozaj je to nezodpovedne a ze ''racej si si uzivala ako '' no prepac ale to nie je vyhovorka balicek gum stoji 40 sk interupcia kolko 10 litrov ? neviem to som len tak strelil a navyse ako zenu ktorej matersky cit sa sice este neozval ale ver ze raz sa tak stane ta to bude az do smrti srat.... ale nic osobne hej ? kazdy robi chyby ide o to ci sa z nich poucime inak boli zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
neboj sa urob si test kolko dní je to odvtedy?
nečakaj, že ti tu niekto napíše niečo pekné, dobré, milé....
@7 týžden tak to budeš vedieť isto či nie alebo áno fakt podla mna nie si nemáš prečo stresovať ale lepšie neriskovať nabuduce a ked už bez tak aspon spermicídny gel
ale nemôžem ked kamoška povedala "idem k pičnému" ale fakt to je škaredé :/
@25 asi myslí pri tom ked si čakala na výsledok
ptm sa stresuj
Urob si test, ale jeho výsledok nemusí byť vierohodný, lebo testy sú spoľahlivé väčšinou až mesiac odo dňa počatia.
Ak budeš tehotná, gratulujem. Začni vymýšľať meno.
Ak tehotná nebudeš, tiež gratulujem. Nabudúce ale už nebuď taká naivná a použi ochranu!!