A este chcem k otazke dodat, ze sa to vztahuje k zenam, ktore maju o muza aspon minimalny zaujem.....je nad slnko jasnejsie, ze ak tam nieje spociatku ziadna "iskra", tak ten chlap sa moze snazit aj do roztrhania a nic nebude
nie nechcu, len maju viac skusenosti, cize nie su blbe a neskusene ako boli. Urcit tuto hranicu na 21 rokov je vsak absurdbe, kedze sa pohybuje v zavyslosti od jednotlivca.
mlade chcu rychlo-rychlo s niekym chodit a tak skor oni su tie iniciativne. starsie su uz uvedomelejsie a chcu si pomasirovat svoje ego tym, ze muzi budu iniciativnejsi.
@echoechoecho si tu hranicu posunul az prilis nizko, to preto. A BTW, co je zle na tom, ked je muz v kuchyni? Ja rad varim... teda to je skor experimentovanie, ale nedopada to katastroficky
@momoglamorous vidim, ze trebalo by zalozit forum o tom, od kolkych by mala byt zena klasifikovana ako starsia ...mal som radsej napisat " skusenejsie zeny"
@wolskeoko nic, kuchyna je fajn...kde si nabral, ze mam nieco proti tomu, ak je muz v kuchyni?
odkedy som riesila vztahy, nevadilo mi dobijat muzov (muza, chlapca..)
ale odkedy skoncil moj minuly vztah, vysla som z neho poucena a viem, ze chlap sa o mna musi snazit. a na to nemusim mat ani 21. proste nebudem sa mu pod nohy hadzat sama, mam vacsiu cenu.
Vidim, ze niekoho pobavilo, ineho troska urazilo oznacenie "starsie zeny", ale este raz opakujem - mysli sa to starsie (a tym predpokladajuc vztahovo skusenejsie) ako zhruba 21 rocne ..nebojte sa, ak mate aj 29 rokov, este stale ste mlade ...a jasne aj nad 30 rokov ste mlade, aby sa nikto neurazil ...a v skutosnosit stara zena neexistuje, su iba zrele zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@nobile vole neser mne
pod tym si predstavujem 30,35.
inac @lawey budes si pomaly musiet zvykat na kuchynu, ked raz budes zienka domaca
@wolskeoko nic, kuchyna je fajn...kde si nabral, ze mam nieco proti tomu, ak je muz v kuchyni?
ale povedzme, že od istého veku sú rozumnejšie a preto vyberavejšie, ale nie je to preto, že by chceli byť viac dobýjané
odkedy som riesila vztahy, nevadilo mi dobijat muzov (muza, chlapca..)
ale odkedy skoncil moj minuly vztah, vysla som z neho poucena a viem, ze chlap sa o mna musi snazit. a na to nemusim mat ani 21. proste nebudem sa mu pod nohy hadzat sama, mam vacsiu cenu.
a označenie staršia žena si vyprosím!
štýl akým to býva vravené
@35
au
ja si myslím, že kto je povoľný pred 20, bude aj po nej a naopak
závisí to od osobnosti, nie od veku
a k teme.... nemam pocit ze by to zalezalo od veku, zalezi to od zeny a od chlapa
poznam take ktore sa s tym neseru a poznam take ktore cakali viac nez 21 rokov na toho praveho
a ked nepomoze tak
Vedela som, prečo zostať naveky sedemnásťročná