ja na to strasne musim zbierat velmi vela odvahy aby som sa s niekym z netu stretol,neuveritelne sa bojim,bol by som tam schopny aj odpadnut ale ked ten clovek neni hajzel a nespravi si z teba picu a uz si dlhsie pisu tak by to mohlo byt dobre
ja som sa uz rozhodol ze s niektorymi by som sa rad stretol
... a navyše ja ani nemám bohvieaký dar reči - ale zato viem dobre počúvať - takže keď je so mnou niekto ukecaný ktorý ma ani ku slovu nepustí tak mám už vopred vyhraté
no z netu som sa stretol už s veľa babami, ale ja sa stretávam iba s takými, o ktorých viem alebo si myslím, že ich fyzicky priťahujem, pretože mám vždy isté plány...
môžu mať ale nemusia... a to už neni po tom o internete ale o iných veciach, tak isto sa dá spýtať toto isté ohľadom zoznámení z diskoték, škôl, chát a blablablaaa
Raz som mal jedno stretko - keď mi napísala z ničoho nič jedna baba či sa nestretneme - ja som to riskol veď prečo nie - a stretli sme sa - trocha sme pokecali - a tak - a už ani neviem ako sa volala
Je to jedno kde sa zoznámite či na nejakom koncerte, na ulici, na nete tak či tak je to reálna živá osoba ktorá môže byť totálne blbá alebo maximálne dobrá
hmm..bud som zle pochopila tym moznostiam, alebo su take iste ze proste cez net stretnutia su dristy? ja som plno terajsich kamosov spoznala cez net...
Stretla som sa s pár ludmi z birdzu a je to fajn niektorí nejsu z BA takže sa nestretavame pravidelne, ale tak s jedným z BA sa stretávam velmi pravidelne a je to faaajn
ja som cez net spoznala svojho byvaleho, akasi nahoda nas spojila, stretli sme sa a bolo jasne ze sme jeden pre druheho. a drzalo nas to takmer polroka. velmi stastny vztah to bol, musim uznat. nemam sa co stazovat. takze podla mna urcite mozu mat aj stastne pokracovanie.
ja som mala jedno netové stretko... a mala som pocit, že ten chalan má väčší strach zo mňa, ako ja z neho... nebol mi veľmi sympatický, ale to už nie je chyba netu... ale požičal mi jednu knihu, čiže to bolo na niečo dobré...
priiima anketa normalne ze mas slobodu slova vyberat z dvoch moznosti co znamenaju to iste oooooch
podla mna maju uspesne pokracovanie teda ked predtym pisali cez net tak si o vsetkom neklamali ja som takýých uz zazila ale boli aj tie dobre takze urcite moze mat uspesne pokracovanie len musia ti dvaja chciet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja som sa uz rozhodol ze s niektorymi by som sa rad stretol
btw,@salwiska o piatej som u teba
Je to jedno kde sa zoznámite či na nejakom koncerte, na ulici, na nete tak či tak je to reálna živá osoba ktorá môže byť totálne blbá alebo maximálne dobrá
podla mna maju uspesne pokracovanie teda ked predtym pisali cez net tak si o vsetkom neklamali ja som takýých uz zazila ale boli aj tie dobre takze urcite moze mat uspesne pokracovanie len musia ti dvaja chciet