Do Irak sa srali kvoli rope a do iranu sa montuju kvoli tomu ze veria ze Iran vyraba jadrove zbrane , dost mozne ze maju pravdu a poviem ti ze bez iranu nam bude vsetkym lepsie
ty evidentne zijes mimo realitu....vsetky vyznamna kontrakty na tazbu ropi v iraku, ziskali hlavne neamericke firmy!!!! napr. jedna ruska.......ale co ty mozes uz len vediet o realite a reallnich veciach............
Takze ty si vazne myslis ze usa zautocila na irak aby tam vytvorili raj na zemi,a tych niekolko 100 000 mrtvych je iba nutne zlo,alebo co?Tak si potom teda poriadne naivny.
@opinko hovoril niekto ze "raj na zemi"? nie! kolko mrtvich maju na svedomi samovrazebni atentatnici a teroristi? naivni si ty, a este k tomu uplne nemysliaci.
@swen vidno že si ma nepochopil. Práve že Irán vyvíja atómové zbrane a pracuje na nich(ak ich už aj nemá) a rakety dlhého doletu už má dávnejšie, čiže asi z tohto hľadiska som napísal že Irán, to nie je Irak alebo Afganistan, tí sa asi .ebať s Amíkmi a ich krajinou nebudú a iba ich zastrašovať ako to bolo ohľadom Iraku a preto Amíci dobre vedia že tam pchať pazúry sa im moc nemusí vyplatiť. A to ma aj teší že ich dokáže niekto konečne postrašiť, lebo oni budú robiť dovtedy agresívnu politiku proti iným národom pokiaľ im niekto nezlomí vez, lenže to už bude mať potom kôly skurvenej Amerike problém celý svet.
Mne to vadí na Amíkov, že iným chcú rozkazovať a diktovať či môžu mať jadrové zbrane alebo nie a oni samy ich môžu vlastniť cca 2250. A proste také veci mi vadia. Ale na iný štát hovoriť že má agresívnu politiku a pri tom len oni vždy útočia a hľadajú čo neexistuje a doslova okupujú potom dobité štáty a skrývajú sa že to robia v mene sveta a ako NATO, lenže každý rozumný človek vie že Amerika v živote nevyhodí financie zo svojho rozpočtu ak sa im to nevráti ako to bolo v Iraku, to len blbec si môže myslieť že si s Iraku nenabrali ropy domov, veď u nich sú ložiska už prázdne a treba ich naplniť. Veď na 8-10 valcových autách ako sa vozia všetci obyvatelia USA to snáď nevidno nikde na svete a už koľko rokov a ropa je vyčerpateľný zdroj ako vieš zo školy, čiže asi toľko k @13 neviem komu si to písal.
@pa3cek lenze iran a irak, su dost rozdielne krajini, hlavne koli zlozeniu obyvatelstva. a pochybujem, ze iracka vlada bi dokazala sama bez pomoci udrzat krajinu. iran to je uplne ine...ale to by si musel poznat viac, nez len nazou krajin
lebo krajini ktore niesu stabilne a spolahlive, bi ziadne atomove mat nemaly.
v iraku...opakujem este raz....velke zakazky na ropu ziskaly neamericke firmi! neviem ci nevies citat,alebo mas problemy z chapanim elementarnich faktou.
v amerike su uz prazdne loziska?! ako...najprv si nastuduj veci, a potom daco pis otom
to som pisal tomu co robil diskusiu, kde pisal ciste nezmysly.
@pa3cek aspon trocha naznacim....usa ma najvetsie vlastne loziska asi na alijaske, skade ide ropovod az do usa. problem je v tom, ze usa je najvetsia a najvyspelejsia ekonomika na svete, takze jej spotreba ropy je obrovska. kupuju ropu asi na celom svete. dokonca sa mi zda,ze minule bolo v tv,ze z ruska kupili ropu alebo plyn, teraz neviem presne. takze usa musi v urcitich krokoch, podnikat pre niektore krajini nevyhodne opatrenia,aby si zabezpecili plynule dodavky ropy,plynu. ....ja nesuhlasim z ich niektorimy krokmy a politikou v tejto oblasti,ale ich respektujem ako svetovu velmoc, stabilnu a demokraticku krajinu. aj ked negativa tam su, ale nemas krajinu ktora bi bola uplne idealna, bez negativ. takze ich beriem aj ako stabilneho partnera a silneho hraca vo svete ekonomiki,obchodu,technickeho pokroku, vedeckeho vyzkumu,technologii, armady a inich oblasti kde usa hra vyznamnu rolu.
@swen ako pises.. kde hra.. ale len zatial.. momentalne sa to dost lame.. kedy uz ani usa nie su to co byvali..
@tommyhot konspiracne teorie o zidoch.. tu nejde o zidov ako narod.. ci ako nabozenstvo.. tu ide o zidov ako jednotlivcov baziacich po moci..
nejde o to ci je zid na papieri vierovyznanim alebo nie.. inymi slovami.. je jedno cim je.. ale su ludia, cele skupiny ktore bazia po moci.. maju zdroje a mali a momentalne aj maju v hrsti kopec ludi i vyznamnych politikov.. a to tak bolo.. a nie su to len teorie..
@johnysheek a len preto, ze zopar ludi majucich zdroje a baziacich pomoci su nahodou zidia, hodme ich vsetkych do jedneho vreca.. Pretoze to je to, co robi skoro kazdy...
@tommyhot tych zopar ludi ovladalo soviet union a neskor usa a mozno i sucasne.. takze ano hadzme ich do jedneho vreca..
pozri.. hadzanie do vreca je v tomto pripade v hlave tych co to beru "zidia su zli" to nie je moj pripad.. avsak v dnesnej dobe je hadzanie do vreca velmi moderne a to v kazdom ohlade pri kazdej skupine.. preco teda obhajujes prave tychto? a ostatnych hadzes do vreca ?
@johnysheek lebo poznam dost zidov na to, aby som mohol povedat, ze nie su taki ako o nich hovoria... hlavne ked ich ociernuju ludia, co zida nevideli ani na obrazku...
@tommyhot uz len preto by si nemal ziadne ine skupiny ludi hadzat do jedneho vreca..
a dalsia vec.. ak raz na cele statu ci stat ovladal skupina zidov ci krestanov ci nacistov ci kohokolvek.. tak ten cierny tien padne na vsetkych .. ano je mi luto. teraz su to zidia.. nemamnic proti nim.. ale je faktom, ze su to skupiny zidov /mozno neveriacich ale prehlasujucich sa/ takze ked sa to tak nazve.. je uz len na tebe ci to budes generalizovat na vsetkych alebo o pojmes v uzsom zmysle.. no skutocnost nezmenis..
@johnysheek "ano je mi luto. teraz su to zidia.. nemamnic proti nim.. ale je faktom, ze su to skupiny zidov /mozno neveriacich ale prehlasujucich sa/ takze ked sa to tak nazve.."
v tom pripade sa zhodneme na tom, ze Cirkev je banda uchylov znasilnujucich deti?
@johnysheek preco by som prekrucal? Povies, ze nemam skatulkovat ani v tom pozitivnom zmysle slova, ale ked niekto povie nieco zle na cirkev tak sa zakazdym ohradis..
dovolim si ta citovat "je uz len na tebe ci to budes generalizovat na vsetkych alebo o pojmes v uzsom zmysle.. no skutocnost nezmenis.. "
Nechapem zmysel diskusie od prispevku 34 dole. Kazdy clovek je individualny. Nie je krestan ako krestan ,zid ako zid, moslim ako moslim ,gay ako gay ,slovak ako slovak. Pocet ludi, ktorych pozname z jednotlivych mnozin je irelevantny.
Co sa tyka diskusie. USA nenapadne Iran bezdvovodne. Obamove IQ je 1500 a jeden krat vyzsie, ako Bushove. Pokial sa preukaze, ze Iran vyraba jadrove zbrane..... mozno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
filip
Do Irak sa srali kvoli rope a do iranu sa montuju kvoli tomu ze veria ze Iran vyraba jadrove zbrane , dost mozne ze maju pravdu a poviem ti ze bez iranu nam bude vsetkym lepsie
Do Irak sa srali kvoli rope-Precitaj si toto: » www.zvedavec.org/komentare/2008/...
bez iranu nam bude vsetkym lepsie-aky mas problem s Iranom?sa uvedom!
Su rozne stranky,napr.aj » www.dolezite.sk
Never vsetkemu co ti na markize povedia:
a ono mnohi (ne)zidia maju prsty v mnohych veciach.. ale to nie je o viere to je proste o ludoch a tuzbe po moci..
a ked to neslo vojnou ide to takto.. unfotunately
Takze ty si vazne myslis ze usa zautocila na irak aby tam vytvorili raj na zemi,a tych niekolko 100 000 mrtvych je iba nutne zlo,alebo co?Tak si potom teda poriadne naivny.
@tommyhot ja ich par poznam a su to dobri ludia tych co poznam ale nie su len taki
@swen a americania nemaju agresivnu politiku v tomto zmysle?
Preco ich napr. netrapi sev. korea, ktory maju atomove zbrane a pre ludi maju fakt strasny politicky system
Mne to vadí na Amíkov, že iným chcú rozkazovať a diktovať či môžu mať jadrové zbrane alebo nie a oni samy ich môžu vlastniť cca 2250. A proste také veci mi vadia. Ale na iný štát hovoriť že má agresívnu politiku a pri tom len oni vždy útočia a hľadajú čo neexistuje a doslova okupujú potom dobité štáty a skrývajú sa že to robia v mene sveta a ako NATO, lenže každý rozumný človek vie že Amerika v živote nevyhodí financie zo svojho rozpočtu ak sa im to nevráti ako to bolo v Iraku, to len blbec si môže myslieť že si s Iraku nenabrali ropy domov, veď u nich sú ložiska už prázdne a treba ich naplniť. Veď na 8-10 valcových autách ako sa vozia všetci obyvatelia USA to snáď nevidno nikde na svete a už koľko rokov a ropa je vyčerpateľný zdroj ako vieš zo školy, čiže asi toľko k @13 neviem komu si to písal.
@pa3cek lenze iran a irak, su dost rozdielne krajini, hlavne koli zlozeniu obyvatelstva. a pochybujem, ze iracka vlada bi dokazala sama bez pomoci udrzat krajinu. iran to je uplne ine...ale to by si musel poznat viac, nez len nazou krajin
lebo krajini ktore niesu stabilne a spolahlive, bi ziadne atomove mat nemaly.
v iraku...opakujem este raz....velke zakazky na ropu ziskaly neamericke firmi! neviem ci nevies citat,alebo mas problemy z chapanim elementarnich faktou.
v amerike su uz prazdne loziska?! ako...najprv si nastuduj veci, a potom daco pis otom
to som pisal tomu co robil diskusiu, kde pisal ciste nezmysly.
@tommyhot konspiracne teorie o zidoch.. tu nejde o zidov ako narod.. ci ako nabozenstvo.. tu ide o zidov ako jednotlivcov baziacich po moci..
nejde o to ci je zid na papieri vierovyznanim alebo nie.. inymi slovami.. je jedno cim je.. ale su ludia, cele skupiny ktore bazia po moci.. maju zdroje a mali a momentalne aj maju v hrsti kopec ludi i vyznamnych politikov.. a to tak bolo.. a nie su to len teorie..
pozri.. hadzanie do vreca je v tomto pripade v hlave tych co to beru "zidia su zli" to nie je moj pripad.. avsak v dnesnej dobe je hadzanie do vreca velmi moderne a to v kazdom ohlade pri kazdej skupine.. preco teda obhajujes prave tychto? a ostatnych hadzes do vreca ?
a dalsia vec.. ak raz na cele statu ci stat ovladal skupina zidov ci krestanov ci nacistov ci kohokolvek.. tak ten cierny tien padne na vsetkych .. ano je mi luto. teraz su to zidia.. nemamnic proti nim.. ale je faktom, ze su to skupiny zidov /mozno neveriacich ale prehlasujucich sa/ takze ked sa to tak nazve.. je uz len na tebe ci to budes generalizovat na vsetkych alebo o pojmes v uzsom zmysle.. no skutocnost nezmenis..
v tom pripade sa zhodneme na tom, ze Cirkev je banda uchylov znasilnujucich deti?
uzasne..
dovolim si ta citovat "je uz len na tebe ci to budes generalizovat na vsetkych alebo o pojmes v uzsom zmysle.. no skutocnost nezmenis.. "
precitaj si vsetko ale vsetko co som napisal... nie len pasaze co sa ti hodia..