@viollin tak to bola asi rovnaka otazka, je kopa normalnych chalanov a normalnych bab a potom som tu samozrejme ludia ako ja, ktori su fakt akoze klasa uz. ina liga, chapes.
@belzeboss mno... ako niekto nema rad spenat, a niekto huby... tak niekto nerad oblizuje popolnik a to pitie... mno niektory ludia su proste menej tolerantny k zalubam inych
@belzeboss niekto nema rad spenat, niekto nema rad huby... no a niekto nerad oblizuje popolnik a to pitie, no niektory ludia asi niesu moc tolerantny k zalubam inych
aj ja si myslim ze taky su... najnovsi model mojej holky tiez skoro nepije, nefajci a ani nehuli... to ked sa dakde bavime a ja si ece nedajboze nieco zjem... daku slaninu a cibulu, s mojim konstantne popolnikovym a pivovym dychom je ciste afrodiziakum
Moj odhad je taky, ze takych ludi (nielen chalanov) je hafo, lenze vdaka supertolerantnej vacsine sa drzia v uzadi a preto sa o takych ludoch coilen dozvediet je problem.
@pietro93 moja odpoved je ,ze da sa najst aj taka slusna takisto ako sa da najst aj slusny chlapec len ja poznam hned asi 3 ,co nepiju ani nefajcia a su pritom este aj slusne vychovani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
@rebell skor mam pocit kto nehlada najde
Myslite si, ze v dnesnej dobe sa da najst dievca ktore to ma v hlave v poriadku? Lebo ked idem vecer po ulici a vidim tie ozrate 15tky tak mam dost?
JUST ASKING...
lebo ak nie, tak.. nuž, tak asi máme odlišný pohľad na vec, no
k téme - dá a ak nedá, tak môj drahý sa už niekoľko mesiacov úspešne pretvaruje
ale je príliš krátky
ale urcite tuto diskusiu nebudem rozoberat verejne....
@pietro93 no pokial si na 15tky tak asi nie
Ja s takými ani nestýkam / nepoznám.
@supersayan ako si na to prisiel?
@jeko no vrrr
@elfer skoda
mily chalan? ved to je na grc.
nefajci? a co na tom kopa ludi nefajci,
nepije? a co je jebnuty? ved obcas si kazdy trochu naleje a niekedy preleje.
uz tu niekto pisal ze taky chalan je suchar aj ked to bolo ironicky je to zcasti smutna pravda.
-tak som nikde nevravela ze to znamena ze ten clovek je dokonaly
-tiez som nenapisala ze nepije...ale ze sa "neoziera ako prasa" to je trosku rozdiel
-ano, s tym sucharom na tom nieco bude,lebo casto to tak aj je...ale ja som myslela nejakeho co nie je suchar!
ale som hajzel