Často sa mi stane že sa pozriem na pekné dievča a samozrejme napadnú ma aj rôzne sexuálne myšlienky, ale okrem nich aj rôzne iné fantázie čo sa týka tej osoby..
Každý má takéto fantázie ale..
Myslíte si že aj vy bývate terčom sexuálnych(A iných) fan
no, hádam áno dúfam, že áno... ale zas keď si ma má predstavovať nejaký úchylák v ktovieakých situáciach tak to zas nie. ale zas- pokiaľ sú to len predstavy... je mi to jedno
ked vidim niekoho pekneho obcas si potom na neho spomeniem tak mozno ak ma niekto stretne a pacim sa mu je to podobne..ale pochybujem ze existuje clovek ktory by o mne snival alebo na mna myslel neustale a ked hej tak ho nechapem
Ale, aby ste tú fantáziu nebrali tak doslova sexuálne, ale aj iným spôsobom lebo niekoho napr. napadne že čo si tak asi o tom myslí práve ten človek.. lebo napr. sú vaše postoje zaujímavé a niekto rozmýšla nad tým čo by ste si mysleli alebo myslíte v tej ktorej situácii..
myslim ze hej teda,ak su ludia jak ja teda ze niekto mi niečo vravi alebo pise co sa mu stalo a ja si ho hned predstavujem..tak asi takto som aj ja v ich hlave ale ze by si so mnou dačo predstavovali len tak..to asi nie mozno babka co robim a co by mi chutilo keby uvarila ..
a ja myslim na dost ludi bááárkoho mileho,pekneho co stretnem
no ja keď večer idem spať, tak spomínam na veeľa vecí čo sa stalo...nie sú to hneď sexuálne predstavy ale proste myslím aj na ľudí...tak prečo by niekto nemohol myslieť a fantrazírovať o mne/so mnou??
myslím si, že možno aj áno ;o)
ako pravda je taka ze ja si to nemyslim..
ja to proste VIEM a viem i v cej hlave.. /k tej prijemnejsej a pozitivnej casti/
co sa negativnych myslienok tyka.. tak to tiez urcite a este vacsi pocet ludi
mna asi nie... bud ma maju niektori v nocnych morach alebo su radi ked im nepridem na mysel. a ja tiez. prilis vela udalosti... no mozno niekomu kto ma nepozna hej...
..skvela anketa, nutila ma spomenut si na zopar ludi.. ked si obaja v hlave polozia otazku: co by bolo keby a pozeraju sa bez slova na seba.. take tie momenty, kedy obaja nieco chcu, su z toho namakko a zrazu im do toho vtrhne realita a nic nebude a kazdy ide svojou cestou..
a boli uz vselijake cudzie fantazie, podla mna vzdy nejake su... ak mate take chore myslienky ako ja, k ostatnym sa dostane asi len tak desat percent toho, co si myslite... a zvysok? bohvie, co vsetko nam stihne prebehnut hlavou
Výnimocne sa mi to stane. Mam taky pocit, ked sa na mna niekto tak zvlastne a uprene pozrie...
Ale o jednom, co o mne sniva viem urcite. O mojom milacikovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nečítam myšlienky okoloidúcich či iných ľudí
a ja myslim na dost ludi bááárkoho mileho,pekneho co stretnem
Napriklad, bavite sa s clovekom a vo vasej hlave je zatial nasekany v mraznicke..
a keby aj nahodou na mna niekto myslel a nieco si predstavoval tak nech nijako tomu nemozem zabranit tak naco sa trapit?
myslím si, že možno aj áno ;o)
ja to proste VIEM a viem i v cej hlave.. /k tej prijemnejsej a pozitivnej casti/
co sa negativnych myslienok tyka.. tak to tiez urcite a este vacsi pocet ludi
a boli uz vselijake cudzie fantazie, podla mna vzdy nejake su... ak mate take chore myslienky ako ja, k ostatnym sa dostane asi len tak desat percent toho, co si myslite... a zvysok? bohvie, co vsetko nam stihne prebehnut hlavou
Ale o jednom, co o mne sniva viem urcite. O mojom milacikovi