ono nemusia byť. čo je skôr vo veci, že ľudia sú takí ubjektívny porotcovia "že pome na jahody". samotní ľudia sú zmanipulovaní bulvárom, porotcami a neviem kým všetkým...
nieje to spevácka súťaž, je to súťaž sympatií (jasne, tie by bez pochyby patrili do toho i tak, ale toto je iba o nich!)
od kedy sa v relacii MOJSEJOVCI prevalil skandal s sms hlasovanim, odvtedy uz neverim ziadnemu hlasavaniu, a btw bolo hned jasne ze vo finale CS superstar bude jeden slovak a jeden cech, jasny marketingovy tah
Neriešim a hlavne mám v piči celu superstar. Pozeral som ešte Superstar1 na STV1 ale furt dookola pičoviny to jak keby dávali furt jeden film len herci by sa tam striedali.
Marketingový ťah mám v piči veď človek čo má iné starosti tak nebude posielať SMS nejakému debilkovi ktorý sa hrá na speváka lebo už nevie čo vyťažiť zo svojho posratého života ja to ani nepodporujem takéto kraviny. Tvoj kokot zasraný je zmanipulovaný a nie voľby to tiež nejaký kokot vytiahol aby sa malo o čom diskutovať a aby nič nebolo v politike bez kritiky. Chlapče jak budeš mať volebné právo tak potom niečo hovor tvoj hlas nikto aj tak nezmanipuloval lebo žiadny nemáš šteňa Ten Perník je na svoj vek dosť dobrý kokot.
nemam tak rada nikoho lebo je to ako ta otcova kniha(nemenujem neslusne!) ale neverim tomu ze keby to nebolo zmanipulovane tak by taky ten snedy nepresiel aspon do 4ky. proste neverim lebo on ked tam dojde tak je mokre cele pko. ci kde sa to odohrava. ale osobne ho nemam rada. ja by som mu smsky neposielala!
neposielam smsky nikomu, ani som v žiadnej súťaži neposielala, takže v tomto ohľade mi to môže byť jedno, ale aj tak si nemyslím a neverím každej pčovine
mňa len fascinuje, ako v takýchto anketých väčšina vehementne vyhlasuje ako ich to nezaujíma a keď výjdem na ulicu, každý o tom rozpráva... funny world
Myslím, že áno, napríklad som čítala na jednom fóre, že človek chcel poslať niekomu hlas tesne pred uzavretím hlasovania a sms-ka nedošla, pritom ak ju poslal inému tak došla a ten, komu nedošla tak aj vypadol.
A takúto skúsenosť má viac ľudí.
Ja nehlasujem, nebudem posielať peniaze do vzduchu, aby sa na tom niekto pekne nabalil, lebo príjmy z tých sms-iek sú určite pekné, inak by takéto súťaže neboli...
@Pa3cek chlape coraz viac s tebou musim suhlasit To je vsetko len pre male zasrane deti co tuzia byt tiez len superstar a vedia o tom hovno ako to v tom skurvenom showbiznise chodi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nieje to spevácka súťaž, je to súťaž sympatií (jasne, tie by bez pochyby patrili do toho i tak, ale toto je iba o nich!)
Marketingový ťah mám v piči veď človek čo má iné starosti tak nebude posielať SMS nejakému debilkovi ktorý sa hrá na speváka lebo už nevie čo vyťažiť zo svojho posratého života ja to ani nepodporujem takéto kraviny. Tvoj kokot zasraný je zmanipulovaný a nie voľby to tiež nejaký kokot vytiahol aby sa malo o čom diskutovať a aby nič nebolo v politike bez kritiky. Chlapče jak budeš mať volebné právo tak potom niečo hovor tvoj hlas nikto aj tak nezmanipuloval lebo žiadny nemáš šteňa Ten Perník je na svoj vek dosť dobrý kokot.
A takúto skúsenosť má viac ľudí.
Ja nehlasujem, nebudem posielať peniaze do vzduchu, aby sa na tom niekto pekne nabalil, lebo príjmy z tých sms-iek sú určite pekné, inak by takéto súťaže neboli...