lepsie bolo na zakladke....tam sa aspon niekto zaujimal o cloveka a nie srali na vas..ale co uz takto to chodi...kazdy dobre vedel ze to nebude prechadzka ruzovou zahradou
@dejf@spekacik no podla mna este poriadne zmenis nazor, takze to co si budes mysliet za par tyzdnov sa este poriadne zmeni... ale mozno nie... ja som si prvy mesiac myslel ze to je uzasne a teraz budem aj rad ze uz len posledny rok...
jednoznačne..akoze ked mam porovnat zakladku - kontrola, ci nie sme na chodbe pocas malych prestavok, mobily vypnute az kým neskoncí vyučovanie. čiže o tej jednej...a ešte ktovie čo ...
a na strednej? som na chodbe dokedy chcem...robim si co chcem...do skoly si chodim kedy chcem...tam ma nic nenutia a nie je to take prisne ako na zakladke..tam nie sme pod dozorom
prave teraz pozeram fotky z uplynuleho rocnika.. a nemozem sa nasmiat!! OMG HIGH SCHOOL RULEZ! ked si predstavim co bude tento.. ach ach..
zakladka bola pre mna iba strata casu.. stredna.. to je iny zivot
ps: ale samozrejme, zalezi od strednej. co tak pozeram tak surovo najlepsie je na gymkach.. a mozte mi nadavat kolko chcete. cim vyssia uroven tym lepsie..
no, tak nic nieje lepsie ani horsie, ono sa to nejak vyvíja vekom.. na základke sme robili voloviny ale na strednej, to už bolo o ničom inom, museli sme sa zapisat ako inteligentni ludia, inak by bol pristup ucitelov otrasny..ale mala som radsej strednu ako ZS.. na strednej bola vacsia volnost co sa tyka vsetkeho
a inak ako spominala @chicalavativa tak u nas sa posledny rok zaviedlo, ze sme nemohli mat mobily ..az o 3tej sme si ich mohli zapnut... dokonca sme mali elektornicke ziacke knizky, kde nam heslo ucitelka nechcela dat, kym neprideu rodicia osobne.. ked si vezmem do uvahy, ze som toho casu mala 19rokov, tak to bolo dost trapne
myslim ze zalezi vzdy len od prostredia a ludi ....pokial sa s nimi citime dobre je to jedno ci je to na zakladke strednej alebo vyske....asi aj koli tomu ze moja byvala aj sucasna trieda je plna uzasnych ludi neviem rozhodnut medzi zakladnou alebo strednou......ja som zazila uzasne roky na zakladke a zazivam ich a na strednej nastastie najblizsi kamarati ostali aj zo zakladky cize som ten prechod vobec nepocitovala nejak vyrazne....takze pre mna je to nerozhodne....
stará dobrá základka, bez večších starostí, low učenie, partia najlepšia aka by mohla byt...teraz? teraz je to hnusne cestovanie autobusom, stale zhanat ospravedlnenky, učenia jak hovado a najhoršie, že partia uplne na kek...
@spisino akože niee...ja sa nesťažujem to som napísala iba ako príklad ale nerobím to tak ja normálne chodím do školy praveže tam sa mi páči na strednej noo..tak výška..neviem, či tam pôjdem
zakladka bola uplne genialna pre mna ,ja som to tam strasne mala rada a stredna je pre mna hotove peklo ....na zs ma kazdy uznaval a mal rad a na strednej je to opak ,i ked neviem preco ((
myslela som ze bude aj mi to tak mozno zo zaciatku pripadalo ale nie je ,ved na zakladke jaj boze to bolo mat 5,6 hodin y etraz dakledy aj 8 a aj spoluziaci tam boli lepsi,ani som nemyslela ze topoviem dakedy bo sme neboli naj kolektiv,ale o dost lepsie to tam bolo ,dakedy som tam aj celkom rada sla a tu sa mi to tak protivi
@Dieromantic uplne suhlasim... mozno je to aj vekom... 30 ludi vo veku 15-19 rokov nevie utvorit tak dobry kolektiv ako 30 deti... a mozno je to aj tym ze na ZS sme sa zacali kamaratit uz ako deti, spolu sme vyrastali, pocuvali rovnaku hudbu a rozumeli sme si, pricom na strednu prides s tym, ze uz kazdy ma svoje vlastne nazory, kazdy svoj zivot, svojich kamaratov a preto sa casto nezhodneme, vznikaju konflikty atd...
@strejdabob- hej bude to asi tym ze na zakladke sme sa poznali od detstva,aj ked z neiktorymi s auz vobec enbavim a dajme tomu ze ich poznam uz od skolky a nechyba mi to ,ale tam aj ekd sme sa pohadlai alebo nieco tak to na druhy den ani sme uz o tom nevedeli,bo sme to tak inak brali,tu ekd sa na man niekto nastve tak sa este pol roka so mnou nebavi a sprava s aku mne jak uplny debil,tam sem to az tak neriesili,proste asi to je tym ze sme sa poznali lepsie a boli sme este decka tak sme to nejako neriesili az tak ze co mi tena ten spravil napr. a tak proste sme sa vedeli na nieocm dohodnut aj dakedy a tu si je kazdy sam za seba lebo kazdemu sa nieco ine lubi a nikto sa nece nikomu prisposobit
@Dieromantic ja si napriklad neviem predstavit zeby som sa s niektorym spoluziakom zo ZS teraz pohadal, ale vazne zeby sme na seba kricali a fakt by som mal nervy... pricom tu na strednej to je na dennom poriadku... a aj teraz po troch rokoch, aj ked si myslim ze sa s niekym velmi dobre poznam, tak sem tam zistim taku vec ze nemozem tomu uverit... napr u jedneho spoluziaka som sa po dvoch rokoch dozvedel ze zije bez otca cely zivot... ako nikdy ma to nenapadlo sa ho spytat ani nikdy o tom nehovoril a bol som prekvapeny ked som sa to dozvedel... myslel som si ze ho poznam dobre a zrazu sa dozviem tak dolezitu vec o nom....
@strejdabob-no a napr. ja sa teraz bavim so spoluziakom zo zakladky s ktorym som sa na zakladke vobec nebavila a ani som nevedela poriadne aky je ,ani som si ho uz moc nepamatala po troch rokoch ,a sme si nejako zacali na pokeci pisat,no on ani envedel ze som to ja ekd mi napisal hehe ma enspoznal podla fotky ,noa nis a mu necudujem ,ale uplne nechapem preoc sme sa nebavili,ska je celkom v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Máš život a máš prístup k nemu.
ale najlepsie na VS
a na strednej? som na chodbe dokedy chcem...robim si co chcem...do skoly si chodim kedy chcem...tam ma nic nenutia a nie je to take prisne ako na zakladke..tam nie sme pod dozorom
zakladka bola pre mna iba strata casu.. stredna.. to je iny zivot
ps: ale samozrejme, zalezi od strednej. co tak pozeram tak surovo najlepsie je na gymkach.. a mozte mi nadavat kolko chcete. cim vyssia uroven tym lepsie..
my nesme najlepsi kolektiv ale mam tam ludi s ktorymi si clovek uzije v kazdom stave a kvoli nim je tam lepsie jak na zakladke