@7 toto by si tu nemala pisat, raz som napisala blog (s trochou feminizmu, ale mysleneho skor zo srandy ).. a ma zotreli jak čmuhu na parketach tak a k teme... ja som plakala koli chlapovi... ted zistujem, ze to nemalo ziadny vyznam... ted ked som smutna pisem si basnicky a neplacem
Myslím, že skôr plačú preto, lebo to tak cítia... a veď po vyplakaní je človeku lepšie, no nie? A tak v mojom prípade stalo veľakrát, ale vyplýva to skôr zo situácie... a nie vždy to bolo kvôli chalanovi/nom.
Tu nejde o to ci sa to oplati alebo nie, ved nerobim veci iba podla toho ci sa mi to oplati alebo nie,to je podla mna kravina,skor by bola lepsia otazka, ci su chalani hodni toho aby sme pre nich plakali...a tam by moja odpoved bola taka,ze ak nam ublizia,tak nie...ale zase vyplakat sa je dobre, aspon mne je potom vzdy lepsie
urcite sa to neoplati co sa tyka toho chalana, ale ked nam je tazko tak je lepsie to zo seba dostat...aj ked on si to pravdepodobne az tak vazit nebude
@galinka
sorry ale to je blbost
prave ludia ktori su ti najblizsi ti vedia aj najviac ublizit, pretoze najlepsie vedia kam si udriet - casto aj nechcene alebo impulzivne; lenze slova sa nedaju vziat spat
@shirley To je mi jasné, skôr som to brala tak, že tí čo sú najbližší a vedia najlepšie ublížiť tak to neurobia vedome. A tí čo ubližujú a vedia že ubližujú za to naozaj nestoja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Po ktorom túžim : nehrozí aby som plakala...
Ak s ním mám vzťah: Tak už sa párkrát stalo...
sorry ale to je blbost
prave ludia ktori su ti najblizsi ti vedia aj najviac ublizit, pretoze najlepsie vedia kam si udriet - casto aj nechcene alebo impulzivne; lenze slova sa nedaju vziat spat