nikdy nemôžeš vedieť či je pravda to čo sa v bulváre píše o luďoch, pokial dotyčnych nepoznáš osobne... ten, čo si robí názory na základe bulvaru a automaticky začne odsudzovať človeka o ktorom sa niečo zlé napíše je úplna nula...kedže novinári si často vymýšlajú alebo veci zvaličujú len aby zaujali článkami...úbohé
Podľa mňa si vymýšľajú. Odfotia niekoho ako si sadá k niekomu do auta. Pritom si človek môže sadnúť do auta svojho rodiča a napíšu k tomu neviem aké kraviny a ľudia to žerú. Keď také čosi vidím tak sa vždy len zasmejem. Človek by si mal pri tom všetkom spraviť vlastný názor. Ved predsa dajú tam všetko, čo zvýši predajnosť.
Holetz: To máš tak, načo by sme všetkých držali hore o 5 hodín dlhšie? Niesme pohoda, tuto o polnoci všetci ožratí spia. To na Pohode behajú napikovaní 48 hodín v kuse.
@mayo politici nepíšu články do časopisov, to už je trochu od témy
možno že tí čo nesú vinu na nepravdivých článkoch sú redakcia, ale proste celé to vedenie a všetci pracovníci toho bulváru na tom nejaký podiel viny majú
@mayo ty teda veríš všetkým klebetám čo sa napíšu ?
napr. N. Mojsejová nedávno vyhrala súdny proces kde sa súdila s Novým časom, a dokázalo sa že o nej písali výmysly ( tušim že bola na nejakom liečení so závislosťou...), takže ak niekto napíše výmysel, musí vedieť o tom že to výmysel je
Bulvár je biznis, to treba pochopiť. Cieľom nie je informovať, ale zarobiť. A fakt, že im ľudia zjedia každú kravinu je len výhoda. Bulvárny novinár nemusí vedieť písať, ale narábať s informáciami tak, aby z ničoho vytvoril niečo (v medziach zákona, etiky), upútal ľudí a ešte na tom zarobil. Žiaľ častokrát na úkor tzv. celebrít a iných ľudí. Informácia v bulvári je niečo ako zlatá tehlička, ktorá sa speňaží. A nie každý novinár zájde za hranice etického kódexu, práve to je to umenie. Ale je jasné, že sú aj takí, ktorí podávajú neoverené a klamlivé informácie, votrú sa do súkromia a píšu s páskou na očiach. Lenže robili by to, ak by nemali zisk? A kto tvorí zisk? Ľudí stále zaujímali klebety a sami si vytvárame tisíc prikrášlených verzií o tom kto, čo, s kým, ako a prečo a tiež sú pre nás tie veci pravdivé. Akurát bulvár to robí verejne. Či je to správne alebo nie, je vecou každého, kto si noviny kúpi.
majo, ešteže si dal do zátvorky "skoro stále" inak by som sa ohradila
starý nečas nie je na súdnej spovedi, takže nič také neplatí... starý nečas vždy nadúva, lebo novinári veľa jedia nezdravého a potom to tak vyzerá, smrad od prdov a také prdy nečítam... dajú mi len fakt prd
kedysi davno som listoval v novom case a kdesi uprosted bol malinky odstavcek ze sa ospraveldnuju za clanok z cisla bla bla o bla bla, v ktorom uviedli nepravdive udaje z nespravneho zdroja. alebo nieco take...proste museli sa ospravedlnit, lebo napisali vymysly a z toho ospravedlnenia bolo zjavne, ze to nebola proste chyba, ale ze im nezalezi na pravde, ale na senzaciach. a ako vravim, to ospravedlnenie bolo dost nenapadne.
ja fakt nechapem, jak moze byt novy cas najcitanejsi dennik? podla mna je dobry max ako wc papier, ani to nie a nie este na citanie... preboha... ja mam o dost radsej sme alebo ked uz, tak .tyzden oni pisu aj normalnu zurnalistiku a nie nejake kraviny typu, "Fico stale nosi cervenu kravatu". koho to preboha zaujima?
No,jasne,lebo NČ je z tých...je to bulvár,má to ľudí zaujímať...keby bol NotaBene bulvár,tiež by sa viac predával...mala som kamaráta,ktorý naháňal 9taka s teleskopom po celej škole,bolo to v NČ taký malý článok a tam že,žiak už teraz nechodí do školy či niečo také...a akurát keď mi dával čítať ten článoček sme boli na ceste do školy..
Alebo ďalší kamarát..spolužiak..stalo sa to pred cca mesiacom..na 4ky sa učí,a do novín napíšu že je to šikovný žiak zo športovej triedy...(od začiatku tohto roka prestúpil k nám..vlastne,preradili ho)
@mayo mne je jasne, ze ludia sa mylia, ja od ludi neocakavam neomylnost...uz to je davno a nepamatam si to, ale vtedy som vobec nemal pocit, ze to bol "omyl", skor zamer.
Pravda je len vo hviezdach... A teraz aby som sa vyjadrila k téme... Nie, nemyslím si, že v Novom Čase je písaná pravda a len samá pravda. Tiež si však nemyslím, že námety na články si novinári z tohto média vymýšľajú počas rannej siesty na záchode. A ani lístok sa bez malého vánku nepohne...
Nový Čas je skôr založený na tom, že sa nám pravdu snaží podať trochu zveličene, zaobalene a v prvom rade príťažlivo pre samotného čitateľa. Uvediem príklad:
Ak si v Novom Čase prečítame titulok: ,,Novák zúrivo zaútočil na novinárov", neznamená to, že s penou na ústach utĺkol štyroch novinárov a piateho dokopal na zemi, ale znamená to, že najbližšie stojacemu z hlúčika reportérov odsotil ruku s mikrofónom a povedal: ,,Dajte mi pokoj!"
Myslím že Nový Čas nie je hoden ani toho, aby som sa ním vytrel, nie to ho ešte čítal! A každý kto ho číta, alebo si o ňom myslí bohviečo, musí byť fakt prijebaný! Ľudia!!! Ved´ to je škoda papiera na toľko kecov a fámov! Ja osobne by som redakciu toho braku s radosťou podpálil... Naozaj ma pobavil vinš od Zdeny Studénkovej (tuším to bolo od nej), ktorá do nového roku 2009 Novému Času popriala aby vyhorel Chichi-chi
novy cas vobedz nepodporujem.. podla mna je to uplna hovadina... kolko papiera by sme mohli ustrit keby sa nevydaval.. kolkatim ludom nici zivoty iba s tym ze o nich vypisuju hovadiny.. ako uprimne ich lutujem lebo viem ake to je... mali by sa konecne uvedomit... a ludia by mali zacat citat noviny ktore su aspon trochu na urovni... napr. keby ludia viacej citali take hospodarske novny tak by mali vacsi prehlad o diani sa na slovensku a vedli by na co su a prestali by volit takchy debilov do parlamentu ktorych je potom plny cely novy cas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Napríklad:
Ďurianová vychádza z bytu milenca(toto je pravda)
spala s ním? nespala?
a toto sú už len domienky, no nieje to klamstvo.
Len ľudia sú väčšinou tak blbí, že to pochopia úplne inak
no a z toho bulvár ťaží
z hlúposti
ale základ je stále 100% pravdivý
inak by dlho novinárom nebol. Tomu ver
niečo viem o tom systéme
celkom ich obdivujem aj za to, ake sračky si musia občas vytrpieť
najlepší novinár, aký v novom čase kedy bol
veď oni netvrdia, to, že s ním spala, len polemizujú v rámci faktov, ktoré držia v rukách
a to je to o čom som hovoril, nemôžeš povedať, že KLAMÚ
ako, nemám rád bulvár, nový čas čistý štít, no nemajú charakter
a náhodou!
Holetz je super Bavil som sa ním dokopy 15 minút, no OČARIL MA!
Keď vyrastiem, aj ja chcem vedieť tak všetko krásne obkecať k dokonalosti
aj z kopy sračiek urobil perfektný festival
čo sa týka bullshitu, sú v tom profíci
Mayo: Hmm, prečo to tu končí všetko tak skoro?
Holetz: To máš tak, načo by sme všetkých držali hore o 5 hodín dlhšie? Niesme pohoda, tuto o polnoci všetci ožratí spia. To na Pohode behajú napikovaní 48 hodín v kuse.
možno že tí čo nesú vinu na nepravdivých článkoch sú redakcia, ale proste celé to vedenie a všetci pracovníci toho bulváru na tom nejaký podiel viny majú
ver mi, že ak by nový čas nasral pár ľudí zo showbiznisu, tak ich potopia
ten kto sedí v redakcii je nahraditeľný veľmi, veľmi rýchlo
a z informačného hladiska má polopravda najmenšiu informačnú hodnotu, keďže nevieš čo je pravda a omáčka
napr. N. Mojsejová nedávno vyhrala súdny proces kde sa súdila s Novým časom, a dokázalo sa že o nej písali výmysly ( tušim že bola na nejakom liečení so závislosťou...), takže ak niekto napíše výmysel, musí vedieť o tom že to výmysel je
a hlavne Mojsejovci si to vedia zariadiť
Plus Mojsejovci to určite dobre nafúkli, viac ako NČ
"informoval nas o tom zdroj, ktory nechce byt menovany"... tak kto dokaze ze ten zdroj existuje a ze si to nevymyslel samotny autor?
starý nečas nie je na súdnej spovedi, takže nič také neplatí... starý nečas vždy nadúva, lebo novinári veľa jedia nezdravého a potom to tak vyzerá, smrad od prdov a také prdy nečítam... dajú mi len fakt prd
stane sa
Alebo ďalší kamarát..spolužiak..stalo sa to pred cca mesiacom..na 4ky sa učí,a do novín napíšu že je to šikovný žiak zo športovej triedy...(od začiatku tohto roka prestúpil k nám..vlastne,preradili ho)
Atď Atď..
Nový Čas je skôr založený na tom, že sa nám pravdu snaží podať trochu zveličene, zaobalene a v prvom rade príťažlivo pre samotného čitateľa. Uvediem príklad:
Ak si v Novom Čase prečítame titulok: ,,Novák zúrivo zaútočil na novinárov", neznamená to, že s penou na ústach utĺkol štyroch novinárov a piateho dokopal na zemi, ale znamená to, že najbližšie stojacemu z hlúčika reportérov odsotil ruku s mikrofónom a povedal: ,,Dajte mi pokoj!"
Toľko odo mňa. That´s all.