každopádne, ako človek, čo je pôvodne bloňďavý, používam svoju pôvodnú farbu ako ospravedlnenie svojej blbosti a slovo blondínka vo vtipoch chápem ako prototyp sliepočky, ktorá nevie nič iné, ako nalakovať si nechty (a keďže tie sú často peroxidové, tak sa to proste ujalo
@sprejerka01 kľud moja. Všetko bude fajn a s podobných ľudí si nerob ťažkú hlavu. Ako povie jedno české príslovie "blbý lidi jsou taky lidi, pánbúh je má taky rád"
blondiny preto povazuje kazdy za sproste, lebo automaticky co je blond, posobi roztomilo a krehko, cize naivne, co je naivne je automaticky hlupe, co je hlupe z toho si treba robit srandu
ale ako mne to moze byt jedno totalne poznam pice glupe jak blondiny tak aj brunety ... akurat chudak tie albinske typy v skandinavii uz aki ti musia byt vymleti vsetci
a mi to pripomenulo ako mala Banasova vo svojej show Eriku Judiniovu obidve blondiny, jedna je chytra a druha je mudra asi ako kluce od jej auta
@kolini múdrosť a inteligencia je rozdiel ... potom by si mal spoznať viac blondín, aby si si svoj názor vyvrátil ... lebo je to neuveriteľná hlúposť posudzovať ženy podľa farby vlasov.......
@somslavka a kto povedal, ze posudzujem podla farby vlasov? otazka bola postavena ci su zeny s blond vlasmi blbe.. povedal som, ze tie, co poznam tuto myslienku potvrdzuju.. skatulkujem niekde? nie..
a rozdiely medzi inteligenciou a mudrostou som pochopil uz pred 9 rokmi, tak ma tu o somarinach nepoucuj.. ona je okrem inteligencie aj mudra, i ked s pipkovskym zmyslom pre humor, ale vraj to je len obrana voci okoliu, co jej kvitujem..
možno tie čo sa farbia na blond á la Pamela Anderson, prirodzené určite nie, tie sa totiž na hlúpe blondíny hrať nechcú... teraz je taká móda že kto je blond ten je automaticky zaradený medzi menej inteligentných alebo povrchných...kedy ľudia už konečne pochopia ,že farba vlasov nijako nesúvisí z inteligenciou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ako každý iný.
@1
@2
som sa pekne zasmial
aaa neviem.. blondiny, co som spoznal ma o svojom intelekte este nepresvedcili..
každopádne, ako človek, čo je pôvodne bloňďavý, používam svoju pôvodnú farbu ako ospravedlnenie svojej blbosti a slovo blondínka vo vtipoch chápem ako prototyp sliepočky, ktorá nevie nič iné, ako nalakovať si nechty (a keďže tie sú často peroxidové, tak sa to proste ujalo
Btw. - inac s tym nesuhlasim , vsade sa najdu kravy.
ale ako mne to moze byt jedno totalne poznam pice glupe jak blondiny tak aj brunety ... akurat chudak tie albinske typy v skandinavii uz aki ti musia byt vymleti vsetci
a mi to pripomenulo ako mala Banasova vo svojej show Eriku Judiniovu obidve blondiny, jedna je chytra a druha je mudra asi ako kluce od jej auta
a rozdiely medzi inteligenciou a mudrostou som pochopil uz pred 9 rokmi, tak ma tu o somarinach nepoucuj.. ona je okrem inteligencie aj mudra, i ked s pipkovskym zmyslom pre humor, ale vraj to je len obrana voci okoliu, co jej kvitujem..
mám kamarátku ktorá je blondínka a je celkom taká samé jednotky a tak..
a som potom ja.. sprostá ako talpa.. takže neviem..