Myslíte si, že je mizogýnia vtipná alebo by mali trápni trollovia zhynúť zavretí v nevetranej prekúrenej miestnosti so skupinkou tchorov?
(za predpokladu, že by tchori neprišli k žiadnej ujme)
@goldfish tak mala byt otazka polozena opacne, ci by malo byt zakazane? ale... zas to by naznacovalo, mozno nepriamo, ze by som to chcel... takto je to len nevinna otazka, na ktoru moze dat kazdy odpoved podla vlastneho vedomia a svedomia
Ono zas az tak velky rozdiel medzi muzmi a zenami nieje, ved v podstate, vyse 95% organov mame rovnakych, muzi maju bradavky, zensky klitoris je zakroateny penis, muzi maju v tele estrogen, zeny testosteron...
Su zeny co im rastu fuzy, muzi, co im vobec nezarasta hrud, zeny co vedia rozobrat a poskladat auto a muzi co vedia varit so zatvorenymi ocami...
Ja viem ze dajak to podelit treba, ale ked uz, tak podme delit na retardovanych a neretardovanych, toto je jak navrat do 16teho storocia.
či muži, či ženy by skutočne niekedy potrebovali zo pár hodín v autoškole na znovuzopakovanie si pravidiel cestnej premávky, niekedy je to na cestách fakt do porazenia
na cestách ma častejšie vie vytočiť dáky arogantný kokot než ženská, už len percentuálne majú ženy omnoho menej nehôd než muži a čakám na deň, kedy ľudstvo bude natoľko vyspelé a uvedomí si, že to čo máš medzi nohami nevplýva na to akú činnosť môžeš vykonávať dobre
ja si myslim, ze iba praxou sa da naucit dobre jazdit, nikto sa nenarodil s tym. ze by bol rodeny sofer . takze by som pozmenila otazku zeny jazdia bezpecnejsie nez muzi a nepotrebuju sa predvadzat + nepoznám ani jednu zenu, co by za volant sadla po poziti alkoholu ale chlapov, ktori s tym nemaju problem poznam asi 20 - jazdenie by som skor zakazala zakomplexovanym chlapom, co si myslia, ze su nieco viac a potrebuju to dokazovat podobnými vtipmi ako autor fora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(za predpokladu, že by tchori neprišli k žiadnej ujme)
Su zeny co im rastu fuzy, muzi, co im vobec nezarasta hrud, zeny co vedia rozobrat a poskladat auto a muzi co vedia varit so zatvorenymi ocami...
Ja viem ze dajak to podelit treba, ale ked uz, tak podme delit na retardovanych a neretardovanych, toto je jak navrat do 16teho storocia.
a.k.a. tzv cesta späť
@glamorous Ženy majú nehôd viac, akurát sú to vačšinou také ťukance a pod. Keď už búra muž, je to skoro vždy totálka
iba v prítomnosti rodičov
vlastne neviem co za tym volantom robim uz dva roky.
uz sa neozyva tolko
K teme:
mysli, ze by tebe malo byt dovolene chodit na Internet?