nooo...už sú všetci na jedno kopyto, každý vyzerá rovnako, ofinka, tmavé oči, bodky a kostričky...čierna farba...nejaké "imidžové" doplnky...nič nové...
ja osobne tak chodim ale emaci nemusia chodiť iba v čiernom a tak , neviem ci to poviem dobre ale to oblečenie vyjadruje pocity , ofinka odlisnost a to ze sa nechcú na svet pozerať ... emo je dobre v tom ze sa odlišuje od ostatných ludi , su jedinecny a preto ich nemajú ludia radi , ked niekto vyjadruje svoje pocity pomocou výzoru , neni na tom nic zle
mne sa niektore tie ich veci pacia, myslim z oblecenia, nie ucesy ani linky ani nic z toho, iba proste oblecenie XD kosele a kravaty, to su fajne veci, by som aj ja nosil, ale nejak sa mi nechce XD
4 Emoboy112: Jedineční lebo ich ľudia nemajú radi?? To je jedinečné? To je masochizmus
4 Lucka511: Ja si nemôžem pomôcť. Niekto kto má ofinu cez pol ksichtu, pohlad ako keby mu zomrela polka rodiny a ešte k tomu piercing v papuli, nemôže byť racionálne mysliaci človek...
aano moze byt normalny , to patri k tomu stylu , a oni to nenosia preto lebo sa to ta ma ale preto ze sa im to paci a je to inak stylove , aspon pre mna ,emo baby su krásne , take temne
Možno áno. Je to len môj názor. Ale aj podľa "štýlu" sa dá približne charakter človeka odhadnúť. Rovnako ako sa dá odhadnúť podľa toho na akom aute jazdí, akú hudbu počúva, aké knihy číta.
Myslim si, ze je absolutne jedno, ako kto vyzera .Je dolezite, aky je. Ludom by som najradsej na celom svete vzala aspon na jeden jediny den zrak.Nech sa zbavia vsetkych predsudkov.
A ak ide o ludi, co maju radi EMO-modu: podla mna je to ich vec a vyzeraju uplne normalne Iked - definujme si vyraz "normalny". Myslim, ze taky clovek neexistuje To len spolocnost si udava a urcuje dogmy a pravidla "normalnosti" a za to, ze niekomu sa paci EMO-moda a je komercna, tak ako...preco by sa tak nemohol obliekat?Nebude predsa popierat nieco, co sa mu paci Itak velakrat ludia, ktory na nieco nadavaju, to bud na koniec sami robia alebo nakoniec tak vyzeraju v tomto pripade
no ked sa tro dakomu paci nech to robi mne to je osobne jedno alle pocul som dakde ze zo zdravotneho hladiska to skody na oko ked ma niekto cez pol hlavy ofinu
je mi jedno ako sa kto oblieka...ja to nazyvam opicenim sa ... netypnem si ze kolko z nich ani netusi o co ide ..suhlasim s Weemanom ze predsudky su opodstatnene. Ked 13 rocne dievca trpi koli laske a podrezava si zily ..je to chore
mne tjez jedna cas chytila ta vlna...akoze oblecenie vlasy a tak...ale dajak ma to preslo...emo,screamo a take tie vecicky pocuvam doteraz ale neuzatvaram sa na nejaky styl podla mna to je blbost..nejako us ani nechapem ako som mohla byt taka blba ze som si myslela ze patrit niekam je to najdolezitejsie :/ ale vo vseobecnosti..mam kamosov co "su emo" a su v pohode...a osobne neriesim kto sa radi k akemu stylu..akurat s tymi "tazkymi hiphopermi" a diskacmi mam trocha problem..samozrejme nehadzme setkych do jedneho vreca všakáno
ja len ze...definuj mi prosim pojem normalny... pojem normalny je znacne relativny
a neviem preco by "emaci" nemohli byt normalni...ked to porovname s umeleckym zjazvovanim tela a rozrezavanim jazykov na 2 polky alebo ine haluze tak myslim ze EMO styl je prikladny pre kazdeho cloveka
nahodou..mne sa emo zdaju zlati ale niekto uprednostnuje len styl a o podstate ema vobec netusia...ale tak emaci su kraaaaaaaaaasni..pacia s ami a neviem preco vsetci maju ze ked je niekto emo s amusi rezat..hovadinyyy ale musim povedat tiez ze vsetci su na jedno kypzto ale niektori su pekne odslisni ale zas ked je to taky styl tak nemoizu byt odlsiny..aj skinheadov mate kzadeho rovnakeho
ja osobne som ZA EMO.Ich štýl mi nevadí,naopak-páči sa mi.Je však rozdiel byť pravým emákom/čkou alebo len pozerom.Ale to už patrí asi do inej debaty...
neni cela tato diskusia trosku cudna? ...emoboy112 preco ta zaujima nazor "ludstva" ? ked sa ti to paci tak pri tom ostan a neries co si myslia ostatny pripada mi to totiz jak by si sa pytal ci je ten styl este dost in alebo ci mas ostat emo , ci to pristane
Po prve sa nauc pisat chalanisko, mas uz 16! V druhom rade, nic by sa nedialo, keby si taketo forum nezalozil. Ale teba svrbeli ruky, musel si podkurit do pece... Je rozdiel EMO a DEMENT...
76. debilko , tato tema ye tu uz dlho , alle ty si sa asi teraz prebudil ze, aa pisat viem , pisem tak naschvál.....noo a podla toho cwo si mi tham písal ,si debil ty
si myslím že pri takychto weciach ktore su odlišne od stereotypu zistíš dušu čloweka..ten kto nadáwa na emo bud záwidí alebo ich washne nemá rád kvoli niečomu bohužial newiem čomu jako ket niekoho nepoznate ako ho možete sudiť?!..no a odpowiem na otázku teras .. páči sa mi emo a myslim že je to normálne ket ma niekto swoj štyl..a myslím že aj mnoho ludi sa nato cíti ale neodhodla sa za emo vyhlasovať kvoli takím zlím ludom ktorí ich odsudzuju a nadavaju..
ja proti tomu ako vyzeraju emacky nic nemam. nemozem si pomoct ale mne pripadaju byt strasne sexi ale obliekanie emo-chlapcov je pre mna jednoducho nepochopitelne
pozrite clovek sa neda posudzovat podla toho ako sa oblieka sam pocuvam hip hop ale nemam problem si vypocut aj iny druh hudby a mam aj kamaratov rockerov punkerov diskacou a nemam s tym problem. akurat s tym emom sa mi to zda trosku prehnane ako nwm preco by to malo byt take vynimocne a zaujimave ze sa to uz radi niekde dokonca ku orientacii. noo nic ale aj tak poznam dievcence 13-14 rockov co su tazke emo no akurat tak pre srandu okolia. a co sa tyka ema ako lifestyle noo ako nwm co je dobre na tom ak clovek narieka nad osudom a nad sebou samim snazi sa byt za kazdu cenu smutny atd too nema vyznam pozerajte na svet oboma ocami a snazte sa vytazit z neho co najviac lebo zivot mate len jeden a treba ho prezit naplno
emaci su normalny!ale ludia toho na nas vela povypravaju aj to co neni pravda a niektory na nas nadavaju aj ked nas vobec nepoznaju a to neni dobre pretoze ked cloveka nepoznam nenadavam na neho
emaci maju daktori fakt super imidz...len nie vsetci ako aj to ze nie vsetci sa spravaju normalne...inak zmysel pre vynimocnost farby a kombinacie maju fakt dobre
Emaci vyzeraju super Su pekni a niektory aj mudry... ale tyyy trapny pozeri co sa rezu nie... tych by som vrazdila!!! kwoliu ni si teraz skoro seci mislia ze aha, emo, to su ti cierny smutny co sa rezu... ale to nieje pravda!!!!!!! newedia aku ma emo hlboku mislienku... a preto su kkti!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
A aby som odpovedal na tvoju otázku: Nie, myslím, že to nieje normálne.
4 Lucka511: Ja si nemôžem pomôcť. Niekto kto má ofinu cez pol ksichtu, pohlad ako keby mu zomrela polka rodiny a ešte k tomu piercing v papuli, nemôže byť racionálne mysliaci človek...
A ak ide o ludi, co maju radi EMO-modu: podla mna je to ich vec a vyzeraju uplne normalne Iked - definujme si vyraz "normalny". Myslim, ze taky clovek neexistuje To len spolocnost si udava a urcuje dogmy a pravidla "normalnosti" a za to, ze niekomu sa paci EMO-moda a je komercna, tak ako...preco by sa tak nemohol obliekat?Nebude predsa popierat nieco, co sa mu paci Itak velakrat ludia, ktory na nieco nadavaju, to bud na koniec sami robia alebo nakoniec tak vyzeraju v tomto pripade
Ale rozhodne: vyzeraju uplne "normalne"
3 hodiny sa stajlovať aby na tebe bolo potom vidno že máš v paži ako si stajlovaný mi príde trochu od veci
a normalny je ten, kto si o sebe mysli, ze je normalny, akurat niekto iny to moze povazovat za nenormalne
ja len ze...definuj mi prosim pojem normalny... pojem normalny je znacne relativny
a neviem preco by "emaci" nemohli byt normalni...ked to porovname s umeleckym zjazvovanim tela a rozrezavanim jazykov na 2 polky alebo ine haluze tak myslim ze EMO styl je prikladny pre kazdeho cloveka
Susenejablko: mnoo lebo ako som si všimol v iných diskusiách , všetci na emo nadavaju ,tak som chcel vediet ci si myslite ci je to normálne ,
kazdi ma v pici tvoje vlasy, to len vy si myslite jaki ste fest utlaceni, chodte do tibetu tam zazijete utlak
Ved sa podivajte na priemerny vek emakov-emaciek.
To nema so stylom nic
ked si sa seci obzeraju neeeeeeex xD
mozu akurat tak zavidiet ze sa nehambim ukazat svoje JA xD