on už podľa mňa v podstate tak pomaly a nenápadne prichádza ... veď EÚ je taká nejaká obdoba ZSSR, aspoň ja mám ten pocit ... musíme mať všetko podľa ich noriem a tak, čo ja viem, mám z toho divný pocit
@hangtime11 zda sa ti snad ze by bola tvoja sloboda nejako obmedzovana ? nemohol by si cestovat ? nemozes slobodne prejavovat svoje myslienky ? Striehne na teba za kazdim rohom nejaka svina ktora ta ide bonznut ze uvazujes sam ?
S tvojho komentara mam dojem ze beres socializmus ako nieco fajn alebo neviem co...
Kde sa zije momentalne lepsie nez v EU ? (mozno australia)
@ork92 vedel som, že sa nájde niekto kto rýpne nie, ja som celkom spoko s tým ako to je, len som napísal, že v čom sa mi to na ten socializmus podobá ... a v tomto čo si uviedol ty, určite nie, tak láskavo neútoč
@hangtime11 sorry za ostrejsie vystupovanie, ale viem sa celkom zivo vcitit do pocitov ludi v tej dobe a porovnavat ju co i len troska s touto dobou vo mne vyvolalo iste pocity... a ked uz si v tom tak skus byt troska konkretnejsi v com sa to podoba
@sumivybanan@semhamforas hej hej, ak si rasista alebo troska zaostali netoleranty clovek ktory nevie pochopit mensiny, a utocis proti nim tak ano takuto slobodu tu snad nikdy nebudeme mat...
Aj v socializme smel clovek cestovat. Dokonca je zaujimave, ze opak tvrdia umelci zo starsej generacie, ktori vtom case cestovali najviac a aj na miesta kam sa obycajny obcan nedostal.
@semhamforas tak ja ti to napisem kludne aj tri krat aby si pochopil poctatu tej myslienky ale neche sa mi tak si ju vytlac nad postel a sand pochopis, ked sa tak stane zavolaj nech mozem kludne spavat...
btw... a mas snad pocit ze tie miliony obeti co chvala bohu nestihli prijst na rad tak si to vymysleli ?
@semhamforas ak ide o ten rasizmus tak poprve nevyhladavam sustavne rasizmom poznacene spravi a potom o nich hovorim, a po druhe zdroj co ti povedal ze nemam ciganov v okoli ti klamal , dokonca aj na mojej ulici ich par zije, a jasne obcas je to takze ale asi ako z hoci kym inim , niekedy by som dokonca aj povedal ze normalnejsie ako zo susedov co furt picuje za blbosti...
@semhamforas mas snad dojem ze nasi zabudlivci sleduju nonstop birdz a cakaju na teba kym spochybnis holokaust ? A skus si este raz precitat moju reakciu na tvoj koment! (skus aj tri krat)
Ten, kto trochu sleduje dianie u nás a vo svete a trošku pozná históriu vie, že zlomové situácie, v akej sa napríklad nachádzame teraz, radikalizujú spoločnosť a vytvárajú živnú pôdu pre nástup diktatúr (napríklad, ak sa bude hospodárska situácia v Grécku vyvíjať príliš skokovo, je dosť dobre možné, že sa ešte dožijeme totalitného režimu v "západnej" Európe). Keď mohlo na sklonku nového milénia prebiehať niečo také, ako balkánske vojny (obč. vojna v Juhoslávii), nezdá sa to také nemožné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale to by musel byť velice osvietený kráľ..........
a jasné, že by musel mať aj parlament
a celkovo určite nie, skôr to speje k niečo ovela horšiemu a to je demokracia !!!
Tak Čína je kapitola sama o sebe.
S tvojho komentara mam dojem ze beres socializmus ako nieco fajn alebo neviem co...
Kde sa zije momentalne lepsie nez v EU ? (mozno australia)
btw... a mas snad pocit ze tie miliony obeti co chvala bohu nestihli prijst na rad tak si to vymysleli ?