@drejka hmm...neviem či porovnávaš to svoje detstvo s detstvom súčasných detí, lebo ak áno, tak si uvedom, že dnes je to úplne odlišné ako kedysi a na margo môjho nicku... stačí vedieť angličtinu
@14@loveistheanswer - no tak schválne, skús... aj keď študujem ešte v dnešnej dobe, momentálne mi nič, čo by nasvedčovalo ťažšej súčasnosti, akosi nenapadá...
ja osobne som deviatku ani nemala.. kedže som šla na 8gympel ešte v čase keď sa naň chodilo zo štvorky a nie z piateho ročníka.. takže ja končím školu o rok skôr než moji rovesníci..
Myslim si že čiastočne je 9 ročník zbytočný musíte uznat tá fyzika akože svetlo štiepenie jadra atomi izotopy uránu a podobne dalej slovina nič nové skoro biologia tiež zbytočné to sa učí už iba akoby niečo navyše ale ten čo nejde na taku školu to NIKDY nevyužije ved povedzte sami kde človek ktory ide niekde za PC alebo na polnohospodarsku skolu vyuzije izotopy? nikde jediny predmet matika lomene vyrazy ale zasa vela krat v minulych rocnikoch sa opakovalo meisto toho aby sa ucilo nove ucivo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov