Vzťah založený iba na sexe, nie je skutočný vzťah, ale je to sexuálne uspokojovanie telesných pudov. Je to ako obchod, ja ti dám to a ty mi dáš to. Teda niečo za niečo. Sex je v vo vzťahu dôležitý a ten má svoje pevné, nezastupitelné miesto, ale nie je prvoradý, a ani by nikdy nemal byť! Vo vzťahu je potrebné porozumenie, spoločne záujmy, obdiv a rešpekt toho druhého.
Ja už vážne nepochopím ako sa táto naša generácia mohla takýmto spôsobom vyvinúť, nebudem moralizovať, som veriaca ale aj keby som nebola zdravý rozum mi dáva vedieť, že milovanie je dar ktorým by mal človek prežiť s niekým koho miluje....už len to ako to hovoríte Sex tam sex tam.....jak živočíchy....a nemyslím si ani to že milovanie až po svadbe je choré, alebo že sa to nedá, a verte mi že tie páry veľmi obdivujem, pretože keď sa niečo stane a nebudú môcť mať určitú dobu sex tak je to aj o takej zdržanlivosti.... a tie názory, že keď sa neodskúšajú, teraz keď niekoho stretnete a veľmi ho milujete, ale nie je to v posteli celkom ono tak ho kvôli tomu opustíte tak to asi nie je láska, je veľa možností ako tomu sexuálnemu životu pomôcť.poznám takých ktorý sa toho držia, a je to krásne....a potom hlavne tie diskusie asi som tehotná, keď sa už rozhodnete mať sexuálny styk tak idete do toho stým rizikom a celkovo, potraty, asi neviete aké to je keď zabijete svoje dieťa, a verte mi, že každá žena naozaj každá raz za to ponesie určité dôsledky: psychické či už fyzické...som zvedavá ako budú naše deti vyrastať a bojím sa aká to bude generácia.
Keby bol vzťah len o sexe tak nemá význam mať s niekym niečo stačí si zaplatiť nejakú študentku na priváte a ma to lacnejšie aj výjde ako si s niekym niečo začínať a po ďalšie sex je podstatne niečo iné ako milovanie. Sex môžem mať s kým koľvek snáď ale milovať sa s niekym ku komu nič necítim tak to si neviem predstaviť.
ta sex je dolezity vo vztahu aby to klapalo po vsetkych strankach, ale vztah je zalozeny hlavne na dovere a porozumeni a nie zrovna na sexe...inak vztah podla mojho nazoru nema vyznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov