záleží to od toho, ako dobre sa poznáte a ako dlho sa priatelíte
ale určite už nič nebude ako predtým
plus ten pocit, že ste sa navzájom videli nahí - a priateliť sa ďalej... radím premýšľať aspoň desať sekúnd predtým, než k tomu dôjde - potom už nie je krok späť
záleží podľa toho aký ste mali medzi sebou vzťah, ak náhodou jeden z dvojice toho druhého ľúbi, alebo ku nemu proste cíti niečo viac, tak sa to na 95% pokazí... Ak však máte čisto kamarátsky vzťah, navzájom poznáte svoje zmýšľanie atď tak na takých 80% by sa to nemalo pokaziť ....
neviem nepoznám žeby boli nejakí kamaráti ...čo by sa spolu vyspali ...ale napr keď si zaĽubený a potom sa s Ňou vyspíš ...určite to pekné čo bolo na začiatku končí ... a už to bude len od sexu k sexu ...ten čas medzi tým bude viac menej o ničom ...ale zase ...vynimka potvrdzuje pravidlo ... podľa mňa je to po sexe o dosť horšie ...ale čo už taký je život
Nič sa nezmení, pokiaľ máte v sebe kúsok Alzheimerovej choroby (alebo chlastu). V opačnom prípade sa to buď zlepší alebo zhorší. Ale zbližovanie nie je zlé
myslím, že to zmení vzťah medzi kamarátmi..ja som so svojím kamarátom nespala.. ale boli sme do seba zaľúbení(neviem ako to brav úplne on) ale zmenilo to náš vzťah.. prestali sme sa stretávať a teraz po 2 rokoch akoby sme sa nepoznali a predtým sme boli skvelý kamaráti..teraz je to už chladné.. ale je možné že zase sa to nemusí zmeniť ak ste vážne skvelý kamoši a možno z toho bude aj niečo viac ako iba sex na jednu noc..záleží to na každom..
mala som najlepšieho kamaráta dva roky nonstop sme boli spolu! a slubili sme si že sa spolu nevyspíme ...po dvoch rokoch prišiel zlom...vyspali sme sa spolu a odvtedy sa zmenilo všetko..sme kamaráti stale ale nie je to to čo bývalo predtým on začal robiť veci ake nerobil nikdy ...doteraz sme si písali ale boli to samé hadky a podobné blbosti presne včera som ho vymazala a snažím sa už na to zabudnúť hoci viem že lepšieho kamaráta už nikdy nestretnem..no učíme sa na vlastných chybách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale určite už nič nebude ako predtým
plus ten pocit, že ste sa navzájom videli nahí - a priateliť sa ďalej... radím premýšľať aspoň desať sekúnd predtým, než k tomu dôjde - potom už nie je krok späť
a co si myslite o dvoch ludoch ktori spolu spavaju a su iba kamarati???? proste nic medzi nimi nie je iba sem tam sa spolu vyspia????
a aj keby...pokaziť-nepokazí sa to.porozprávate sa o tom a život ide ďalej..
ale osobne si také niečo fakt neviem predstaviť :S
z mojich skúseností tak z jedným vychádzam doteraz super dokonca ešte lepšie ako predtým
no a s tým druhým sa nerozprávame....
takže záleží od ľudí a od situácie
byt obe(popripade obitri strany iste, ze ide len o kamaratstvo s benefitmi