k zivotu nic - ved zijem aj bez tych veci, ktore nemam...a som vlastne stastny. ale tak vedel by som si kopu veci predstavit, ktore by som chcel...verim, ze viacere z nich casom aj pridu...momentalne mam ale vsetko, co potrebujem.
no hmatateľné veci mi isto nechýbajú...iba ak nejaké originálne cd ale srandy nabok... určite nemám všetko... a najviac mi asi chýba kompletná rodina a všetko, čo s tým súvisí + priatelia a určite aj láska
no aj mne chybaju urcite veci..ale to zavisi od nalady..od situacie...to su vzdy take drobnosti bez ktorych sa da zaobist ... ved ked bez nich zijem tak asi mi ich tak netreba ...ale nikdy nemoseme mat vsetko..idealny svet neexistuje
materialnych veci by bolo dost vela mohla by som menovat ale nezabijem sa zato aj ked ma dost sere ze mam rozbytu gitaru a nemozem hrat na novej ale inak mi toho chyba strasne vela,zdravy rozum,laska,stastie,dobra nalada,usmev,jeden den bez depresie a skurvene ciernych myslienok..a teraz si predstavte ze by ste prezily vsetkych svojich milovanych a stravili tu dalsich sto rokov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov