musime dať riadne najavo že nebudeme zabijať svojich bratov pre cudzie zaujmi! že sa nenecháme zabijať vlastnými za cudzí zisk!
lud musi odmietnuť vojnu! a nenechať sa zmiasť utokmi pod falošnou vlajkou! to je ich taktika! spraviť utok v cudzom mene a krásne ho zmedializovať a potom to už ide samo pride vojna peniažky sa posypú tým "spravnym smerom"
@sitnxan tak ja zabíjať nebudem určite ale taktiež niektorý by sa mali uvedomiť a nie robiť si srandu : / pretože takých je dosť nechápu aká je situácia , chcú ísť bojovať (veľký frajeri ) ale keby príde k mobilizácii všetci by boli posratý
@newcomer ide o to, že prímerie trvalo pár hodín a hneď ho museli narušiť, nevyzerá to, že táto vojna len tak rýchlo skončí, možno rusi ju budú chcieť dať na globálne rozmery.
@matthewp len rusku ide tak o vychod ukrajiny a ostrihnutie jej pristupu k moru, dalej by uz ta vojna bola zbytocna...a ani putin nebude dotovat chudobne regiony zapadnej ukrajiny, tak na co by sa tam trepal?
jedine vyslobodenie pre mňa je, že som invalid...
a nemusel by som "rukovať"...
ak by však táto vojna sa rozšírila aj do celej európy, bolo by to pre všetkých koniec slobody, nástup vojenského režimu, kde by všetci trpeli,okrem tých čo by zdrhli na iný kontinent...
nadobúdam furt a stále dojem, že niektorí slováci akoby žili na inej planéte a vojenský konflikt sa ich netýka...
stači aby vláda sr vyhlásila stanné právo a cela republika by bola hore nohami..
tieto opatrenia ma prezident právo vyhlásiť zo dňa na deň aj bez súhlasu parlamentu
podla toho ci tu bude ta americka zakladna alebo nie, ak bude tak ano. a ja som dufal ze kiska je skutocne rozumny clovek akeho by sme si zasluzili za prezidenta, ale mozno je to len nejaka babka zaplatena americanmi ked im ponukol v poprade postavit zakladnu, retardovany debil ! .
Inak ja som myslel ze to trochu utichne kedze v telke davali ale pred 2 dnami ze putin , a ostatne staty sa dohodli na primeri na ukrajine, tak neviem , bojuje sa v rovnakom tempe furt, nic sa nezmenilo ???
@Newcomer to je sice prevda že boje su viacmenej na východe ukrajiny ale bombi ukrajinských fašistov pred pár týždnami dopadli ani nie 40 km od čiernej nad Tisou...
a to prímerie ukrajinský fašisti porušili po dvoch hodinách. do dáva legitimitu rusku zasiahnuť, ale nespravia tak predpokladam, lebo potom by to bola katastrofa pre celý svet... Putin je velmi rozumný keby tam bol niekto iný dávno tu máme tretiu svetovú...
@newcomer pozri si na nete su mapky ktoré mestá boli bombardované ukrajinskou fašistickou armadou. som to pozeral cca pred mesiacom a pol skusim to nájsť ak to najdem, dám to sem.
Slovensko je v EÚ a v NATO, takže keby napadli nás je z toho 3.svetová vojna a odpaľujú sa atómovky. Kebyže na Ukrajine zostane vládnuť ten "zlý" Janukovyč nikto by sa nezabíjal, žiadna vojna by nebola. Lenže provokatívna skupina na námestí v Kyjeve zabezpečila totálny kolaps celej Ukrajiny. Čaká ich totálna devastácia. Ukrajinci by mali utekať, čo najskôr preč. 2,5 milióna !!! ich dezertovalo do Ruska.
akoze na SLOVENSKO to je dost blba uvaha ano sme blizko nich ale preco zrovna sem ? proste to uz ked tak tak vvsade a bude 3. svetova ale ako sak jasne nas a okolite staty to zasiahne najskor no co uz inak vzdy som hovoril ze chcem zazit konec sveta tak sa aj tesim trochu ale nee ja som chcel taky konec ze proste vybuchne cela planeta vojnu neuznavam kurva preco nepozabijaju hajzlov co organizuju tie vojny ? ja toto fakt nechapem
@matthewp Tak prezraď v čom? Je lepší v tom že je Scientológ, v tom že sa hraje na štedrého alebo v tom že si podáva ruku s fašistami? Prezraď v čom je lepší? Alebo je loepší v tom že zastáva názor aby obchodné záujmy stály nad tvojími právami... ÁAAAA už viem v čom je lepší ten náš prezident Kiska že stojí si za sankciami pre ktoré EU prišla o 25 miliard zisku a to sa tam počítajú aj tvoje peniaze a stojí si za tým aby sankcie pokračovali do doby kým sa na JV Ukrajiny nechajú všetci dobrovoľne zabiť Ukropom že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale dúfam v to že sa to nestane,
kto iný ako my ludia s tým niečo spravý???
musime dať riadne najavo že nebudeme zabijať svojich bratov pre cudzie zaujmi! že sa nenecháme zabijať vlastnými za cudzí zisk!
lud musi odmietnuť vojnu! a nenechať sa zmiasť utokmi pod falošnou vlajkou! to je ich taktika! spraviť utok v cudzom mene a krásne ho zmedializovať a potom to už ide samo pride vojna peniažky sa posypú tým "spravnym smerom"
a nemusel by som "rukovať"...
ak by však táto vojna sa rozšírila aj do celej európy, bolo by to pre všetkých koniec slobody, nástup vojenského režimu, kde by všetci trpeli,okrem tých čo by zdrhli na iný kontinent...
obyčajní ľudia to odnesú tak či tak
stači aby vláda sr vyhlásila stanné právo a cela republika by bola hore nohami..
tieto opatrenia ma prezident právo vyhlásiť zo dňa na deň aj bez súhlasu parlamentu
Lebo ľuďom hrabe.