zajtra netusim ako to je ale dnes je vsetko zavrete sak by som videl uz plne parkovisko nakupneho centra kebyze je otvorene a neni tam ani jedneho auta
Určite nie, lebo Fico schválil zákon, podľa ktorého CEZ VIANOCE MUSIA BYŤ ZAVRETÉ. Preto všetky obchody včera zatvárali o 12:00, lebo podľa zákona museli, a 25. decembra musia byť úplne všetky zavreté
jj, akurat som to tiez omrkla, vsetko je 25. zatvorene, aj hyper tesco, aj aupark.. robi sa na Slovensku pokrok podla mna super zakon, komu by sa teraz chcelo trcat niekde v obchode za kasou...
touto castou zakona sa vraciame spat do komunizmu...preco by nemal byt otvoreny ani jeden obchod? beriem, ludia maju volno, ale preco ich zatvarat zakonne? podla mna je dost nespravodlive, ze napriklad TESCO je otvorene 24/7 aj v sobotu aj v nedelu ale dnes musi byt vsetko OFF. Nikde na svete nie su obchody otvorene 24/7 a ked to maju na sebe napisane, tak to znamena, ze v sobotu a aj v nedelu v noci na nejaky cas zatvaraju...
ja s tym zakonom nesuhlasim. preco by nemohli ludia zamestnani v obchodoch pracovat aj cez sviatky? ved napriklad taki lekari, policajti, vodici autobusov a elektriciek, rusnovodici, taxikari, letusky, piloti, atd., dalo by sa uviest este velmi vela prikladov, tiez pracuju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
žiaden darček to nemá byť len pre vlastnú potrebu
@lvanka budes muset pockat este do zajtra
@7 zvačša tie peniaze ale do zajtra to vydržím ešte
ja sa tomu tak teším
aspoň nemusím byť v robote