podla mna nie...hovoria to len ti,co su nauceni mat vela penazi,a ten ,,plat" co dostanu za tu brigadu sa im zda malo,pretoze su hlupi....ja by som na taku brigadu s radostou isla
su urcite narocne..o tom je zbytocne bavit sa..byt na nohach/skrceny od 7 rana, do 7 vecera je vopruz..co sa tyka platu, tak momentalne neviem ako je to ohodnotene, ale pred takymi 4-5 rokmi si si za 2 mesiace prace mohla celkom slusne privyrobit
namakal sa... aj sa vymakal ... dosiel fit , ako po 3och mesiacoch pravidelnej posilky + opaleny jak zo solaria...
peniaze tam vacsinou nemas sncu minut.. o jedlo a ubytovanie sa ti vzdy postaraju.... ak clovek nie je narocny a dokaze fyzicky MAKAŤ tak je to fajn...
ja som bola vo Švajčiarsku na marhule...ako makačka to je riadna ale dá sa to zvládnuť....a to čo som si tam zarobila tak tu by som musela brigádovať celý rok
@eejmyy587 presne ja tam mám ísť od pondelka a čo tu dostanem peniaze za mesiac tam to mam vyrobene za tyzden a nieco... mne davaju 6 uer na hodinu a cez vikendy 10 ... a krčit sa nebudem musiet pretože nejsom moc vysoka... ale proste za tie peniaze mi to stojí... ubytovanie zdarma ranajky vecera zdarma ..aj obed.. opálim sa schudnem a budem mať troška kondičku vidím v tom aj plusy
dobrá a zlá brigáda v zahraničí je relatívny pojem...
bol som s kamarátmi počas VŠ od 8.2 - 13.4 v Nemecku u firmy Dominik - na začiatku sa to zdalo ťažké, kamošky plakali, ale po 2 mesiacoch zrazu nechceli ísť domov a teraz keď sme už skoro 2 mesiace na Slovensku nevravia o ničom inom iba že by sa tam vrátili...všetko záleží aj od teba - ak vydržíš prvé 2 týždne a budeš tam mať nejakého kamaráta/kamarátku ktorý ťa podrží tak to bude pre teba príjemná skúsenosť
@strikinelka tak tak ako ja som mala na hodinu cca 10€ a robila som dva týždne takže si to zrátaj ako dosť som prišla unavená ale stálo mi to a teraz som nemusela nič robiť ani žiadnu brigádu pretože mi som mala peniaze akurát a toto leto to určite zopakujem a bývala som v stane ja a raňajky, obed a večeru sme si kupovali ale tak neviem ani mi dáko nechutilo jesť
vobec nie su zle, my sme s kamoskou boli zbierat ribezle..na pitny rezim nam davali namiesto vody ribezlove vino, opalili sme sa pekne, cely cas sme prekecali a aj nieco zarobili..takze super
Nie, vôbec nie sú zlé.. chodím pracovať do Rakúska cez prádzniny, celý jul a august a nie je to nič zlé.. a človek sa tam ani tak veľa nenarobí..a zarobí aj viac peňazí... Mne sa tá práca páči...
Dajte adresy agentur cez ktore sa tam da dostat lebo vsetci len pindate ako slusne ste si zarobyli a necitam ziadny kontakt ten kto dobre poradi odvdacim sa financnou odmenou sem s nimi sup sup.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
namakal sa... aj sa vymakal ... dosiel fit , ako po 3och mesiacoch pravidelnej posilky + opaleny jak zo solaria...
peniaze tam vacsinou nemas sncu minut.. o jedlo a ubytovanie sa ti vzdy postaraju.... ak clovek nie je narocny a dokaze fyzicky MAKAŤ tak je to fajn...
bol som s kamarátmi počas VŠ od 8.2 - 13.4 v Nemecku u firmy Dominik - na začiatku sa to zdalo ťažké, kamošky plakali, ale po 2 mesiacoch zrazu nechceli ísť domov a teraz keď sme už skoro 2 mesiace na Slovensku nevravia o ničom inom iba že by sa tam vrátili...všetko záleží aj od teba - ak vydržíš prvé 2 týždne a budeš tam mať nejakého kamaráta/kamarátku ktorý ťa podrží tak to bude pre teba príjemná skúsenosť